Jump to content

Google Bolji Od Limewire-a i Emu-a

Zba

Recommended Posts

Ja sam sasvim zadovoljan sa ovom forom, pogotovu jer mozes da ides po ftp-ovima, ne kazem da je najbolje, al dobra je fora [:D]

diablo303kl4.jpg

grinder says:

eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu

grinder says:

:)

grinder says:

i uspeo sam ....

grinder says:

NE!

` Nemanja Recoba ` says:

:D

grinder says:

realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba?

matora je ova fora, ali radi shto je bitno, mada su se vec nashli siteovi koji exploituju ovaj postupak :P , koga mrzi da otvara klip, u google iskopirajte ovo

intitle:"index.of" (mp3|avi|mp4) xxx.xxx -html -htm -php -asp -cf -jsf (xxx.xxx zamenite sa imenom pesme, svaki razmak u nazivu razdvojite tackom.) [;)]

Na isti nacin se mogu traziti i filmovi , samo zamenite ekstenziju u avi, mpeg i slicne video formate.

Meni je ovo brza kombinacija da nadjem neku pesmu, pogotovo shto mrzim da se patim sa gomilom junka koji se nalazi na limewireu.

Edited by Immortalis

This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country.

[23:47] <manager-> jao dete jao dete :D

chickenonaraft.kom

koga mrzi da kuca ceo onaj kod neka lepo ode na www.searchhacker.com i neka trazi sta mu treba,velika mana ovakvoh skidanja fajlova je nemogucjnost skidanja albuma(u vecjini slucajeva)

sto se albuma tice ja se drzim warez-BB-a

U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date"