LaG Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 http://www.steelcitysfinest.com/HondaAccordAd.htm Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 vazi da nema efekata. a i na sve su pazili, osim na komandnu tablu. stavili su volan naopacke!!11 sa druge strane!!1 u svakom slucaju, impresivno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 Old but awsome :D Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 OVO JE STARO KO BIBLIJA LAOLAOLAOLAOLO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 ja nisam gledao ovo, odlicno je Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 Ovo se vrtelo po tv-u pre kusur godina... Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 Bilo je ovako nesto slicno i pre . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 video sam reklamu na reklamožderima, ali sad prvi put čujem da je bez CGI-ja. fenomenalno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 ma kurac bez cgi-a! kako oni tockovi idu na gore na onoj kosoj ravni? Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 ma kurac bez cgi-a! kako oni tockovi idu na gore na onoj kosoj ravni? citao si komentare ispod filmica? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 Ajde sve,sve, ali kako rade oni zvuchnici nek mi to neko kaze? Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 ma kurac bez cgi-a! kako oni tockovi idu na gore na onoj kosoj ravni? na vrhu gume je teg sa većom potencijalnom energijom od gumine, i on pada na drugu stranu kada ga ono pogodi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 prvi put vidim. fantastichno Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 prvi put vidim. fantastichno Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 na vrhu gume je teg sa većom potencijalnom energijom od gumine, i on pada na drugu stranu kada ga ono pogodi. uu do jaja fora =) ali mi i dalje izgleda fake :) nekako se cudno krece auspuh (jesu i u njega stavili tegove neke?) i ne verujem da onaj luster od prozorcica koji pokrenu brisaci moze da napravi toliki poremecaj da obori onu plastiku Making of - http://www.youtube.com/watch?v=Q_C2D6hUnWI Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 ali mi i dalje izgleda fake :) nekako se cudno krece auspuh (jesu i u njega stavili tegove neke?) i ne verujem da onaj luster od prozorcica koji pokrenu brisaci moze da napravi toliki poremecaj da obori onu plastiku pa kao i za sve ostalo, napravili su tako da fali minimalna energija da bi se nesto desilo :P Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 Svaki od tih delova je malo modifikovan za potrebu reklame, ali u svakom slucaju nije fejk, mada za ovo treba jako puno truda bas me zanima koliko dugo je reklama bila radjena :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 Svaki od tih delova je malo modifikovan za potrebu reklame, ali u svakom slucaju nije fejk, mada za ovo treba jako puno truda bas me zanima koliko dugo je reklama bila radjena :) 3 meseca, $6 Milliona. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 Jel to ona reklama u fazonu The Incredible Machines? Ako je ta onda je to VRH reklama! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 samo cu se nasmejati :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted September 16, 2007 Report Share Posted September 16, 2007 Ovo je odlichno... Voleo bih uzivo da vidim sve ovo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 ovo je bilo na reklamozderima pre 2 ili 3 godine,nisam siguran... :) jedna od najboljih reklama tad uz reklamu za microsoft... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts