Jump to content

Tetris

Recommended Posts

dobar je...ali =o))

zbog kompresije snimka nikad se stvarno ne vidi realna brzina kojom padaju elementi niti je sinhronizovano sa prstima

takodje u pitanju je ne samo aparat sa dedicated komandama nego i verzija tetrisa sa masnim no-clipingom - jel neko nekad igrao tetris gde se spusteni blok ne zalepi kad padne dole? on ga bre prevlachi i rotira nakon sto padne...mislim kakvo je to gejisanje?

onda naravno 5(PET) buducih blokova on vidi...mislim hello....il 1 il nijedan su ovde city rules... ;o)

zakljuchak - samozbog ovog na kraju gde lik pokazuje da skoro pa celo polje drzhi u glavi massive respect, za brzinu i skil znam desetak ljudi koji su bolji u ovome. Znachi ne da igraju 5 minuta na nedefinisanoj brzini sa 5 buducih blokova pokazano nego igraju SATIMA i obrcu brojchanike na 9ki, jedanaestici, ili koja je vec max brzina raznih tetrisa...

Meni je ovo technichki neizvodljivo,mislim blok se toliko brzo spusti da se ne vidi,pa meni bi mozak explodirao kad bi pokushao da igram ovako...

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

manjak akcija? u principu komande su drugachije od standardnih za kompjuterske tetrise utoliko sto nije 5 button kontrola nego je stick+ x (verovatno 3) buttons ... nije neverovatno uopste

i ne noni, nije "uvek" moglo, u 90% verzija koje sam igrao od 88me do 200te je norma da kad se koristi taster za brzo spustanje blok se lepi oma za podlogu, tek ako se cheka da pada sopstvenom brzinom je bilo dozvoljeno kretanje, ali i to u nekoj manjoj meri ono sto on ovde radi, da okrece blok koji je pao (i pri okretanju dobija na visini) nema ni u jednom tetrisu koji se kod nas masovno igrao...no ko sto rekoh u svom inicijalnom postu, ima svo moje poshtovanje zbog ovog na kraju, ali sama igra nije demonstracija skila i brzine koju demonstriraju vrhunski igrachi...

i ne noni, nije "uvek" moglo, u 90% verzija koje sam igrao od 88me do 200te je norma da kad se koristi taster za brzo spustanje blok se lepi oma za podlogu, tek ako se cheka da pada sopstvenom brzinom je bilo dozvoljeno kretanje, ali i to u nekoj manjoj meri ono sto on ovde radi, da okrece blok koji je pao (i pri okretanju dobija na visini) nema ni u jednom tetrisu koji se kod nas masovno igrao...no ko sto rekoh u svom inicijalnom postu, ima svo moje poshtovanje zbog ovog na kraju, ali sama igra nije demonstracija skila i brzine koju demonstriraju vrhunski igrachi...

Nikita plz :P

Pa moguce, jel sam ja samo igrao onaj tetris iz trafike, na NES-u (terminatoru kako god) I na arcadu. Al 100% siguran da je moglo u jednom ili dva da se obrcu na mufte.

sine nikita, postao si nik kejv

Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene