Jump to content

charazay

Recommended Posts

Nisam znao gde je najpametnije da ga stavim, pa bacite gde treba [:0]

Ima nas i odavde par koji igramo pa rekoh mozda neko hoce da se prikljuci da popularizujemo lepu igru i stvorimo novu bazu kosarkasa ;)

Charazay registracija

Zamolio bih vas da se registrujete bar da probate ... sto vas ima vise to ce u igrici biti vise nasih timova pa cemo dobiti prosirenje lige cak i da odustanete kasnije :)

charazay-125x125.gif

Par saveta za pocetak

1. kao sto sam rekao dosta je bitno da halu dignete na pocetku da biste povecali prihode, ne preterujte mnogo u odnosu na ono sto mozete da popunite ... 4500 + 200 bi bio ok izbor za 4.x i 3.x divizije

2. odmah pulujte rukija - training pa rookie opcija. sto vise novca u to ulozite to su vece sanse da cete izvuci dobrog mladog igraca

3. max minus u kojim mozete otici je 2 miliona, nakon toga ste u problemu ...

4. za 4.x divizije probajte da nabavite dobrog centra - pre svega skakaca - i dobrog sg-a scorera. ovo je cesto dovoljno da prodjete u visi rang.

5. ex-yu-cbm.com je odlican sajt za domace igrace ... jedna od korisnih stvari je vodic koji je napisao nas trenutni selektor link na vodic Ovo naravno ne znaci da vi ne mozete praviti svoje kombinacije ... svi ih prave ... ali moze pomoci prilikom davanja ideja pocetnicima

Proveri da ti nije otislo u trash ... treba da ti posalje link za aktivaciju naloga na mail, a klub dobijas par sati nakon toga cim ti admin proveri prijavu

Ako ti ne stigne opet probaj opet ... a ako ni onda cimni me na pm pa cu da pitam naseh gamemastera da pogleda u cemu je problem

Postoji mogucnost da nece da te pusti u ligu Srbije zbog toga sto ti je IP u NY ... Mozes da probas da pitas na global@charazay.com da li je do toga pa ako jeste onda cu videti da li moze da se uradi nesto posto znam domace admine, mada ako im napises da studiras tamo ne bi trebao da bude problem

Proveri da ti nije otislo u trash ... treba da ti posalje link za aktivaciju naloga na mail, a klub dobijas par sati nakon toga cim ti admin proveri prijavu

Ako ti ne stigne opet probaj opet ... a ako ni onda cimni me na pm pa cu da pitam naseh gamemastera da pogleda u cemu je problem

Postoji mogucnost da nece da te pusti u ligu Srbije zbog toga sto ti je IP u NY ... Mozes da probas da pitas na global@charazay.com da li je do toga pa ako jeste onda cu videti da li moze da se uradi nesto posto znam domace admine, mada ako im napises da studiras tamo ne bi trebao da bude problem

Aj odradi mi to pliz !!

V

Ne mozes to raditi ni u jednom online menadzeru - jednostavno bi bilo prezahtevno za server da interaktivno radi 5.000 meceva ... mec se u stvari proracuna za svega par sekundi, usporen prenos je tu da bi bilo zanimljivije

Bilo bi lepo da moze, ali to nemojte nigde ocekivati u igrama ovog tipa

• 2 weeks later...

Arona KK Uglavnom Bezopasni 2007-09-12 21:15

ru55el Jorgandzije 2007-09-12 21:15

Qreta Red Eagles 2007-09-12 23:15

IvanD KK Belgrade Spartans 2007-09-12 23:15

managerRUR Beli orlovi 2007-09-13 06:15

kal1mero Uzdin Unirea 2007-09-13 06:15

djstevanovic KK Grobari Jug 2007-09-13 06:15

uNkind KK LION Durlan 2007-09-13 19:17

Hromi_Daba White Wolves 2007-09-14 12:15

formica Samurai in Kimonos 2007-09-14 15:15

AlexG KK Helenya 2007-09-15 22:15

protA Blue Dragons 2007-09-16 06:16

maynard KK Penis 2007-09-17 23:15

Facex3m Shupci 2007-09-19 11:15

Hamla Dallas Crushers 2007-09-20 09:15

Dakle preko mene se regovalo 15 ljudi za koje znam :)

ako imate neke utiske javite se ... samo sam sa Faceom pricao do sad