govmust Posted September 11, 2007 Report Share Posted September 11, 2007 Da nema neko slucajno neku "celu" verziju? Demo sam probao i deluje prilicno simpa. Nije klasican RPG -> nema fiksiran storyline itd. Ima neka JAKO lepa resenje za probleme koji se javljaju kod ovog tipa igara, recimo kad kupujes u prodavnici predmet se automatski poredi sa odgovarajucim koji nosis (sto vec postoji u vise igara) ali ako u tom momentu pritisnes strelicu levo/desno uporedi se sa odgovarajucim predmetom koji nosi neki party member/clan klana. Vise na www.soldak.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 11, 2007 Report Share Posted September 11, 2007 probao sam demo sa digitalovog dvda i nije mi se svidelo, kao neki mmorpg koji igrash offline... meh... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 11, 2007 Report Share Posted September 11, 2007 Vidi ga buržuj, kupuje Digital! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
govmust Posted September 11, 2007 Author Report Share Posted September 11, 2007 sa' će se vadi da dobiva digital na poslu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 11, 2007 Report Share Posted September 11, 2007 nema sta da se vadim :) kupujem digital od prvog broja, tj odmah nakon sto sam batalio PC (press)... mada su mi i ovi postali malo sladunjavi (u pocetku su bili totalno pro, pa ih je kapirala samo publika sa bencha :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 Jos uvek nije izasla full verzija na warezu :) javim kad stigne. Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts