xomi Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 e ovako u nedostatku vremena za odlazak u teretanu i cinjenice da se ista zatvorila resio sam da kupim krivu sipku[za biceps,triceps i te stvari] sa tegovima i jos dopunski bucice...ranije sam pazario neke tegove u reflexu u knezu iznad springfilda i znam da je tamo bilo svega toga tako da nisam ni trazio po drugim radnjama pa posto se ista zatvorila sad ne znam ni jednu u kojoj ima malo siri izbor od plasticnih bucica koje mogu i na buvljaku da se nabave...tako da ajde pomagajte dajte neke radnje u gradu da prodaju to i adrese naravno...i ako je neko kupovao znacile bi mi i cene jer ne znam vise ni okvirno koliko to moze da izadje...znam samo da je kriva sipka u reflexu bila oko 3 soma...ok ajde tnx unapred...:) Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 Probaj Intersport ili kako se vec zove u Merkatoru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 Imas u metrou neke sprave, takodje imas u Trendu, bar ovde kod nas u Trendu imas bukvalno sve sprave, klupe, tegove itd.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 Smorice te rad kuci posle 3 nedelje, bolje nadji vreme za teros... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 (edited) samo cu reci reflex kod beogradjanke ;-0 ja sam sve bajovao u njemu ... sve je jako dobrog kvaliteta i estecki dobro... Edited September 9, 2007 by Lee Jun Fan Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 Smorice te rad kuci posle 3 nedelje, bolje nadji vreme za teros... so true :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted September 9, 2007 Author Report Share Posted September 9, 2007 thx ljudi odoh sutra da pregledam radnje...sto se gyma tice nemam vremena stvarno bar ne za sada sjebao sam se za ispite tako da ono...:( moracu gajbi da postanem shwarci...:) Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 zavisi shta otjesh. ako tjesh se gruvash smoritjesh se kod kutje jel tje ti stalno trebati josh sprava, a i imash onaj motiv da kad gledash kako drugi zapinju da i ti zapnesh + aspekt shto ti tamo idesh 'namenski' sa idejom da se gruvash. ako ti je samo do odrzhavanja nechega onda kod kutje uz loma volje zakon. ubacish se u rutinu i tjao. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 Za kucu ti trebaju ukupno, hmmm, par bucica i eventualno da ugradish neku sipku na vrata za zgibove, ako vec nemash ljuljaske negde blizu tebe :). Naravno ovo stoji samo ako ne planirash da idesh u neke extreme, jer onda ce ti sigurno trebati rad sa tezinama preko tvoje. Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 (edited) http://www.olimpsport.co.yu/fitnes_oprema.html jedino sto ces ih naci,pa nikada.posle borce nekih par km. ja sam uzeo vratilo i ove 2x15kg tegove,50 jura ukupno,zadovoljan sam:)vratilo sam trazio po celom gradu jer su mi vrata gde sam hteo da gi metnem,izuzetno uska. a tegove sam video i na bazaru,u nekoj od hala odma pri ulazu. Edited September 10, 2007 by kakoo Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted September 10, 2007 Author Report Share Posted September 10, 2007 (edited) zavisi shta otjesh. ako tjesh se gruvash smoritjesh se kod kutje jel tje ti stalno trebati josh sprava, a i imash onaj motiv da kad gledash kako drugi zapinju da i ti zapnesh + aspekt shto ti tamo idesh 'namenski' sa idejom da se gruvash. ako ti je samo do odrzhavanja nechega onda kod kutje uz loma volje zakon. ubacish se u rutinu i tjao. ma ja sam sad u roki fazonu...trcanje i kod kuce da odrzavam formu koliko toliko uz ucenje...+ korisni saveti iz men's healtha oko ishrane i mislim da cu da uradim pravu stvar...naravno da planiram da krenem ponovo u gym...a onda...dopuna kredita, dopuna mishitja...:))) Edited September 10, 2007 by xomi Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 imash butjice(i josh svashta poneshto) u delta sportu na bulevaru... kod djeram pijace... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 Ali meni je fascinantno kako je lik samo pitao gde ima da se kupi to i to, a vecina ljudi krenula da deli savete "e kupi to i to, radi to i to, ovo je najbolje, ono nije ni za kurac" mislim rofl. Ja sam kupovao nesto u refleksu u beogradjanci, nije ni bila losa cena kolko se secam, probaj tamo. Najveci problem je da sve odneses do kuce ako nemas kola. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 pridruzujem se beogradjanka gangu:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 Smorice te rad kuci posle 3 nedelje, bolje nadji vreme za teros... . vratilo sam trazio po celom gradu jer su mi vrata gde sam hteo da gi metnem,izuzetno uska. šta će ti šipka na kojoj možeš da radiš samo uske zgibove? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
225556 Posted September 11, 2007 Report Share Posted September 11, 2007 (edited) Video sam danas u "Tempu" sipku za zgibove. Nije preko 1000 DIN. I na Bazaru mozes pronaci neke krive sipke, jednorucne tegove, klupu za trbusnjake, itd. Ne znam tacno u kojoj hali je ta radnja, prosetaj se. Edited September 11, 2007 by Drvodelja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted September 11, 2007 Author Report Share Posted September 11, 2007 (edited) e ovako...da bio sam na dosta pomenutih mesta...najbolja oprema za ono sto ja trazim je u trefu kod albanije , pa onda u reflexu kod beogradjanke i djaku u knezu...ali s' obzirom da je tref bezobrazno skup...sama kriva sipka za ruke je 4000[sto je duplo vise nego na dva pomenuta mesta a uopste nije toliko kvalitetnija,tipa da ima mekani deo za ruke ili tkao nesto] dinara a tegovi su isto budi bog s' nama lupanje po usima...plus matori drkadzija koji se pravi pametan baca neke fraze a u zivotu nije podigao kasiku...tako da cu da se odlucim izmedju reflexa i djaka...:) Edited September 11, 2007 by xomi Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted September 11, 2007 Report Share Posted September 11, 2007 drvodelja > sta se ti javljas mutante rahiticni? Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
225556 Posted September 11, 2007 Report Share Posted September 11, 2007 (edited) drvodelja > sta se ti javljas mutante rahiticni? Javljam se jer sam najjači, flašo jogurta. Edited September 11, 2007 by Drvodelja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted September 11, 2007 Report Share Posted September 11, 2007 Drvo jel si ti drvo sa junka jebem mu sveca? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
225556 Posted September 11, 2007 Report Share Posted September 11, 2007 (edited) Drvo jel si ti drvo sa junka jebem mu sveca? Naravno da sam sa Džanka, Kovački. ;) Samo vas pratim šta radite. Bio sam skoro tu kod vas u kraj i kupio kola od nekog matorca. Boli me kurac, sada imam "PA" table i svi beže od mene na drumu. Edited September 11, 2007 by Drvodelja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 (edited) Lol drvo sa Junka,a znao sam da mi je od negde poznat ovaj nick... Edit:Lol,otvorio sam stranicu Junka da vidim dal' josh pishe RIP,i umesto toga neki chika policajac mi je rekao da sam glup :( Edit2: Javljam se jer sam najjači, flašo jogurta. Edited September 12, 2007 by Savkeeeeeee...e! Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 Naravno da sam sa Džanka, Kovački. ;) Samo vas pratim šta radite. Bio sam skoro tu kod vas u kraj i kupio kola od nekog matorca. Boli me kurac, sada imam "PA" table i svi beže od mene na drumu. Mogao si da se javis da proslavimo i popijemo nesto o tvom trosku :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted September 14, 2007 Report Share Posted September 14, 2007 Javljam se jer sam najjači, flašo jogurta. ova uvreda se mora krvlju oprati... izazivam te na dvoboj bjedni crve!!! Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts