Ticke[P]a Posted October 3, 2007 Author Report Share Posted October 3, 2007 Ja ima ekipa i netje ti recem koja je,fato reci ko igra sa vama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 Patike, stavi ekipu uOko... Rekao sam ti ja vec na BNetu da sigurno dolazimo ali ne znam u kom sastavu. Uglavnom, dolazimo Fata, Zaba, DjoleXzar, Kika i ja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ticke[P]a Posted October 3, 2007 Author Report Share Posted October 3, 2007 A skim onda igra Kojot ccccc [:D] [:D] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 Nemam pojma, verovatno neka Mojo ekipa. Nema Kojota ovih dana, nismo se nishta dogovarali. Ionako nas je bilo previshe za jednu ekipu... I nije UO, nego uOko, Fata ima brain damage. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zuja Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 Huh, ma ko je bre taj Branco never lose? Zashto da idem i da igram protiv njega kad ne moze choveg da izgubi,predlazem da se tur otkaze jer je pobednik vec i onako poznat! Da se tom liku da nagrada za 1 st place ,tako da ljudi ne moraju da se cimaju u putu i tako to,neka ostavi br rachuna da mu uplatimo novac! Branco docu cu sam samo da se slikam sa tobom,podrazumeva se da se slikanje naplacuje da li bih mogao da znam od prilike koliko kinte da spremim? Chovek je pravi biznismen! lol P.S. Green ne brini za Kojota verovatno ga je zacharala neka devojka,ma bice on dobro! :) lol imam tremu bambale=branco je log in sada! :D lol rofl Da nece i ovo da mi naplati? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambale Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 (edited) huh , zujdo <3 , spremi kintu ~~ ,ponesi i wazelin da damo ljudima da im bude lakshe xD btw kojot je overio =( Edited October 3, 2007 by bambale Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zuja Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 E ako je Kojot overio predlazem da turnir nosi njegovo ime i da se svakako odrzi,onako kao nikada do sada po kvalitetu igre i brojnosti ekipa,jer njemu bi to mnogo znachilo,da odande bude ponosan na nas <3 U stvari mislim da bi naj vishe znachilo Ticketu jer bi tur definitivno uspero! Bane koliko vidim bice to sve na hard ,zato sam za wazelin obavezao Yocu,momak je siguran znachi rachunamo na njega lagano,prvo on je mladji,a drugo glupo da ga nosim chak iz Ks-a :) I dalje nisi rekao koja je kinta u pitanju+daj br bankovnog rachuna,ne verujem da primash lovu na ruke,true? <3 P.S. Kojote we miss u :'( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambale Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 videcemo za kintu gazda xD , nego ponesi 2 mish iz one tvoje vrh igraone za mene i dj-uru <3, i konobarice "viche djura" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ticke[P]a Posted October 3, 2007 Author Report Share Posted October 3, 2007 Pa onda povedi i za organizatora jer imacu dosta vremena do finala da cekam drugu ekipu a i devojka mi nije tu tako da ono [:D] [:D] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambale Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 (edited) ti decko do finala neces stici tako da ... :P al ako budesh dobar mozda ti dovedemo neku maloletnicu ~~ Edited October 3, 2007 by bambale Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jovanspanjo Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 LW izgleda nece dolaziti zao mi je, iznervirali su me sad mi govore da imaju neke jebene ispite i da ne mogu da dodju. Stvarno mi je zao ali jbg mislim da ces razumeti patkice, sta da radim rekli su mi ili svi ili niko. Ja cu igrati sa nekim jbg. 8 (( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 ti decko do finala neces stici tako da ... :P al ako budesh dobar mozda ti dovedemo neku maloletnicu ~~ Za bolje i nije Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambale Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 -1 tt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabijach Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 E verovatno (99%) jos jedna ekipa(SoiS) iz BG-a,sutra popodne postujem da li je sigurno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ticke[P]a Posted October 3, 2007 Author Report Share Posted October 3, 2007 Osecam da od ovih 12-13 ekipa ce biti tipa samo 8-9 da ce ostale da ispale bilo bi dobro da me iznenade i demantuju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ticke[P]a Posted October 3, 2007 Author Report Share Posted October 3, 2007 Sta bi rambe oce da dolazi ta druga ekipa iz Vranja ili ne ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 e hteo sam josh sinotj da ti javim ali me mrzelo da qcam :) Dolazimo obe ekipe a ti mi se samo raspitaj kad imamo bus za vr ili nish u subotu preko notji pa do nedelju ujutru... a chutjemo se danas popodne... cya Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ticke[P]a Posted October 4, 2007 Author Report Share Posted October 4, 2007 Kragujevac - Nis = 1 pravac 540din subota uvece 18:50 a nedelja ujutru 05:45 Kragujevac - Vranje = 1 pravac 950 nedelja 06:40 - 830din Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambale Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 A skim onda igra Kojot ccccc [:D] [:D] kojot igra samnom! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 Mala promena kod nas u sastavu... Zhaba nece igrati, Crovax je umesto njega. Vidimo se u subotu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareBg Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 Prijavljujem ekipu "Zvezde Grande" mix beograd - kragujevac (nije moja ekipa, samo su me zamolili da prijavim) 100% dolaze! Quote kGR: nemam pare DU[OVER&astronOUT]: btw DU[OVER&astronOUT]: sanjao sam urosha Link to comment Share on other sites More sharing options...
joca Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 :))) AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA CROVAX dolazi.. Cekam te ZENOOOOO Ups nisam ulogovan !!! Poz od Targe!! gledamo se, bas me zanima koje zvezde granda ucestvuju!!! i koje ce pesme da pevaju :)_ GL HF Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambale Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 OMFG yoca- , xD dolazi crova da nam objasni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 Da, da, prva zhena progamer dolazi... uspeli smo da sredimo sve shto je potrebno da bismo doveli takvu zvezdu medju vas! Crovaxe :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
joca Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 vazelin nabavljen ! mision accomplished !! P.S. molimo cenjene uchesnike da uredno operu tureve pred tur! unapred zahvalan spoljni momak! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts