Lucky Posted September 11, 2007 Report Share Posted September 11, 2007 Ma bre stefke prica svasta. Tebi je skupljanje slicica kao njemu kompajliranje ili skupljanje adsl konekcija, nego on to ne vidi odma' :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 Ma jok, nego u Pančevu još uvek jedan drugom govore "sine" Ovde ima toliko materijala za prozivku da ne znam gde bi poceo Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 18, 2007 Author Report Share Posted September 18, 2007 sin od naseg kucnog prijatelja, koji nam na slavu dolaze vec 15 godina, je zaradio slomljenu lobanju, kojoj su kosti pomerene za ~2cm. jedva je ostao ziv. udario ga je izbacivac u nekom klubu jer je hteo da intervenise za pijanog prijatelja koji se prskao kolom ili cime vec i kad su ga izbacivaci hteli salomiti (prijatelja), ovaj je rekao, ajde ja cu ga izvesti napolje, i tada je dobio udarac. cale njegov (taj caletov prijatelj) je finansijski policajac i zna dosta ljudi tu i tamo, uglavnom, receno mu je, da slucajno ne dize optuznicu niti pokusava ista jer mu sin nece smeti izaci iz kuce vise nikad... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 ^ Dva galeba, killy, lashons, pronto?? Za sad mi jedino to pada na pamet gde je to moguce... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 to je standardni bedak, taj trip sam cuo milion puta:( ali opet, nijednom nije bilo 'ja uso u klub i obezbedjenje me isavijalo'. uvek je bilo nesto tipa 'moj ortak smarao ribe, ne nesto narocito, nego samo malo', 'bio sam pijan i bacio sam peglu, nisam ni po podu nego sebi u casu' itd. te majmune iz obezbedjenja treba obesiti za muda na terazijama, to stoji, ali ta cinjenica ne pomaze nimalo. mislim, ja licno ne idem u takve klubove jer mi nije opustencija, a i ne mogu da se napijem jer ne mogu da lomim inventar i da se derem i bacam pegle:))) druga stvar, kad odem tako negde, nema teoretske sanse da mi se desi tako nesto, jednostavno neki razlog mora da postoji i ja gledam da ih sve izbegnem. sad, sto ti i ja preziremo takav nacin 'poslovanja' od strane klubova i njihovih gorila, to je jedna stvar, a to sto ce likovi da ti samelju oko i polome lobanju zato sto si rekao 'khm, izvinite...', to je druga stvar. ako tripujes da nece to da urade, onda si neobavesten, a ako si obavesten, sta se polivas kocom, ako cemo dalje u proslo vreme - sta se napijas toliko da ne mozes da se kontrolises, ili jos dalje, sto ides na takvo mesto ako ces da pijes tamo, a ne mozes da se kontrolises kad se napijes itd...:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 18, 2007 Author Report Share Posted September 18, 2007 jbg to je njegova mama pricala. pronto longly Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 hahaha, kad sam znao, i moj rug dobio batina tamo, tamo su one najgore bosancine izbacivaci... Mada u tom prontu su pucali jedno 4 puta za 3 meseca u izbacivace, tako da su verovatno na ivici zivaca pa biju sve zivo... A to je toliko seljana mesto, ne znam koji ce moj tamo uopste... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 da dodam na ovo duletovo još i da pola tih likova koji dobiju po pičci od obezbeđenja to debelo zaslužuje. ako ne možeš da se ponašaš iole normalno kad si pijan, nego ideš okolo i zračiš ljude koji su došli da se provedu a ne da ih ti pogodiš čašom / poprskaš pivom / smaraš im ribu, onda ti batine odavno slede. ne baš da ti otvore lobanju, ali onako dobro da te uvošte, pa da sledeći put razmisliš. mene je jednom retard pogodio stolicom, i uopšte se nisam potresao kada ga je obezbeđenje izvuklo napolje i skakalo po kičmi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 Pa mis'im, generalno ovo sto na kraju reche longli, niko te ne tera da ides na ta mesta gde mogu da te ubiju izbacivaci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 dobićeš batine svuda ako kreneš da praviš neko sranje, samo je pitanje kolike. izbacivači su ista stoka u svim klubovima u beogradu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 18, 2007 Author Report Share Posted September 18, 2007 sad su jos ljudi krivi sto idu na takva mesta. on decko nije nista radio, samo je rekao izvescu druga napolje.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 (edited) Al znas kako, ovde, u najelitnijim klubovima, izbacivaci su fini, i koriste silu tek kada moraju... Problem su oni koji obezbedjuju lokale gde izlaze klinci i stoka, koji razbijaju inventar lokala... Medjutim, batinanje ne stoji u njihovom opisu radnog mesta, njihov zadatak je da te izbace iz lokala ako ogu, ako ne da te prislone na pod dok ne dodje policija... edit: sjebo me daki, hteo sam ivanu da odgovorim... @ daki: Brate, od debila iz pronta me nista ne cudi, kada debili dolaze, moraju i izbacivaci da budu debili... Sto u dva galeba nikad nista nije bilo?? Edited September 18, 2007 by Longleyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 18, 2007 Author Report Share Posted September 18, 2007 tamo dolaze dede kojima ne moze da se digne kita a kamo li da se tuku. ^_^ al imaju MERCEDES Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 Ne seri, ja idem tamo i mozda ima 10% deda, ostalo je od nasheg godista do 82-3 i provod bude do jaja jer je opusteno :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 18, 2007 Author Report Share Posted September 18, 2007 taj rad! :D balta i muzej su meni keva, jebi ti ovo :D ali u killy cu dolaziti, majke mi :D dojaja! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 sad su jos ljudi krivi sto idu na takva mesta. on decko nije nista radio, samo je rekao izvescu druga napolje.. brate minli, sta se primas:) niko nije rekao da je on debil ili pavijan sto je to rekao, ali eto recimo, ja to ne bih rekao, a ne bih ni isao tako negde sa drugarom koji tako malo popije pa se prska kocom. citaj pazljivije, pa ces procitati lepo. izbacivaci su stoka, ali ako ti znas da su stoka, sta koji kurac drkas tu stoku? i posle takvog dogadjaja jedino mozes da ides okolo i pricas 'e koja stoka ti izbacivaci' i svako ce ti reci dobro jutro kolumbo. mislim, ono, jel treba tako da se ponasaju izbacivaci - ne. jel se ponasaju tako - da. kraj price. da baba ima kurac bila bi deda. ja bi se zacudio da nije dobio batine cak i da nije nista rekao nego da su izvalili da mu je to ortak, pa onako obojicu da ih izbubetaju u kombou. ja sam rekao da su izbacivaci stoka, ali ako ti to znas, nemoj da im dajes BILO kakvog povoda da te smaraju i da je sa te strane tvoj ortak pogresno postupio i da su batine klasican, ali klaaaasican ishod. da ga je pogodio slabije u vugla, ne bi mu prso lobanju, da ga je pogodio jace, ubio bi ga i to je to. i nisu ljudi KRIVI sto idu na takva mesta, ali boze moj, casa meda iste casu zuci:) to je ono 'bio sam na severu i niiiista nisam radio, ali nista bukvalno i ostao sam bez tri zuba'. ja lepo ne idem na severe i slicne tripove, ako odem, racunam s tim i gotovo. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts