Kole Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 treba mi official win xp za poslovnu mashinu za tjaleta ja mislio da ima u imtelu al tamo je poljubio vrata jer kao ne daju bez kompa pa ako neko zna gde se kupije i da ima i srpski i engleski =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 pitaj u mb softu, a ti bi original da kupis Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 Ima realno 'de hoces ... to sto se prodaje samo uz komp je DOEM Windows i kao takav jedno 50% jeftiniji pa ga mahom ljudi valjaju. Medjutim, OEM mozes pazariti gde ti drago. Prvo sto mi pada napamet je recimo Extreme (mada je on ovde kod mene), pa onda Games (tamo kod Imago decjeg centra) pa recimo bilo koji ComTrade Shop (Merkator, Vero, YUBC). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 1, 2007 Author Report Share Posted September 1, 2007 ma bio je u comtrade shopu gde su mu rekli nema xp ima vista a xp nabavljamo do sredine sledece nedelje...a on je preko radne nedelje u titelu (gde treba da nosi taj komp bla bla...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts