Rambe Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 ma brate kad su smorovi ovi iz bg-a pa netje dotji! mi tjemo da odigramo tur pa tjemo onda malo revijalno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Targa Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 (edited) Pazi, znaci ja cu doci iz kragujevca pa makar bilo samo 2 ekipe, to jest moja i zujina, jednom smo bili igrali ceo dan extra zezanje bilo, ako tek dodje 8, o pa to su vec dve grupe, ima da se izigras posteno. Da rezimiramo do sada prijavljene ekipe su: 1. Zujinini Krusevaljani (sa pojacanjem iz KG aka mali kinez yoca) 2. Paradoks i njegovi Kragujevcani 3. Green i drugari ( ako oce da vodi higlija da izgube :)P) 4. Marebg i express (pony) 5. CHW vranjanci 6. UDP Cackonjci 7. Vrnjacka banja i Tovarci 8. Noob ekipa 9 VF Jagodina 10 Racunam da ce doci i oni koji se ne prijave ovde: tako da ovo ce uspeti. Jos kad a bi dosli ovui ludaci sa bneta kojot i ovi njegovi mesmash, ... onda tu onaj hassan ima neku ekipu, malo deus da se skupi i dukovci... pa ajde ima tu i jagodinaca barem su oni blizu ,... Znaci covek nudi vrhuncku igraonu na rasploganju da ceo dan pikamo dotu, ( a ne ono dodjem odgiram jednu i ispadam cao zdravo) bice verovatno grupe, ako bude vishe ekipa od 12, pretpostavljam da ce se igrati winer loseer sistem POZ Edited August 31, 2007 by Targa Quote Legend is BACK!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 yeee ja sam za to znachi ako dodjemo samo ove 8 onda grupe... na ajde ljudi idemo na zezanje!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
teshke_123 Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 objavi tamo u wcg forumu imaces vise publiciteta :D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 (edited) Kojot dolazi, sa nama je u ekipi. Verovatno igramo Djole(Xzar), Fata, Kika, Kojot i ja. Kapiram ce biti skroz kul ako bude ~16 ekipa. Edited August 31, 2007 by Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 ovaj grin optimista :) Inace.. Hellion igra za FED, ja igram za pwny express, tj. iskreno ne znam ni kako cemo se zvati, nije ni bitno.. DeuS nema sanse da se skupi, posto vise ni ne postoji, intru je na moru ja igram za, ajde da kazem sein, hellion za fed... To je to. Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitamacro Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 hocu ja da dodjem zbog zezanja...skupicu 5 ortaka sedam u kolima i dolazimo ;) zvacemo se NOOB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeRor Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 ajde bre gogo znaci prijavljujte se da odemo bre do ks-a i da se zezamo! Ae Bg pokrenite bulju i da voleo bih kada bi i Vrbasani dosli! poz svima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zuja Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 (edited) Za one koji dolaze chisto da kazem da je lako naci igraonicu,u centru je,treba samo da pitaju gde je T.C Fontana (trzni centar),to je na 1 spratu samo toliko i ima:),ako neko ima neko pitanje neka pita. Targa kako je bilo na ispracaju:)? Edited August 31, 2007 by Zuja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeRor Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 (edited) Za one koji dolaze chisto da kazem da je lako naci igraonicu,u centru je,treba samo da pitaju gde je T.C Fontana (trzni centar),to je na 1 spratu samo toliko i ima:),ako neko ima neko pitanje neka pita. Targa kako je bilo na ispracaju:)? Evo pijemo kisleu Zujo, mozda Yoca i ja dodjemo dan ranije do tebe? Sta mislis o tome? Crkao mi fon juce:( javi na targin broj Edited August 31, 2007 by DzajaSabijac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 Mi smo kompletirali ekipu, ali ime je i dalje Grin i Drugari Ghost, Djole (Xzar), Fata, Kojot i MEGACAR iliti ja. Vidimo se u nedelju. Ajmo ljudi, svi ste trazili turnir, a sada nigde nikoga... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 fata, grin i ghost u istoj ekipi, skroz mi je zhao shto ne idem na tur Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Targa Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 Na ispracaju, odlicno, sjajno, samo vruce, znoj mi sa jajca cureo , strasno. Vidimo se Zujo prekosutra. Samo mora vas tresem, rekao mi sale da igram ozbiljno, ipak je on kapiten, tako da,,,, :) Quote Legend is BACK!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 vf dolazi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ticke[P]a Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 Ajde organozator neka prebroji broj ekipa pa da vidi jel moze tur da se odrzi ili ne njesra ce da bude ako tura nebude bilo a ako ga bude bilo bice dobar fun zato pozurite ko se nije prijavio bar da bude 10-12 ekipa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 Sve u svemu tur je 100%, nece biti ispale!!!! Kapiram da bi organizator trebalo da malo razglasi i po drugim forumima, i eventualno po Bnetu (ako se vec ovo radi, izvinjavam se), jer ce sigurno tako doci vishe ekipa. Takodje, mislim da ce sigurno doci bar 3-4 ekipe chijih postova ovde nema. Itd itd... Tako je bilo vec milion puta za wc3 i CS, pa ne vidim razlog shto bi ovde bilo drugachije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coffin Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 Jebem li ga , docice jos jedna ekipa iz bg 90 % , javicu sutra ako ne dolazimo. Quote DAMKE: teli smo malo basket al nemamo loptu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 Dolazim ja da bacam semenke na grinovu ekipu!!11 Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paradoks Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 Ako bi dosao cofeen i jos jedna to i bilo 10 ekipa i mogao bi tur extra da bude,tj bice u svakom slucaju ali sto vise to bolje.Inace da ponovim nedelja 2 septembar 11 h!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareBg Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 Koliko ja znam dolazi ekipa PBT upravo iz krusevca... Quote kGR: nemam pare DU[OVER&astronOUT]: btw DU[OVER&astronOUT]: sanjao sam urosha Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambale Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 jbg-a mi ne dolazimo ... mesmash i ostatak su prodali jbg(wow>dota) loodaci ;/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 Gde je ta igraona ili sta vec gde ce da se odrzi tur ... a da skupili smo se nekako dolazimo 100 % Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zuja Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 (edited) Targa auuu ne moj da me plashish shto se tiche tog pwnovanja ako ti je plan da nam oborish moral i takmicharski duh nishta od toga :D Yoca je najavio da je siguran tako da je to dobra vest,losha je da ne dolazi Branco i Sava,ma oni su i onako prodaje:),a posle ide pricha kao "Branco never lose" lal pa kako da izgubi kada nikad nishta i ne igra i ko smisli bre tu zezu za njega?:D Sale dobio si kritike za organizaciju tura ahahah,tj ne samo ti vec ceo organizacioni odbor iz Kg! :P E,Dzajo pa mogli ste da dodjete dan ranije ofc,welcome ste uvek, jbg to se ne pita. Ja sam vec napisao da je igraonica u T.C FONTANA (trzni centar),Krushevac je mali i lako je to naci,dovoljno je da znash Srpski jezik i da pitash nekog recimo sluchajnog prolaznika gde je to:),inache to je na 1 spratu toliko i ima ovaj da nazovem"trzni centar" koji je sve ali to sigurno nije. U svakom sluchaju vidimo se sutra,ako neko ima josh neko pitanje neka pita. P.S. BRANCO NEVER LOSE.TRUE? Edited September 1, 2007 by Zuja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 tur je u krushevcu??? [:D] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 Kapiram da bi organizator trebalo da malo razglasi i po drugim forumima, i eventualno po Bnetu (ako se vec ovo radi, izvinjavam se), jer ce sigurno tako doci vishe ekipa. Takodje, mislim da ce sigurno doci bar 3-4 ekipe chijih postova ovde nema. Itd itd... Tako je bilo vec milion puta za wc3 i CS, pa ne vidim razlog shto bi ovde bilo drugachije. 9 ekipa je sasvim dovoljno za nedeljno prskanje. Neki ljudi rade ponedeljkom. :D Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts