Jump to content

Problem

Force

Recommended Posts

Da znaci igram w3 ili bilo sta da radim znaci samo sve stane ni muzike ni mis da se pomera nista samo zadnja slika koja je bila i to je to a komp radi kao da se nista nije desilo . Kontam da je memorja ili nem pojima sta :)

Drugi problem je znaci nestane mi net kao ja sam na netu ali u opste nema protoka i kada odem na DSL connection ono u opste se ne pomera skidanje i upload znaci a kada hocu da ga zatvorim ono kao program is closed end now i znaci strasno.

Znaci poludecu vise od tog zamrzavanja i sada mi se deslio dok sam pisao ovo .

Aj neko .

jel ti se cesce desava kad igras igre nego kad si idle?

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Cesce kada igram igre .

Ma temperatura mi se dize do 55 C najvise .

Ali treba i da ocistim .

Ono kada cistim svako ciscenje modul od 512 rama premestim u drugi i tako stalno mozda je zbog premestanja modula , slabije mi je kucalo u prvom modulu nego u drugom kada je bila memorija .

Nego nemate pojima koliko to iznervira znaci igram na primer dotu i ovnujem sa AXE-om masu znaci ono i samo se zakuca i em izgubim exp em se iznerviram .

Aj ako ima neko resenje .

Voodo ? ^^

naravno da nije zbog huba

imam par ideja sta bi moglo biti al posto vidim da pricas sa vuduom, necu da vam se mesam u razgovor :P

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Daj bre nemoj da si ckapi :D

Svaka pomoc je dobro dosla ja se samo salim malo :)))

Jbga imam simpatije prema vuduu :D

Da se vratim na prob . Sada mi se opet zakucalo u sred dote ( ima da me banuju iz lige :D ) ovnovao sam sa venomom i samo cao i tako sam se proderao da mi se pas pod sto zavukao i ne izlazi.

Sada mozda je pregrevanje ali ja u invidia tune mi je od 33 c do 55 c kada je kao pod opterecenjem .

Nego rasklopio sam odmah sada masinu i promenio modul od memorije i sada cu da vidim sta kaze .

PS: a vi vidite sta jos moze biti/