Cartman_ Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 najezhio sam se totalno.... ufff.... teshka jeza... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted August 21, 2007 Author Report Share Posted August 21, 2007 Vidite koje ste žene. Ja okačio klip da vidim da li neko zna objašnjenje za onakve pokrete, a vi se svi uplašiste. A Feher je umro pre tri godine još, bre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 jedino racionalno objashnjene koje meni pada na pamet je da ga je pogodio u tachku sa velikim brojem nervnih zavrshetaka, nervni sistem prosledio to mozgu, mozak trokirao jer nije uspeo da ih obradi i reagovao kako je reagovao. dakle neshto slichno paralizi samo shto se mozak nije tiltovao vec odreagovao nepravilno. to ja onako laichki, od oka :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 (edited) vudu magija, neko je sa tribina vrteo onu lutku i to je prouzrokovalo te pokrete Edited August 22, 2007 by Corey Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 ^^LOL! ma ko zna sta je tu bilo .... Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 Corey avatar ti je sushtisnki,aj uzmi negde ul-duj tu sliku u full velichini pa daj link. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 ma za onaj drugi klip je stvarno neverovatno sto se covek u jednom trenutku smeje,a sledece sekunde je mrtav... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 uuuuh koja beda jbt :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 JA IMAM TRENING DANAS GOD DAMN YOU!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 JA IMAM TRENING DANAS GOD DAMN YOU!!! [crni humor]R.I.P.[/crni humor] Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 Fu ajm alajv \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 a ovaj drugi ? pa ljudi umiru na ulici,u kolima,kupatilu,vodi zasto je cudno umreti na terenu.... Nije čudno koliko je strašno, tip je imao 24 godine, klinac još, a umro od infarkta! I još bio fuzbaler (fizički aktivan), u kur**, nema pravila. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 Desava se i mladjima i vise fizicki spremnijim ljudima isto jebiga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 Nije čudno koliko je strašno, tip je imao 24 godine, klinac još, a umro od infarkta! I još bio fuzbaler (fizički aktivan), u kur**, nema pravila. Preterana fizička aktivnost + slabo srce + zloupotreba zabranjenih sredstava = bingo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 samo hemija :D a bas je jezivo :D mislim ne znam koga nije pogodilo ovo :D ja sam video snimak pre 3 godine kada je umro onaj decko :D samo snimak bez muzike bilo je kao ok jebiga desava se i nasi su ginuli od groma na treningu :D ali muzika+slika jezaaa :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 Jbote znao sam da me ovaj baja sa drugog klipa podesca na negog ali nisam bio siguran na kog Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 samo hemija, a bas je jezivo! mislim ne znam koga nije pogodilo ovo. ja sam video snimak pre 3 godine kada je umro onaj decko, samo snimak bez muzike bilo je kao ok jebiga desava se i nasi su ginuli od groma na treningu. ali muzika+slika jezaaa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted August 24, 2007 Author Report Share Posted August 24, 2007 (edited) Desava se i mladjima i vise fizicki spremnijim ljudima isto jebiga. "Više fizički spremnim", ako koristiš više, ne treba ti spremnijim. Edit - Da li ti smeta da te pratim po forumu i ispravljam greške? :) Nisi baš Stator, ali ima materijala. ;) Edited August 24, 2007 by Laza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 (edited) Uf pa to sam znao stidim se :((( Ne smeta naravno, samo bezposlen ces biti Edited August 25, 2007 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 Rece mi ortak danas da je u africi za vreme fudbalske utakmice udario grom u teren i fazon 9 mrtvih ??!??!true ?! Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 Bilo bi mi smeshno da nema muzike >_> Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 Rece mi ortak danas da je u africi za vreme fudbalske utakmice udario grom u teren i fazon 9 mrtvih ??!??!true ?! Ja sam gledao snimak sa sličnim ishodom, većina iz istog tima je popadala kad je šibno grom, verovatno zbog istih uniformi tj. nečega što su imali u njima. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 ^kolko se ja secam niko nije poginuo. keve mi trazicu da mi se ova stvar pusta na sahrani.ovaj ahmad. drugi klip je stvarno...gutanje knedli,jedva ne zaplakah. Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 Mislim samo vidite shta se deshava sada Puerti,dechko dobio srchku na terenu i josh 3 na putu ka bolnici i u opsano je zajebanom stanju... Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 Puertino srce nazhalost nije izdrzhalo :((((((((( R.I.P. Imao je samo 22 godine :( Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts