Cold Fingers Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 +urin je bio pozitivan na kanabis.. Ajde malo citaj postove, kk? Quote Totentanz = Cold Fingers = OpT1mUs Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 ma ipak treba uspavati..... Vuka! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 Ne dva promila, dva procenta. Jel to manje? Ako je dva promila, bio je prilicno janpi. Normalni ljudi en mogu da voze sa dva promila. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Fingers Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 Promil je hiljaditi deo, procent stoti deo. Quote Totentanz = Cold Fingers = OpT1mUs Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 Ne vidim sto bi bilo cudno ako je bio pijan, ni u varijanti sa ubistvom... Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 kakvi procenti bre, da imash 2 procenta bio bi mrtav ? aparat meri u promilima. 2 jeste mnogo, a shto se tiche kolichine to zavisi od organizma, al usushtini to bi trebalo da bude izmedju 5-9 piva jedno za drugim, al ako merish odmah jer je taj broj smanjuje svakog minuta. kad sam imao poslednje sranje sa murijom u kolima imao sam 2.35 i bolje da ne pricham shta sam popio bio .. ovaj deo sa gandzom mi tako ide na qrac, sad tje opet da lansiraju neku prichu crveni tuneli. i zhivo me interesuje ako su nashli tragove u urinu kako mozhe da se utvrdi od kad je to .. lol i cela pricha telefoni, ortaci, kurac palac .. pa zar je mogutje da je sve u ovoj drzhavi tako sporo. pa da imam sve te podatke do sada bih saznao ko je kenedija ubio. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 OMG Kenedija je pojeo Medved! Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 Ne, nije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 pa ko je onda pojeo kenedija ako nije medved ?:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS I M@XImuS Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 Pojeo ga je MRAK ! ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 meni nista nije jasno:( a bojovic je car, znaci koliko mu samo zavidim na onoj emisiji gde dovede nekog u neki zajebati restoran i onda se odvale od hasa i cirke i samo bleeeejeee... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 ma de medvedi da pojedu nekoga vidite vinija pua i kako je zlatokosa prosla.. Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 Punz, care! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 (edited) Ljudi, ja razumem da je neko pijan I da upadne u kavez il shta vec. Al da je toliko pijan I naduvan da se prvo skine go, slozi stvari, pobaca mobilne telefone, I uroni kod medveda, jedino ako ga pale medvedi, al mu kita nije bila dignuta. Najlakshe je okriviti medveda i Vuka(vlasnika vrta) LETECIIIII MEDVEDICIIIIII! Edited August 23, 2007 by NoNikita Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 Mladić pijan upao u kavez s medvedima TRAG - Prema prvim informacijama Instituta za sudsku medicinu, u Jovanovićevom urinu utvrđeno je i prisustvo kanabisa. Policija sada pretpostavlja da je mladić pijan legao na zid da se odmori i da je verovatno izgubio ravnotežu i pao u kavez sa životinjama. Njegova tri druga, s kojima je te večeri bio na Beer festu, kažu da je bio pijan kada su ga poslednji put videli. - Teturao se. Rekao nam je da je pao i uganuo nogu. S njim smo se rastali oko dva sata ujutru, pet sati pre nego što je pronađen mrtav u kavezu - ispričali su. Činjenica da su na mestu nesreće pronađena tri mobilna telefona navodila je na zaključak da Jovanović nije bio sam i da je možda ubijen. Međutim, policija je pronašla vlasnika telefona marke „sony ericsson" koji je nađen u kavezu. Reč je o maloletniku iz Beograda koji je u policiji ispričao da mu je te noći na Beer festu nestao mobilni. On nije znao da li mu je mobilni ukraden ili mu je jednostavno ispao iz džepa. Utvrđeno je da maloletnik nije povezan s Brankom niti s bilo kim iz njegovog društva. Policija će odlučiti da li će biti poslat na poligraf. Treći mobilni, koji je pronađen pored zida s kojeg je Branko pao, kako tvrde u MUP-u, nije povezan s tim slučajem. Policija je, takođe, razgovarala s mladićima koji su ispričali da su prespavali na zidu s kojeg je sutradan Branko pao. - Rekli su da su bili pijani i da nisu razmišljali da bi mogli da padnu u kavez s medvedima - ispričao je izvor blizak istrazi. Branko Jovanović je prilikom pada povredio glavu i vratni pršljen, dok su ostale povrede na njegovom telu nastale posle nastupanja smrti, navedeno je u saopštenju. Okružni sud je naveo da će obdukcioni zapisnik, u kome će detaljno biti objašnjene sve povrede, kao i toksikološki nalaz, biti naknadno dostavljeni sudu. Branko Jovanović sahranjen je juče na groblju Lešće. 24sata danas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 ali KAKVE JEBENE VEZE ima "prisustvo kanabisa u urinu" kako mi se jezivo SERE od tih izjava i nalaza... sta oce sad, da naprave od njega posthumno narkosa? mozda cak nije ni alkos toliki bio nego eto beer fest je pa jbg ulio malo vishe piva u sebe, teo je da proba vishe sorti... Ne znam nikoga koga je uvatio 3p kad se naduva "da ide kod chika-mede"... to mozda od tatule ili LSD-a ali ganja? ma daj... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 ^^nemo se nervirati.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paja Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 opustite se difenders ov d kanabis, nece nishta prichati protiv trave, nego smo navode shta su mu sve nashli u krvi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Najbolje. Ima posle radikali u skupstini da napadnu travu bez razloga. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 zasto bi neko napadao drogu. o boze, pored svih blagodeti koje donosi. e i vi ljudi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 da, postanesh prijatelj i sa medvedima Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts