Jump to content

Medved rastrgao mladica


Recommended Posts

2 promila alkohola u krvi, to je sigurno oko 7-8 piva.

2 promila alkohola u krvi, to je sigurno oko 7-8 piva.

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

+urin je bio pozitivan na kanabis..

gledala sam pre neki dan na tv o ovom sluchaju.. ta neka 3drugara s'kim je otishao na beer fest nisu doshli ni da izjave saucheshtje.. hmz.. chudno!!! elem.. shto se tiche zooloshkog vrta.. o5 tje da ih drkaju kao i vuka bojevitja.. i josh jedan argument da se zoo premesti u surchin shto bi bilo totalno zlo.. :( bio je i intervju sa vukom.. rekao je da netje uspavati medvede shto je po meni prava odluka.. jer jebiga oni nisu krivi.. i da.. ovo je prvi sluchaj za 71god istorije zooloshkogvrta.. i isprichao je prichu da je slon ubio radnika u proshlom zoovrtu i da je pre par god doshao u nash voljeni zoo.. shto tje verovatno biti i sa ovim medvedima..

e da.. slike su gadne.. :(

toliko.

Edited by moi
Link to comment
Share on other sites

kakvi procenti bre, da imash 2 procenta bio bi mrtav ? aparat meri u promilima. 2 jeste mnogo, a shto se tiche kolichine to zavisi od organizma, al usushtini to bi trebalo da bude izmedju 5-9 piva jedno za drugim, al ako merish odmah jer je taj broj smanjuje svakog minuta. kad sam imao poslednje sranje sa murijom u kolima imao sam 2.35 i bolje da ne pricham shta sam popio bio ..

ovaj deo sa gandzom mi tako ide na qrac, sad tje opet da lansiraju neku prichu crveni tuneli. i zhivo me interesuje ako su nashli tragove u urinu kako mozhe da se utvrdi od kad je to .. lol

i cela pricha telefoni, ortaci, kurac palac .. pa zar je mogutje da je sve u ovoj drzhavi tako sporo. pa da imam sve te podatke do sada bih saznao ko je kenedija ubio.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Link to comment
Share on other sites

OMG Kenedija je pojeo Medved!

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Link to comment
Share on other sites

meni nista nije jasno:(

a bojovic je car, znaci koliko mu samo zavidim na onoj emisiji gde dovede nekog u neki zajebati restoran i onda se odvale od hasa i cirke i samo bleeeejeee...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Link to comment
Share on other sites

Ljudi, ja razumem da je neko pijan I da upadne u kavez il shta vec. Al da je toliko pijan I naduvan da se prvo skine go, slozi stvari, pobaca mobilne telefone, I uroni kod medveda, jedino ako ga pale medvedi, al mu kita nije bila dignuta.

Najlakshe je okriviti medveda i Vuka(vlasnika vrta)

LETECIIIII MEDVEDICIIIIII!

Edited by NoNikita

sine nikita, postao si nik kejv
 
Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene 
Link to comment
Share on other sites

Mladić pijan upao u kavez s medvedima

TRAG - Prema prvim informacijama Instituta za sudsku medicinu, u Jovanovićevom urinu utvrđeno je i prisustvo kanabisa. Policija sada pretpostavlja da je mladić pijan legao na zid da se odmori i da je verovatno izgubio ravnotežu i pao u kavez sa životinjama. Njegova tri druga, s kojima je te večeri bio na Beer festu, kažu da je bio pijan kada su ga poslednji put videli.

- Teturao se. Rekao nam je da je pao i uganuo nogu. S njim smo se rastali oko dva sata ujutru, pet sati pre nego što je pronađen mrtav u kavezu - ispričali su.

Činjenica da su na mestu nesreće pronađena tri mobilna telefona navodila je na zaključak da Jovanović nije bio sam i da je možda ubijen. Međutim, policija je pronašla vlasnika telefona marke „sony ericsson" koji je nađen u kavezu. Reč je o maloletniku iz Beograda koji je u policiji ispričao da mu je te noći na Beer festu nestao mobilni. On nije znao da li mu je mobilni ukraden ili mu je jednostavno ispao iz džepa. Utvrđeno je da maloletnik nije povezan s Brankom niti s bilo kim iz njegovog društva. Policija će odlučiti da li će biti poslat na poligraf. Treći mobilni, koji je pronađen pored zida s kojeg je Branko pao, kako tvrde u MUP-u, nije povezan s tim slučajem.

Policija je, takođe, razgovarala s mladićima koji su ispričali da su prespavali na zidu s kojeg je sutradan Branko pao.

- Rekli su da su bili pijani i da nisu razmišljali da bi mogli da padnu u kavez s medvedima - ispričao je izvor blizak istrazi.

Branko Jovanović je prilikom pada povredio glavu i vratni pršljen, dok su ostale povrede na njegovom telu nastale posle nastupanja smrti, navedeno je u saopštenju. Okružni sud je naveo da će obdukcioni zapisnik, u kome će detaljno biti objašnjene sve povrede, kao i toksikološki nalaz, biti naknadno dostavljeni sudu.

Branko Jovanović sahranjen je juče na groblju Lešće.

24sata danas

Link to comment
Share on other sites

ali KAKVE JEBENE VEZE ima "prisustvo kanabisa u urinu" kako mi se jezivo SERE od

tih izjava i nalaza... sta oce sad, da naprave od njega posthumno narkosa? mozda cak

nije ni alkos toliki bio nego eto beer fest je pa jbg ulio malo vishe piva u sebe, teo je da

proba vishe sorti...

Ne znam nikoga koga je uvatio 3p kad se naduva "da ide kod chika-mede"... to mozda od tatule

ili LSD-a ali ganja? ma daj...

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...