Green Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 Mala ima 11 godina, ali kako peva... Stvarno neverovatno. Usput, josh jedna dobra riba u ziriju. Click Me! Inache, na kraju je uzela to takmichenje, ima dosta linkova sa strane. Uzela je milion dolara, proshla pola sveta i ima ugovor za 5 CD-ova sa Sonyjem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 O moj boze kad je pustila glas kao da je iz nje zapevala zena od 20 i kusur godina... Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 (edited) Ristekpa! btw: Riba u zhiriju je bomba... Edited August 19, 2007 by uNkind Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 Pricali smo vec o ovoj devojcici, i ni tada, kao ni sada nisam bio impersioniran. Dobra je, ali ne nesto sto bi trebalo da obezbedi topic na ruru ;)) Da me ne shvatite pogresno, imao sam prilike da cujem kako su pevali mnogi kad su bili klinci, dok nisu postojale emisije ovog tipa, a i nadalje, nego je ona prosto upala u sjajnu kombinaciju jer je u emisiji americas got talent u kojoj su dolazili i ljudi koji umeju da progutaju mach i zongliraju jaja (svoja, da), pa i nije bas bio neki teski izbor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 nisam nesto impresioniran ovakvim pevanjem gde se se svaki drugi stih zavrsava raspevavanjem od po 5 sekundi. Uz neku drugu pesmu mozda bih imao nesto bolji stav prema njoj. Btw riba u ziriju je Brandy.... I da, vec me polako smaraju ovi talent show-ovi... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 ^Mene su oni oduvek smarali. Osim "Zvezda Granda" naravno,tu svarno svakojaki zanimljivi "talenti" mogu da se vide :) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 smaraju me ove akcije sa decom, a sve se ide od bedne predpostavke kao vidi kako sad peva pa ko zna shta ce biti kad bude imala 25, chinjenica je da glas moze samo da joj propadne, nikako da krene na bolje. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 Ma vi ste samo ljubomorni sto je mala sa 11 godina videla sveta sto mi nikad necemo vidit i sto je boli kurac do kraja zivota samo ispeva tih 5 cd-ova i gg :D :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 klinka dobro peva stvarno...ali gde je ta full riba iz zirija ?? Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 nemam pojma i ja sam je trazio :D @topic dobro peva nema sta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 gledao sam ovo na metacafe-u... ima raznih stvari,ali odlicna je klinka sto jodle-uje...to sam gledao nekoliko puta,i najezio se uvek... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts