nikita_ Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 thats the teamspirit i wanna see [:D] ajde bre... imam ja par keceva u rukavu Me? Me? Me? sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 21, 2007 Author Report Share Posted August 21, 2007 Updateovan info u prvom postu, ukratko mod ce biti -xl, ucesce 1000 po ekipi, uplata tamo na licu mesta, sve pare idu u nagradni fond uzivajte You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 Svaki sme napraviti maximum dva Mekansm-a. Svaki tim sme napraviti maximum dva (ili jedan) necronomicron - O OVOME BI TREBALO DA SE RASPRAVI NA TOPICU - note za tebe... na mymu su 2 dozvoljena Svaki tim sme napraviti maximum jedan refresher orb Svaki tim sme napraviti maximum jedan arcane ring Svaki tim moze imati samo jedan aegis po heroju Svaki tim moze imati ukupno ili: *2 Eul's Scepter of Divinity-a ILI *2 Guinsoo's Scythe of Vyse-a ILI *1 Eul's Scepter of Divinity i 1 Guinsoo's Scythe of Vyse Posto se Igor jako podobno potrudio da procita sva pravila do kraja i nije provalio da sam ovo napisao za njega... :) Dakle pitanje je da li da se dozvole 2 ili 1 necronomicrona kao sto sam gore poslao igoru na PM - na mymu su dozvoljena 2 necro-a, iskreno ne znam, prilicno su nerfovani ali i kao takvi po meni bi trebali biti po 1 ... [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 21, 2007 Author Report Share Posted August 21, 2007 pa raspravite. ne mogu ja da raspravljam sam sa sobom na privatnoj poruci You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 igore ne izvlaci se sad .. nisi procitao do kraja :) da sam pisao Dozvoljene su 2 meke Igor voli muskarce ti ne bi izvalio :) [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 igore ne izvlaci se sad .. nisi procitao do kraja :) da sam pisao Dozvoljene su 2 meke Igor voli muskarce ti ne bi izvalio :) Bio bi car. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paradoks Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 Jeli Mare mali abuseru sad samo 1 ili 2 necrosa:)))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blabla_smor Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 "Sistem ce ponovo biti singl eliminacioni" E sad predpostavljam da to znaci da se odma "kostur" postavlja ko s'kim igra tj. da nema grupa. A ono sto me zanima dali to znaci da se igra samo jedna partija(kao sent ili scourge) i ako izgubis odes kuci ili se npr. igra na 2 dobijene ili ima luzer grupa ili sta vec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeStyler>GT-R Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 (edited) Ekipa iz ns-a dolazi 90%,provericu josh pa postujem. Copavci:Element,Shaman,Pishkavac,Mikcias,???? Btw,mi smo na zadnjem tur-u u ns-u dobili fed u polufinalu,i delili prvo mesto s Sein-om,tako da bi mogli u nosioce mozda,ako vam fali vec :) Edited August 22, 2007 by FreeStyler>GT-R Guild Wars[MOJO] aka Flash In The Night Dota[Copavci] aka 3L3M3N7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 Jeli Mare mali abuseru sad samo 1 ili 2 necrosa:)))))) :DD shh! nisam te pitao nista :D [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 NecroPower Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambale Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 dolazi i ekipa iz krushevca "zujdo" ("pbt" sa zadnjeg tura(valjda)).tako da mozete da racunate i na njih 100% . i rekli su mi da vam u nihovo ime prenesem" da kupite vazelin da vas neboli mnogo " ... :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blabla_smor Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 Moze li neko da pojasni single eliminacioni sistem? Jel se samo igra jedna partija ili ima loser grupa,dal se igra na dve dobijene i tako to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 Moze li neko da pojasni single eliminacioni sistem? Jel se samo igra jedna partija ili ima loser grupa,dal se igra na dve dobijene i tako to? Ako izgubis mozes kuci. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
cf.LaZLo Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 Prijavljujem ekipu OPAAAAAAA (FrostTouch aka LedeniDodir, prangijanje, crnac, 37Blok, CrazySerbsAgain) nz NS-a koja dolazi 100%. Vidimo se, gl hf. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid91 Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 Moze li neko da pojasni single eliminacioni sistem? Jel se samo igra jedna partija ili ima loser grupa,dal se igra na dve dobijene i tako to? Udjes,Izadjes I gotovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coffin Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 Docice i ekipa Net+, ovaj put nadam se uspesno. DAMKE: teli smo malo basket al nemamo loptu Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 Dolazi i vF .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sketmen Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 moze neko da mi objasni de je taj expo centar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
teshke_123 Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 (edited) nije ti to za ovaj topic citaj druge malo imas nekih objasnjenja... citaj wcg podforum Edited August 23, 2007 by zH|Teshke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pura Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 Prijavljujem ekipu Kita Gaming dolazimo 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyMummySaid Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 (edited) Prijavljujem ekipu iz Vrnjacke Banje "Tankovrati Penušavko" --- TP je tag. :o Dolazimo 98.67%, gubimo u prvoj rundi 106.29%. :D BL n HF. :p Ne slazem se da mogu da se banuju 3x heroja po igri, jer necu da mi neko banuje kljucnog heroja/je , i da se jebemo svi lepo u dupe. U redu je ono za Alchemista,Shadowa, Bristlebacka, ali nemam pojma otkud se tu naso Meepo, ali ok, i onako ga niko ne uzima... pravila su ok, -draft je ok... ali -ap ?! :O wtf zar ne bi trebao da bude normal pick? Edited August 23, 2007 by MyMummySaid Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareBg Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 SeiN ce se na ovom turniru ipak zvati pwny!!! CHOO CHOO kGR: nemam pare DU[OVER&astronOUT]: btw DU[OVER&astronOUT]: sanjao sam urosha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 Prijavljujem ekipu iz Vrnjacke Banje "Tankovrati Penušavko" --- TP je tag. :o Dolazimo 98.67%, gubimo u prvoj rundi 106.29%. :D BL n HF. :p Ne slazem se da mogu da se banuju 3x heroja po igri, jer necu da mi neko banuje kljucnog heroja/je , i da se jebemo svi lepo u dupe. U redu je ono za Alchemista,Shadowa, Bristlebacka, ali nemam pojma otkud se tu naso Meepo, ali ok, i onako ga niko ne uzima... pravila su ok, -draft je ok... ali -ap ?! :O wtf zar ne bi trebao da bude normal pick? pazljivije procitaj [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 Kada se vetj pridrzavamo mym pravila, 2 nekra je sasvim ok. Cenim da organizatori ne zele da gledaju partije od 93084394 minuta sa bazukama, divajnovima i aegisima, vetj je smorilo. Elem, prijavljujem ekipu AR%) (ALL RUS%)) samo cekam kjoota da mi potvrdi svoju saradnju sa doticnom ekipom ;DDD Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts