shoosh Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 (edited) edit: http://www.youtube.com/watch?v=ZyQjr1YL0zg...ated&search svi koji se bave marketingom neka obavezno pogledaju ovo :)) Edited August 17, 2007 by shoosh Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 Pa ono ovakve stvari mogu da prodju jednom u xyz puta , al ono ok je :) Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 stani...on prvom liku da papirice, a ovaj mu vrati kusur? Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted August 17, 2007 Author Report Share Posted August 17, 2007 stani...on prvom liku da papirice, a ovaj mu vrati kusur? da :D pogledao sam vecinu njegovih klipova i lik je definitivno master :D Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 au qrac . . . dal je moguce >?! Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 koliko sam skapirao... u ovom prvom je cela poenta bila da odvuche paznju prodavcu... iz 3 pokushaja u 2 je uspelo... a ovaj drugi klip ,impresivan... odushevio sam se... ova 2 celava lika su nadareni extra... svaka im chast... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 dobri klipovi skroz, za pare mi nesto cudno jbt, kako da ne provalis papir..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 Ma daj,na koju foru...!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 moguce je. ovo je stara fora. radi se o mogucnosti pojedinih ljudi da "hipnotisu" prodavca, bankarskog sluzbenika ili koga god. slusao sam price o Turcinu koji je ordinirao Nemackom 60-tih godina, koji je na parcetu papira ispisivao samo "isplatite mi x maraka". i u banci su mu isplacivali. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 (edited) Idem da probam ovo sutra Mada ja u prodavnici kad dam novcanicu vecu od 100din razgledaju ih pola sata :D Edited August 18, 2007 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 da brate.. al 4500$ da ne primetis... ffs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 (edited) O Subliminal messaging sam citao dosta cak sam i na faxu cuo o tome :) SUB LIMEN - na latinskom = ispod granice uma/cula/precepcije Tipa prosto objasnjeno = ne registrujemo je culima vida(najcesce),sluha...(nalazi se ispod "Granice ljudske percepcije ") ali ona ostane zapisana negde u memoriji coveka(u podsvesti). sto i jeste njena poenta Ako je stvarno tako moze se koristiti ( mnogi sumljaju da se i koristi ( Ja ne ;) ) u marketingu jer se moze veoma lako a neopazeno usmeravati ponasanje potrosaca Nema pravih dokaza da to utice na psihy ljudi Bila su neka istrazivanja .60ih godina pustali frameove [drink coca cole, Eat Popcorn]u nekom bioskopu posle je porasla prodaja coca cole za vise od 50% i kokica za 20%(kasnije je covek koji je vrsio istrazivanje priznao da je varao/lagao) uglavnom ni dalja istrazivanja nisu mogla da pokazu da je moguce na taj nacin kontolistai ponasanje ljudi/potrosaca. Cak vecina istrazivanja je pokazzalo da je ne moguce uticati na ponasanje ljudi ako oni ne registruju ta desavanja. Ali evo ovaj video gore pokazuje suprotno :) [zato ja ne verujem u njegovu verodostojnost:) ] Za vreme jedne veoma gledane emisije pustali su frejmove "call me" i ocekivali da se broj telefonskih poziva poveca.Ovo se naravno nije desilo. Mada istrazivanje je po meni mnogo glupo moglo je na mnogo bolji nacin da se odradi Sta je u posudi ? VW kad se rotira Frame iz jednog diznijevog crtaca ima milion primera , mnogi nemaju veze sa mozgom :) Sad ako neko pita zasto bi neko reklamirao ili "slao u podsvest" ku... i sex - ne znam odgovor na to pitanje :) - Mekdonald ubacuje samo jedan frejm (naravno mi to ne primecujemo ali ostane zapisan u memoriji) Moje misljenje : Ja neverujem da postoji Subliminal messaging (deo mene veruje u ove primere da ako se veoma cesto ubacuje neki frame u film moze ostati u podsvesti ali da oni (ovi u filmu drugom ) jednom prodju gradom(jeste da neke simbole vide vise puta ali opet :) i naprave ono sto jesu je veoma nerealno tako da Derren Brown je noob a ne master sto se tice drugog filma mada to je sve moje misljenje :))) Pa ono ovakve stvari mogu da prodju jednom u xyz puta , al ono ok je :) Veoma cesce to prolazi ... a ovaj drugi klip ,impresivan... odushevio sam se... ova 2 celava lika su nadareni extra... svaka im chast... Aj pogledaj jos koji put posto si pormasio poentu videa Edited August 18, 2007 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 Genijalno ;) mada ono za pare je nevera... E ovo je ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 Pogledao sam sve njegove ludorije i lik je jedan od najvecih zabavljaca naseg doba. My favs:Russian roulette & Dog track Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 Sve je ovo zaista neverovatno... Ja nekako ne zelim da verujem da neko moze da kontrolise moj um na taj nacin,ali cinjenice su tu... veoma,veoma interesantno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 O Subliminal messaging sam citao dosta cak sam i na faxu cuo o tome :) SUB LIMEN - na latinskom = ispod granice uma/cula/precepcije Tipa prosto objasnjeno = ne registrujemo je culima vida(najcesce),sluha...(nalazi se ispod "Granice ljudske percepcije ") ali ona ostane zapisana negde u memoriji coveka(u podsvesti). sto i jeste njena poenta Ako je stvarno tako moze se koristiti ( mnogi sumljaju da se i koristi ( Ja ne ;) ) u marketingu jer se moze veoma lako a neopazeno usmeravati ponasanje potrosaca Nema pravih dokaza da to utice na psihy ljudi Bila su neka istrazivanja .60ih godina pustali frameove [drink coca cole, Eat Popcorn]u nekom bioskopu posle je porasla prodaja coca cole za vise od 50% i kokica za 20%(kasnije je covek koji je vrsio istrazivanje priznao da je varao/lagao) uglavnom ni dalja istrazivanja nisu mogla da pokazu da je moguce na taj nacin kontolistai ponasanje ljudi/potrosaca. Cak vecina istrazivanja je pokazzalo da je ne moguce uticati na ponasanje ljudi ako oni ne registruju ta desavanja. Ali evo ovaj video gore pokazuje suprotno :) [zato ja ne verujem u njegovu verodostojnost:) ] Za vreme jedne veoma gledane emisije pustali su frejmove "call me" i ocekivali da se broj telefonskih poziva poveca.Ovo se naravno nije desilo. Mada istrazivanje je po meni mnogo glupo moglo je na mnogo bolji nacin da se odradi Sta je u posudi ? VW kad se rotira Frame iz jednog diznijevog crtaca ima milion primera , mnogi nemaju veze sa mozgom :) Sad ako neko pita zasto bi neko reklamirao ili "slao u podsvest" ku... i sex - ne znam odgovor na to pitanje :) - Mekdonald ubacuje samo jedan frejm (naravno mi to ne primecujemo ali ostane zapisan u memoriji) Moje misljenje : Ja neverujem da postoji Subliminal messaging (deo mene veruje u ove primere da ako se veoma cesto ubacuje neki frame u film moze ostati u podsvesti ali da oni (ovi u filmu drugom ) jednom prodju gradom(jeste da neke simbole vide vise puta ali opet :) i naprave ono sto jesu je veoma nerealno tako da Derren Brown je noob a ne master sto se tice drugog filma mada to je sve moje misljenje :))) Veoma cesce to prolazi ... Aj pogledaj jos koji put posto si pormasio poentu videa Ali kod drugog klipa ketchup na virslu je vrhunski Odlicni klipovi i slike su isto wtf :) Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Fingers Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 Fino je sto ste se tako izlozili, ali jedno xyz textova na netu koji dokazuju da je Derren Brown fake, obican showman. Quote Totentanz = Cold Fingers = OpT1mUs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 Hahha ovo za kes je odlicno , samo kod nas to nikada ne bi proslo jel su ljudi ovde gladni para :) Da moze samo da se desi dam joj 100 dinara i ona mi vraca kusur od 1000 dinara i kaze dodjite nam opet i ja ono samo LOL . To mi se deslio u prodavnici par puta ali sam je samo gledao i rekao sta to radis dala si mi vise nego sto treba :) PS: jednom sam uzeo kada mi je umesto da mi vrati 100 dala 500 dinara . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 @weasel: da da u pravu si... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 To si reko satiricno ? Ako jesi po cemu su 2 lika nadarena ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts