alfa Posted July 4, 2015 Report Share Posted July 4, 2015 izuo nas sve i poslao na spavanje! 2 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 4, 2015 Report Share Posted July 4, 2015 Пустио је две ствари које сам највише желео да чујем из Boiler Room Tulum сета : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 4, 2015 Report Share Posted July 4, 2015 Jel pustio lullaby? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted July 4, 2015 Report Share Posted July 4, 2015 (edited) Al kad je vezao par stvari nekog klackalica-techna :))))))) Edited July 4, 2015 by Veljok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 5, 2015 Report Share Posted July 5, 2015 i to JUMP THE JUMP remix Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 5, 2015 Report Share Posted July 5, 2015 De si se toga seto hahahahah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 30, 2015 Report Share Posted August 30, 2015 (edited) ајде, знам да вас имаBlue Planet Corporation @ Sioux, 7.11ајмо Мохи, Дуле, Доцо Edited August 30, 2015 by Corey Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 31, 2015 Report Share Posted August 31, 2015 ae Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 31, 2015 Report Share Posted August 31, 2015 https://www.facebook.com/events/900026513405761/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted September 1, 2015 Report Share Posted September 1, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 1, 2015 Report Share Posted September 1, 2015 uzasno se nerviram sto nisam tu za Apgrade. 'bem ti (ne)srecu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted September 5, 2015 Report Share Posted September 5, 2015 Prebacili su u depo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted October 7, 2015 Report Share Posted October 7, 2015 Nicolas Jaar 13.11 @ Hangar990 dinara početna cena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 7, 2015 Report Share Posted October 7, 2015 Da, da, videh juce, moze!Zanima me samo koja ce podrska da bude, pa da tako procenimo bar otprilike kako ce i sta ce on da pusta. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 7, 2015 Report Share Posted October 7, 2015 Надам се да неће бити dj set већ лајв Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 7, 2015 Report Share Posted October 7, 2015 Uf, za ovaj event moram da se sprijateljim sa par ljudi iz Zagreba, kako bi sve bilo savršeno! 1 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 14, 2015 Report Share Posted October 14, 2015 Надам се да неће бити dj set већ лајвIpak je dj set. A dolaze i kurta i murta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted October 14, 2015 Report Share Posted October 14, 2015 ja sam ti kurta i murta? :( Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 14, 2015 Report Share Posted October 14, 2015 ti si kurta, ja sam murta. :(Ma ne, nego gledam ko sve atenduje na fejsbuku, bas jezivo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 14, 2015 Report Share Posted October 14, 2015 pa dobro, jaar je taj profil di džeja, nije tu ništa čudno, nemoj da si truper! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 14, 2015 Report Share Posted October 14, 2015 Kontam da je on taj profil, ali nije mi jasno kako? Mozda bih ga nazvao "najpopularnijim alternativnim dj-om".Kao producent ima par tih hitica, na celu sa "Mi Mujer" koje svi znaju i furaju, ali ono sto sam ja slusao od njega u setovima je toliko alternativno, da ja to ne umem da definisem. Kao neka ambijetalno, blejacka muzika... pa onda neki elementi krckanja i pucketanja sa raznim nelogicnim pistanjiam, a opet nije to, ne znam... I onda ce mu na nastup doci go2, Beton i Peron ekipa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 14, 2015 Report Share Posted October 14, 2015 pa doći će jer ih je neko nahajpovao (čitaj puštaju mi mujer svake subote u peronu) pošto su to po pravilu ljudi koji zapravo nemaju definisan ukus već lutaju i progutaće sve što im se stavi pod nos.mada ja generalno ne kapiram toliki hajp u vezi sa jaarom, jebem li ga :/ Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 14, 2015 Report Share Posted October 14, 2015 Meni je on kul da ga slušam ovako kad blejim, za žurku ne. Slušao bih ga live, čisto da vidim koji je trip. I Jaar u Hangaru... koji će to fejl od žurke da bude :D Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted October 14, 2015 Report Share Posted October 14, 2015 prošle godine je kao darkside naravno bio live, a ako se ne varam i 2012. u bašti sc, videćemo kako će da ispadne sadNa eventu ima 4k ljudi koji "idu" i cenim da pola tih ljudi je iz fazona "jao jaar car idemo puštaće mi mujer celu noć!1" i onda kad vide da je već cena 1290 odmah ima da odustanu. Nadam se da ne grešim :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 14, 2015 Report Share Posted October 14, 2015 У ствари, и није лоше што је dj set, да чујемо и тај аспект њега као музичара. Ја само себично желим live јер сам био кретен када је први пут долазио, било ми прескупо да издвојим новце које су тражили за карту : (Али зато Darkside, нереално какав наступ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts