ZerBah Posted August 4, 2007 Report Share Posted August 4, 2007 Odgledah pilot epizodu i mogu da kazem da nije loshe. Naravno ima terminatora, fini su efekti i dobri su glumci. Samo da bude gledanosti i mogla bi da bude fina serija. evo malo detalja: http://www.imdb.com/title/tt0851851/ Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 4, 2007 Report Share Posted August 4, 2007 svidja mi se naslov. ali >>>>> jedna je linda najerotichnija riba u military fazonu koju sam ikada video. videtjemo. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 4, 2007 Report Share Posted August 4, 2007 ovo je neki preair, koliko vidim... kakva je slika, ima li specijalnih efekata, ...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 4, 2007 Report Share Posted August 4, 2007 preair i za weeds i za ovo i za bionic woman (sa katee as a bad girl <3) sve je kvalitet ko da je sa hdtv snimano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 5, 2007 Author Report Share Posted August 5, 2007 Slika je odlichna, ima dosta simpatichnih efekata. @Maud: pa jebem mu misha nisu mogli Lindu da stave u seriju koja ide 15 godina posle T2... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 5, 2007 Report Share Posted August 5, 2007 naravno, samo mogli su neku 'opasniju' da nadju. po slikama sa imdb sa snimanja ova izgleda ko da je iz ochajnih domatjica. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 5, 2007 Report Share Posted August 5, 2007 lena headey je uzeta zato sto je bila zomg (nepotrebna) spartanka u 300, bolje da su uzeli neku blag nagruvanu nepoznatu novu kad vetj nagruvana poznata (jenifer gardner) nije u njihovom price rangeu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 5, 2007 Report Share Posted August 5, 2007 Gledao sam nešto malo, gluma baš i nije na visokom nivou, ali možda previše očekujem od ovakve serije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 5, 2007 Report Share Posted August 5, 2007 jennifer garner nagruvana?!? mozda recimo napumpana,ali nagruvana. A i posle debakla Elektre mislim da joj je dosta tih akcionih heroina inache ce uvek biti pamcena kao "ona riba iz Aliasa" Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted August 5, 2007 Report Share Posted August 5, 2007 Plus meni ne deluje nikako dovoljno žestoko za ulogu Sare. A i ova cica mi deluje suviše nežno, ako sudim po onim slikama s IMDBa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 5, 2007 Report Share Posted August 5, 2007 dobro de igi nije nagruvana u smislu zhenskih bodibildera, ali da ima i masu i definiciju i da je one tough chick ne mozhesh poreci. chak ima i angularnu facu ko linda hamilton (mada nema shiroku vilicu kao linda) za razliku od, recimo, jessice biel, koja iako ima bicepse za medalju nema tu grubu facu da mozhe da "proda" militantnog paranoika ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 5, 2007 Report Share Posted August 5, 2007 pa mogla bi, ako bi se recmo obrijala. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 5, 2007 Report Share Posted August 5, 2007 koju bre masu ima dženifer garner, grozno je mršava bre (izguglajte bikini candids). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 6, 2007 Report Share Posted August 6, 2007 mrshava? opet glumimo stanisalva? jg je uvek bila sva ispijena i zhilava ko lh, ne vidim problem uostalnom izguglash oba imena, prva slika za jg http://scifipedia.scifi.com/images/b/b5/JenniferGarner1.jpg i the slika za lh http://imagecache2.allposters.com/images/p...ton-Posters.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 6, 2007 Report Share Posted August 6, 2007 blah, pomešao sam je sa nekom drugom glumicom. izvini, kolence. :* inače, mislio sam da izguglaš ove slike: http://www.egotastic.com/entertainment/cel...pictures-002599 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 odgledah vecheras tu pilot epizodu i mozhda sam pristupio malo sa predubedjenjem al mogu da kazhem da nije losha. jedino shto ne valja (kao shto sam i predpostavio) je Sara .. jednostavno riba uopshte nije ni zategnuta, a kamuli nagruvana i ta faca jednostavno ne pije vodu, a najgore od svega shto je u fazonu "sine otjesh palachinke". i smorilo je shto su prekrshili pravilo izrecheno u dvojci (valjda) putovanjem kroz vreme u budutjnost. na stranu shto je totalno truo ceo koncept putovanja u budutjnost, nego shto u ovom sluchaju nishta ne sprechava John-a da onda ode u vreme rata i ostane tamo, na sigurnom. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 Joj, koje đubre. Kasting užasan, priča loša (tj. mnogo loše izmenjena), efekti - pa dobro, ovo je serija, na to nisam obraćao pažnju toliko. Džon mora da bude mali opasni klošar, a ne neki feget u fensi košulji. Da ne pominjem njegovu kevu, koja izgleda kao da celog života skuplja salvete. Trebalo je stvarno naći mnogo nagruvaniju ribu, i da, mnogo ružniju. Opet, očekivao sam da bude lošije od filmova, što je i normalno, ali ovo je smeh. Mnogo repriznih akcionih scena iz filmova (ne, nije do jaja, kada smešna riba kaže "Come with me if you want to live"), previše patetike, Terminator koji svoje planove deli s protivnicima uz začuđujuće mnogo teksta; bah, preskočiću. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 lol koji low budget crap Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 (edited) http://www.imdb.com/title/tt0851851/ Nova serija koja je danas pochela sa emitovanjem... Vredi li pratiti? Pilot: After living a life of peace John and Sarah once again keep running, leaving behind their life and the people that loved them. A new terminator is sent back to protect John and one is sent back to terminate him. In order to prevent his death and judgment day, John, Cameron, and Sarah hide in the one place nobody will ever think to find them. Edited January 14, 2008 by `Dr. Nick Riviera` Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 pa sudeci po pilotu, govno zivo. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 ko zna ...mozda moze da prodje Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 Lal, bash sam danas skinuo. Nadam se da cu stici vecheras da odgledam. Summer Glau is teh hawt. :3 Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 ajv gat d rdzh tu mrdzh... elem nakon incijalnog pljuva od strane svih koji su pogledali pilot nisam planirao da pratim ovo...chek i pored impresivnih promo stillova summer u assembly fazi...no ono...ako ne otkazhu ovo oma nakon 4-5 epizoda mozhda ispratim malo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 nije da je neki izbor trenutno... od sutra kreće ponovo prison break, tako da taman možeš napraviti shit back2back projekciju dok usisavaš kuću. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 nisam nista citao ali sam odgledao pilot cim je izaso, govno najvece leechersko Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts