Jump to content

Terminator, Sarah Conor Chronicles

Recommended Posts

dobro de igi nije nagruvana u smislu zhenskih bodibildera, ali da ima i masu i definiciju i da je one tough chick ne mozhesh poreci. chak ima i angularnu facu ko linda hamilton (mada nema shiroku vilicu kao linda) za razliku od, recimo, jessice biel, koja iako ima bicepse za medalju nema tu grubu facu da mozhe da "proda" militantnog paranoika ;o)

odgledah vecheras tu pilot epizodu i mozhda sam pristupio malo sa predubedjenjem al mogu da kazhem da nije losha. jedino shto ne valja (kao shto sam i predpostavio) je Sara .. jednostavno riba uopshte nije ni zategnuta, a kamuli nagruvana i ta faca jednostavno ne pije vodu, a najgore od svega shto je u fazonu "sine otjesh palachinke".

i smorilo je shto su prekrshili pravilo izrecheno u dvojci (valjda) putovanjem kroz vreme u budutjnost. na stranu shto je totalno truo ceo koncept putovanja u budutjnost, nego shto u ovom sluchaju nishta ne sprechava John-a da onda ode u vreme rata i ostane tamo, na sigurnom.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

• 3 weeks later...

Joj, koje đubre.

Kasting užasan, priča loša (tj. mnogo loše izmenjena), efekti - pa dobro, ovo je serija, na to nisam obraćao pažnju toliko.

Džon mora da bude mali opasni klošar, a ne neki feget u fensi košulji. Da ne pominjem njegovu kevu, koja izgleda kao da celog života skuplja salvete. Trebalo je stvarno naći mnogo nagruvaniju ribu, i da, mnogo ružniju.

Opet, očekivao sam da bude lošije od filmova, što je i normalno, ali ovo je smeh. Mnogo repriznih akcionih scena iz filmova (ne, nije do jaja, kada smešna riba kaže "Come with me if you want to live"), previše patetike, Terminator koji svoje planove deli s protivnicima uz začuđujuće mnogo teksta; bah, preskočiću.

• 4 months later...

http://www.imdb.com/title/tt0851851/

Nova serija koja je danas pochela sa emitovanjem...

Vredi li pratiti?

Pilot: After living a life of peace John and Sarah once again keep running, leaving behind their life and the people that loved them. A new terminator is sent back to protect John and one is sent back to terminate him. In order to prevent his death and judgment day, John, Cameron, and Sarah hide in the one place nobody will ever think to find them.
Edited by `Dr. Nick Riviera`

ajv gat d rdzh tu mrdzh...

elem nakon incijalnog pljuva od strane svih koji su pogledali pilot nisam planirao da pratim ovo...chek i pored impresivnih promo stillova summer u assembly fazi...no ono...ako ne otkazhu ovo oma nakon 4-5 epizoda mozhda ispratim malo...