Lex Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 Bez dual core procesora i 7600GT ne treba ni pomishljati na grafiku koja lichi na neshto, a za ovo sa Kruletovih slika treba 8800GTS. :D 16. avgusta izlazi dugo ochekivani DX10 patch koji bi trebalo dodatno da ulepsha igru pod Vistom, a kakva tje biti cena sa hardverske strane videtjemo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myst Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 Hvala brate, izgleda da ću uskoro morati da pazarim novu mašinu :) Quote Screw You Guys, I'm Going Home! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 To svi mi kazhemo! ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 A-HA! Kad treba nova mašina za Lost Planet, onda je to OK, a kad treba za Fallout 3, onda Bethesda nek crkne, jel tako?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 TAKO JE VUDU! Ja sam na tvojoj strani jer si ti sam u ovoj nefer borbi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 Nije sam, samo je u manjini. A mene mrzi da se raspravljam na forumu gde su svi zagoreli falloutovci Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myst Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 evo zašto je RUR najbolji forum na svetu. Ne kupujem novu mašinu zbog Lost Planet. Iskreno, nemam pojma ni o čemu se radi, nego zbog toga što moj jadni Barton 2600+ i 6600GT ne može da pokrene ništa što je izašlo zadnjih šest meseci. Vudu, 6600GT sam i kupio zbog Obliviona, a ako se dobro sećam ti si mi i pomogao sa Coolbits tweakom, pošto je iz nekog razloga miš imao lag od pola sekunde. Moram priznati da se nisam pokajao što sam je kupio, iako je od svih igara koje sam igrao zadnjih godina jedino jedino Oblivion i PoP3: TT zahtevao tako ''moćnu'' grafičku. Osim malo igranja grafičku sam koristio i u naučne svrhe. Pomoću onog čupavca u ATI Tool-u demonstrirao sam komšijama kako GPU može da radi na 95 stepeni, a da se ne zapali :) Moj deo rasprave sa tobom u vezi Obliviona je isključivo ''da li je Oblivion pravi RPG''. Po meni nije, a da li je dobra igra ne to neka svako za sebe odluči. Quote Screw You Guys, I'm Going Home! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 evo zašto je RUR najbolji forum na svetu. Vi ejm tu pliz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 evo zašto je RUR najbolji forum na svetu. Ne kupujem novu mašinu zbog Lost Planet. Iskreno, nemam pojma ni o čemu se radi, nego zbog toga što moj jadni Barton 2600+ i 6600GT ne može da pokrene ništa što je izašlo zadnjih šest meseci. Vudu, 6600GT sam i kupio zbog Obliviona, a ako se dobro sećam ti si mi i pomogao sa Coolbits tweakom, pošto je iz nekog razloga miš imao lag od pola sekunde. Moram priznati da se nisam pokajao što sam je kupio, iako je od svih igara koje sam igrao zadnjih godina jedino jedino Oblivion i PoP3: TT zahtevao tako ''moćnu'' grafičku. Osim malo igranja grafičku sam koristio i u naučne svrhe. Pomoću onog čupavca u ATI Tool-u demonstrirao sam komšijama kako GPU može da radi na 95 stepeni, a da se ne zapali :) Moj deo rasprave sa tobom u vezi Obliviona je isključivo ''da li je Oblivion pravi RPG''. Po meni nije, a da li je dobra igra ne to neka svako za sebe odluči. Ma zezam se ja, no harm intended :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myst Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 Ma znam brate, zato te i volim :) Quote Screw You Guys, I'm Going Home! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts