Jump to content

Crvena Zvezda

manager

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

recimo za pocetak ce mozda da istera Bastu iz separea.

izgleda odlete basta u udine \o/

hvala bogu da smo ga se resili...

najavljen je odlazak i milovanovica, kao, dugo je u zvezdi, zasluzio je inostrani angazman i nece mu praviti problema. valjalo bi zaraditi lepo na njemu.

Trava je promenjena i stavili su grejace kako se voda ne bi zadrzavala,i kao planiraju da ceo stadion bude renoviran sa sve novim semaforom i ostalim glupostima.

Zanima me da li se uprava kluba napokon setila ili se ovo radi zbog univerzijade...

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

ne zezam se bre :).

sto se tice manjih utakmica,slash tu si u pravu...ali za Evropske tekme ipak treba imati semafor u vidu bima...mozda ne 2 komada,ali 1 sigurno...

a ostatak stadiona,ja to zaista ne bih dirao,jer ipak i tako malo zakrzljao on ima neku car i tradiciju...bitno je da se mi na njemu osecamo domace... :)

2ch4bup.jpg

sto se pojacanja tice,zaista ne znam kakva ce biti,to ce vreme pokazati...

ali izuzetno sam zadovoljan odabirom igraca koje su poslali dalje...ima jos ponuda za Milijasa i Milovanovica,prica je valjda da ne mozemo obojicu da zadrzimo,ali dobro,i jednog je ok...

ali zato smo onog degana Filipa Djordjevica uvalili za milku i po... \o/

2ch4bup.jpg

1. 11 pojacanja? lol trebace doooosta rada i vremena da se oni uigraju

2. ima ponuda za milijasa i milovanovica, ali ne verujem da mozemo neke normalne pare zaraditi na njima.

3. degen filip je uveo nant u prvu ligu, dao je stvarno mnogo golova jos je vecinu golova dao nakon ulaska u igru sa klupe.

bitno da smo doveli dobrog golmana,Markovica i par mladih igraca koji ce se,nadam se,probiti na pravi nacin...cena je zaista nebitna.

pozdravi ti tog Filipa,samo nek on daje golove u Nantu...ovde nije znao da potrci,i ne treba nam uopste!

2ch4bup.jpg

Marjan Markovic lol

prodala ga zvezda,pokazao se kao 0 napolju i shta mislish zashto se vraca?

Darko Kovachevic?35 godina?

Ako im je cilj samo titula nasheg prvenstva onda ok..kao da je teshko osvojiti prvenstvo kao shto je nashe.

Daj boze da se svi oni uigraju i izdrze sezonu..pa bar malko da slavimo naredne godine...

vid'o sam deda mraza

taj rad, i ostaje Brono. Golman je ok, ostali su kurac verovatno, pustili su Misdongarda, što je ogromna greška, ali su zato šutnuli Jestrogola konačno, hvala kurcu

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...