racunarko Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Lesko,Zeman je odlican trener,mojne da lupas gluposti.Bas sam hteo da kazem kako ce mozda on moci nase zvezdice da dotera u red. Slazem se, Zeman je genijalan trener Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 13, 2008 Author Report Share Posted June 13, 2008 recimo za pocetak ce mozda da istera Bastu iz separea. izgleda odlete basta u udine \o/ hvala bogu da smo ga se resili... najavljen je odlazak i milovanovica, kao, dugo je u zvezdi, zasluzio je inostrani angazman i nece mu praviti problema. valjalo bi zaraditi lepo na njemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 zeman novi trener. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 17, 2008 Author Report Share Posted June 17, 2008 da, kao, danas u 13h zvanicno predstavljanje. ima na raspolaganju 4mil e + ono sto proda, valjda :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 Trava je promenjena i stavili su grejace kako se voda ne bi zadrzavala,i kao planiraju da ceo stadion bude renoviran sa sve novim semaforom i ostalim glupostima. Zanima me da li se uprava kluba napokon setila ili se ovo radi zbog univerzijade... Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia @ vozd Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 zbog univerzijade :) slusao sam spasojevica blejao je nesto od pojacanja dosao je edgar na pozajmicu od godinu dana ( mislim da je u portu sisao travu al nisam siguran)... KULA JE PREDGRADJE VRBASA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 ne treba nista da se renovira,samo nam trebaju 2 video bima,i cao! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 Zezas se,je l' tako? :) Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 treba nam 2 video bima da svih 500 navijaca lepo mogu da vide sta se desava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 Ona marakana da nije u onoj rupi napravljena dosad bi se srushila koliko se raspada :S We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 ne zezam se bre :). sto se tice manjih utakmica,slash tu si u pravu...ali za Evropske tekme ipak treba imati semafor u vidu bima...mozda ne 2 komada,ali 1 sigurno... a ostatak stadiona,ja to zaista ne bih dirao,jer ipak i tako malo zakrzljao on ima neku car i tradiciju...bitno je da se mi na njemu osecamo domace... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 23, 2008 Author Report Share Posted June 23, 2008 doveli smo edgara bruna da silvu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 11 novih ovo ono Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 sto se pojacanja tice,zaista ne znam kakva ce biti,to ce vreme pokazati... ali izuzetno sam zadovoljan odabirom igraca koje su poslali dalje...ima jos ponuda za Milijasa i Milovanovica,prica je valjda da ne mozemo obojicu da zadrzimo,ali dobro,i jednog je ok... ali zato smo onog degana Filipa Djordjevica uvalili za milku i po... \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 1, 2008 Author Report Share Posted July 1, 2008 1. 11 pojacanja? lol trebace doooosta rada i vremena da se oni uigraju 2. ima ponuda za milijasa i milovanovica, ali ne verujem da mozemo neke normalne pare zaraditi na njima. 3. degen filip je uveo nant u prvu ligu, dao je stvarno mnogo golova jos je vecinu golova dao nakon ulaska u igru sa klupe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 11 pojachanja, a svi ukupno vrede 500k evra. nagledace se zvezdashi kvalitetnog fudbala. vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 bitno da smo doveli dobrog golmana,Markovica i par mladih igraca koji ce se,nadam se,probiti na pravi nacin...cena je zaista nebitna. pozdravi ti tog Filipa,samo nek on daje golove u Nantu...ovde nije znao da potrci,i ne treba nam uopste! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 Marjan Markovic lol prodala ga zvezda,pokazao se kao 0 napolju i shta mislish zashto se vraca? Darko Kovachevic?35 godina? Ako im je cilj samo titula nasheg prvenstva onda ok..kao da je teshko osvojiti prvenstvo kao shto je nashe. Daj boze da se svi oni uigraju i izdrze sezonu..pa bar malko da slavimo naredne godine... vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 Darko mator,sve to ok,ali najbolji strelac Olympiakosa i grckog prvenstva... :) Marjan je nase dete,i on ce ovde sabiti,videces : )))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 lol,ok pobedio si djole:) NAPRED ZVEZDO!:)))) vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 Lesko je daleko poznat po svojoj objektivnosti,sto se Crvene Zvezde tice :) Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 Bice dobar Marjan.. Samo da onog Andjelkovica ne gledam vishe.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 taj rad, i ostaje Brono. Golman je ok, ostali su kurac verovatno, pustili su Misdongarda, što je ogromna greška, ali su zato šutnuli Jestrogola konačno, hvala kurcu 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 А ček, jel otišao crnac negde il dobio da traži novi klub? baah, koji idioti, čovek ako je 5 utakmica odigrao kako je došao, i odmah teraju.. mislim stvarno.. da, a i Ninkov će sledeću sezonu da otkine, osećam.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 ^sto se tice crnca,ne interesuje me,idiot je...a sto se tice Ninkova,slazem se,to je dete Banovog brda :DDD... ima sanse da ovo lici na nesto,pa videcemo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts