rev Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 (edited) pa mogu oni da se dogovore kako hoce, mada po meni je i bolje ovako, jebeno hocu da gledam bayern i bolton u beogradu pa makar i po cenu da ne prodjemo dalje. mislim da je to i nashoj delegaciji prvenstveno bio cilj, da ugostimo dva velika evropska kluba na marakani. ako sam osudjen da u "evropi" gledam aris i bragu onda ne moram ni da je gledam. Edited October 9, 2007 by darko Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 pa u tome i jeste problem... treba da ides na stadion da gledas Zvezdu,a ne njene protivnike... naravno da postoje manje i vise atraktivni protivnici,ali da stavljas neku "vecu" utakmicu ispred prolaska dalje je nebuloza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 Lesko,prioriteti,prioriteti...to moras da shvatis konacno...jebote,ja sam tako pratio Zvezdu,isao sam i na gostovanja,sve do one cuvene jurnjave/tuche u Chachku kad zamalo glavu nisam izgubio...i to me niko nije pitao da li se ja bijem ili ne,samo se gledala obelezja...i ja treba da rizikujem zivot da bi "vodje" dobijala besplatna gostovanja?Nek se teraju u kurac,hocu da gledam Zvezdu protiv "velikih" timova,boli me kara za Bragu i Aris I jebote,kad budem video Luku i Frenka,pa mislim da cu da podivljam,ima da uletim u teren i da probam da uhvatim Frenka...ali samo probam :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 izvuchene su grupe i onda je komp random odredio pozicije u grupi i tako smo dobili domacine, sve je objavljeno pola sata posle zreba. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 sve jedno smo ga najebali don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 Lesko,prioriteti,prioriteti...to moras da shvatis konacno...jebote,ja sam tako pratio Zvezdu,isao sam i na gostovanja,sve do one cuvene jurnjave/tuche u Chachku kad zamalo glavu nisam izgubio...i to me niko nije pitao da li se ja bijem ili ne,samo se gledala obelezja...i ja treba da rizikujem zivot da bi "vodje" dobijala besplatna gostovanja?Nek se teraju u kurac,hocu da gledam Zvezdu protiv "velikih" timova,boli me kara za Bragu i Aris I jebote,kad budem video Luku i Frenka,pa mislim da cu da podivljam,ima da uletim u teren i da probam da uhvatim Frenka...ali samo probam :) Sad sam se setio onog tvoj snimka sto si mi dao kad trchish na tesli, znash u vec cemu, i zamislio sam scenu na marakani da tako utrchish Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 nije tesla,nego izlecem iz rupe kod hale :))) Nego,brate,tu je dobra kinta,to bih ja uradio,ali recimo u Britaniji :)) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 11, 2007 Report Share Posted October 11, 2007 Kako Studio B saznaje, predsednik Fudbalskog kluba Crvena Zvezda Dragan Stojkovic Piksi podneo je ostavku. U ovom trenutku, nije poznato da li je ona i neopoziva pošto u prostorijama FK Crvena Zvezda traju konsultacije, a definitivna odluka bice poznata tokom sutrašnjeg dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted October 11, 2007 Report Share Posted October 11, 2007 Sad sam se setio onog tvoj snimka sto si mi dao kad trchish na tesli, znash u vec cemu, i zamislio sam scenu na marakani da tako utrchish :O Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 Kako Studio B saznaje, predsednik Fudbalskog kluba Crvena Zvezda Dragan Stojkovic Piksi podneo je ostavku. U ovom trenutku, nije poznato da li je ona i neopoziva pošto u prostorijama FK Crvena Zvezda traju konsultacije, a definitivna odluka bice poznata tokom sutrašnjeg dana. ja bih mnogo voleo da Juga bude novi predsednik, al mislim da je to neizvodljivo i da ce da nam uvale Terzu 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 upravni odbor u 16h OMG fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 ali omg,ae mi objasnite otkud ovo i zasto?Nesuglasice ili sta?Nagoja moj kurac :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 lol nubs We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 putuj igumane i ne pitaj za manastir 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 hmm,kao resenje su pominjali neko ime za koje nikad cuo nisam...sad ne mogu ni da se setim ko je u pitanju... Piksi kaze "umoran sam"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 12, 2007 Author Report Share Posted October 12, 2007 boli me kurac za piskija, treba naci 20 jura za jebene karte!!! jebo ih paket... Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 i to sto kazes Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 13, 2007 Report Share Posted October 13, 2007 a neko ima propusnicu :D:D:D:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 20, 2007 Author Report Share Posted October 20, 2007 ima li neko kombinaciju za kartu??? sever??? kontam da ne vredi cekati u ponedeljak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 ee ja poslao ortaka da ceka za mene :D decku nije cim da ceka od 5-6 ujutru :D koji car :D sto je najgore on ima onu sezonsku kartu :D LOL :D ceka za mene i jos nekkoga LOL :D koji car :D LOL Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 20, 2007 Author Report Share Posted October 20, 2007 KOI CAR, CARE!!!! nego, ja nabavio :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 Isto pitanje i kod mene,jel ima neka shema za sever? У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 imam karte ako nekome trebaju za sever ....3000din u kompletu don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 rofl, samo se ugradjujes skoro duplo.. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 realno ulazite za 1000din provereno prvi ulaz do blagajne tako je barem bilo za rendzers :D a cenim da je isti baja tu stalno :D jedan od onih sto pretresaju :D u uniformi :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts