pilauda Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 ne poredi me sa palim andjelom, zhivota ti necu, sorry :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 Zasto pravite topik o Mari? Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 Reda radi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 Do not feed the trolls! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 Vidim ja da je vreme za jedan politicki/drustveni topic. Gde je mohi ? Misljenja sam da kao sto je bio daki, tako ce i kasnije biti mara. Bilo pa proslo. Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 Ono shto je nickwood rekao :) Jednostavno vecina ljudi ima nekih problema in rl pa ovde izbaci ono vecinu hejta i mrzhnje na nekom... Npr. meni je LaG bio potpuni retard pre godinu - dve dana kada smo zapocheli neku raspravu oko FBS-a... Sada mislim da je samo "just an ordinary guy with an ordinary problems"... Dokle god mene neko lichno (na bilo koji nachin) ne ugrozhava ja nemam potrebu da ga hejtujem (verujem da je i vecina ljudi takva) ali ono kao shto sam pre naveo neko mora ovde da se ispuca i to je to. Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 ja i dan danas mislim da si ti retard neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 A sto se vi toliko nervirate oko toga ? Mislim vecina ? Koji vam je qrac :))) Kakva je takva je sta mozes oko toga uraditi a da ne pokvaris trenutnu sitvaciju. Ja licno procitam svaciji topic ( ono da vidim o cemu se pise ) i ako hocu udarim komentar ako ne nista. oko Mare nemam neki problem, mislim ja je licno ne znam tako da ne bih brzoplete zakljucke donosio ( Mada zivimo u istom gradu :DD ) Mislim nisam takva osoba da hejtujem i vredjam osobu ako mi nesto licno nije skrivila . Svakom neko odgovara , a isto tako nekom neko ne odgovara i to je to . Pozzzzz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 (edited) aj plz ban maru O_O Edited July 27, 2007 by LaG neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 (edited) SIGURNO Svi hejtuju maru jel jer im je rl sjeban i moraju negde da iskale bes Svi hejtuju maru da bi ispalo cool u drustvu Niko nehejtuje maru zato sto je ona retardirana i smara svojim debilnim postovima. Edited July 27, 2007 by weasel Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 DA,JA TO RADIM ZATO STO LAG RADI gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 (edited) JA NISAM TOLIKO COOL JA RADIM TO ZATO STO GRUJA RADI ALI I DALJE SAM COOL Edited July 27, 2007 by weasel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 Nemama pojima nepatim od tog hejtovanja toliko :D Ali ovde su mi vecina dobri ljudovi tako da i nema svrhe hejtovati :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 sta se lozite :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 ali zasto govoriti javno da je neko mnogo ruzan? to mi se chini veoma ruzno... niko od nas nije birao kako ce da izgleda, i niko od nas nema tu mogucnost da iz korena promeni svoj izgled (narocito facu)... i mene mara smara generalno svojim postovima, al' navoditi razlog da me nervira jer je ruzna je u najmanju ruku bezveze :) my 0.02€ :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 znam mnoge ruzhne osobe kojima nisam nikad nishta rekao chak i osobe koje su uz to glupe i iritiraju me ali mara je uz glupost josh i bezobrazna i zlonamerna neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 uf, a ti si sav dobronameran. nije da branim maru al sereš ponekad preterano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 (edited) ja, svi fallouteri i svi starcraftashi jel da Edited July 27, 2007 by LaG neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 Ako laga poznajes malo duze preko neta, a onda i uzivo, zakljucis da postoji velika sansa da je momak skroz na mestu i dosledan. Svidja mi se i njegovo hejtovanje zena suprotnog pola. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 E bash ste mega hejteri . Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 mara smara na netu i možda je debil u rl, ali lag je jednostavno maliciozan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 priznaj da si cimao ljude na icq-u da ti kazhu neku teshku rech :D neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 Lol Lagrak the malicious You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 (edited) Neki su ovde jako isfrustrirani... Bolje da nadjete devojku i radite nesto u zivotu osim sto se siljite kurceve na mari po ovom "forumu". Obozavam ovaj forum, realno nigde nema ovoliko "jebaca i kul likova" na jednom mestu, ja shvatam to misljenje prema mari ali ne shvatam potrebu za omalovazavanjem iste, dobro ali da ljudi ovde nisu takvi ja verovatno ne bih ni dolazio na ovaj forum. Edited July 27, 2007 by De1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 BITNO JE DA JE ONA PREZIVELA KOKTELE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts