LESkOpoz Posted July 28, 2007 Author Report Share Posted July 28, 2007 shto je meni jako retardirano, jer momci imaju 18 godina i doshli su pobogu da igraju kosharku...niti su oni neshto komunicirali i provocirali publiku, nego nashi retardi mater im jebem svima shto su zvizhdali... Znaci vise ne sme da se zvizdi protivnickim igracima?I to je sad varvastvo,prostakluk i huliganizam? Jeste da su mladi i da nikog oni nisu isprovocirali,ali na utakmicama navijaci zvizde protivnickom timu,i to nema veze ni sa rasizmom,niti sa politikom...uostalom, kad ce da nauce da igraju pod pritiskom ako ne sad ?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 (edited) Znaci vise ne sme da se zvizdi protivnickim igracima?I to je sad varvastvo,prostakluk i huliganizam? Jeste da su mladi i da nikog oni nisu isprovocirali,ali na utakmicama navijaci zvizde protivnickom timu,i to nema veze ni sa rasizmom,niti sa politikom...uostalom, kad ce da nauce da igraju pod pritiskom ako ne sad ?! kao shto ni pacijentske izjave igracha posle finala poput "nismo dozvolili da se americhka himna chuje u jednom novom sadu..." i sl. nemaju veze sa "politikom"? da. edit: znaci navoda za politiku, uzimajuci u obzir mozak onih koji su prichali o istoj. Edited July 28, 2007 by Bartuc Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 28, 2007 Author Report Share Posted July 28, 2007 kao shto ni pacijentske izjave igracha posle finala poput "nismo dozvolili da se americhka himna chuje u jednom novom sadu..." i sl. nemaju veze sa "politikom"? da. edit: znaci navoda za politiku, uzimajuci u obzir mozak onih koji su prichali o istoj. offtopic: Pa ako se ovo odnosilo na mene,a jeste,zaista ne znam sta da ti kazem... nije u redu da prozivas jer je moj prethodni post sasvim logican,i nije nimalo glupe prirode...mozda samo treba pokusati da se razume o cemu sam govorio... A sa druge strane,ako imas nesto licno protiv mene,to lepo iznesi meni na pm,pa cemo da se izdogovaramo... topic: tu izjavu igraca nisam cuo,ali mogu da ih razumem...mladi,ambiciozni,neiskusni,i prvaci sveta...svasta moze da ti izleti,a i zelim da verujem da su simbolicki to mislili... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 Znaci vise ne sme da se zvizdi protivnickim igracima?I to je sad varvastvo,prostakluk i huliganizam? Jeste da su mladi i da nikog oni nisu isprovocirali,ali na utakmicama navijaci zvizde protivnickom timu,i to nema veze ni sa rasizmom,niti sa politikom...uostalom, kad ce da nauce da igraju pod pritiskom ako ne sad ?! hmm...ocigledno nisi bio na finalu. Ja sam bio na svakoj od trece utakmice bas protiv USA sve do finala opet protiv njih. Opet ponavljam ...vredjanje po rasnoj osnovi nije bilo zato sto su oni crnci nego zato sto su Amerikanci. Da publika stvarno mrzi crnce oni bi pjuvali i po Brazilcima, Francuzima itd. Ali nisu , cak stavise njih su burno pozdravili. Tako da rasizam nije povod sa taj h8 koji je siren. Slazem se da zvizdanje protivniku nije nista lose recimo tokom napada, da bi mu buka smetala protivniku ali publika je sve i jedan dan turnira na svaki izlazak igraca USA u halu zvizdala i vikala "Uaaa crcnuge mamu vam j... " i sl. To nema nikakve veze ni sa sportm ni sa navijanjem a ni sa zdravim razumom. Sledeci put ako vec citas postove potrudi se da ih mozda malo drugacije i dublje razumes bez obzira na moju losu sposobnos izrazavanja :P kao shto ni pacijentske izjave igracha posle finala poput "nismo dozvolili da se americhka himna chuje u jednom novom sadu..." i sl. nemaju veze sa "politikom"? da. auu koja budala je to izjavila? [:(!] Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 29, 2007 Author Report Share Posted July 29, 2007 Ok,kapiram sta si hteo da kazes,ali opet te izjave dolaze od pojedinaca,ne skandira njima cela hala "jebem vam mater crnacku" ili nesto slicno...Ili mozda gresim?Pitam jer zaista nisam bio ni na jednoj utakmici... A ako su pojedinci u pitanju,to je onda samo do njegove psihe i do njegovog mozga LICNO...nije masovna reakcija... ispravi me ako gresim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted July 29, 2007 Report Share Posted July 29, 2007 offtopic: Pa ako se ovo odnosilo na mene,a jeste,zaista ne znam sta da ti kazem... nije u redu da prozivas jer je moj prethodni post sasvim logican,i nije nimalo glupe prirode...mozda samo treba pokusati da se razume o cemu sam govorio... A sa druge strane,ako imas nesto licno protiv mene,to lepo iznesi meni na pm,pa cemo da se izdogovaramo... topic: tu izjavu igraca nisam cuo,ali mogu da ih razumem...mladi,ambiciozni,neiskusni,i prvaci sveta...svasta moze da ti izleti,a i zelim da verujem da su simbolicki to mislili... nisam mislio na tebe, vec na tupsone koji su to izjavili... a ovo simbolichki i to, da, kako da ne... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted July 29, 2007 Report Share Posted July 29, 2007 Ok,kapiram sta si hteo da kazes,ali opet te izjave dolaze od pojedinaca,ne skandira njima cela hala "jebem vam mater crnacku" ili nesto slicno...Ili mozda gresim?Pitam jer zaista nisam bio ni na jednoj utakmici... A ako su pojedinci u pitanju,to je onda samo do njegove psihe i do njegovog mozga LICNO...nije masovna reakcija... ispravi me ako gresim... nije im cela hala skandirala "jebem vam mater crnacku" naravno , to je dolazilo od pojedinaca ali od veceg broja pojedinaca koje sam ja mogao da chujem u blizini mene. Sto je najgore medju tim pojedincima su bila i deca pa chak i starije zene sto znaci da to nisu vikali huligani. Tako da se moze reci kao da je cela hala skandirala to. No ajd da zavrsimo sa offtopicharenjem pre nego sto nas lockuju i upute na politicki topic :P Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 29, 2007 Author Report Share Posted July 29, 2007 Kapiram... @Bartuc izvini onda... :) Sve u svemu,svaka im cast !!! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted July 29, 2007 Report Share Posted July 29, 2007 danas su i kadeti pobedom nad shpanijom osvojili evropsko prvenstvo... ostaju josh juniori i to bi bio sweep zlatnih medalja ovog leta :) njima ce ici malo teze, iako su dosta dobri, jer se igra u shpaniji za koju ce igrati izmedju ostalih i rubio... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 29, 2007 Report Share Posted July 29, 2007 jos samo seniori da osvoje zlato Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted July 29, 2007 Report Share Posted July 29, 2007 danas su i kadeti pobedom nad shpanijom osvojili evropsko prvenstvo... ostaju josh juniori mislis seniori? Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted July 29, 2007 Report Share Posted July 29, 2007 ma stvarno svaka im cast ..peglaju samo tako Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 Napred Moko! :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts