mncu Posted July 21, 2007 Report Share Posted July 21, 2007 Da li bi neko znao i mogao da mi uradi grafit? Nista komplikovano. ovako nesto ili grafit treba da bude na zidu moje sobe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted July 21, 2007 Report Share Posted July 21, 2007 Pecas molere po ovoj vrucini kao "Treba mi grafit na ovom zidu ali nije red da ostali ostanu ovako pozuteli, ajde celu sobu da mi ofarbate" a ? Sta je mladost :) Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted July 21, 2007 Report Share Posted July 21, 2007 Plaćaš u kešu ili u naturi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 21, 2007 Report Share Posted July 21, 2007 Plaćaš u kešu ili u naturi? u naturi ofkors Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 21, 2007 Report Share Posted July 21, 2007 FORA11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 21, 2007 Report Share Posted July 21, 2007 njegovo pitanje je bilo tipa 15 godina imamo. zato me je nerviralo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 21, 2007 Report Share Posted July 21, 2007 EMO! btw kakva ti je podloga u sobi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 21, 2007 Report Share Posted July 21, 2007 Ja znam lika koji crta odlichno, mnogo crta itd itd, crtao je meni grafit za devojchicu, ispalo je extra, imam i slike, ako osh mogu da iskopam... Kapiram da bi on bilo koji od ova dva uradio bez problema, jer uopshte nije komplikovano. Jedino ne znam jel voljan i za koji kesh il` shtagod. Snou~TRK nick na forumu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted July 21, 2007 Report Share Posted July 21, 2007 Ili sta god ( tu se krije skriveni motiv :DD ) Joke . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted July 22, 2007 Report Share Posted July 22, 2007 (edited) Greene, Domi je umetnichka dusha! No money can bribe him! (or natura ) Edited July 22, 2007 by VoOdoO_MaN Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 22, 2007 Report Share Posted July 22, 2007 lol prva je über Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted July 22, 2007 Report Share Posted July 22, 2007 Radimo ortak i ja ali mora da padne neki blajv za to :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 22, 2007 Report Share Posted July 22, 2007 ajde sad svi da pishemo daj pichke post, mozda ce da bude smeshno. NOT Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted July 22, 2007 Author Report Share Posted July 22, 2007 jel morate svaki topik da userete? :/ btw nisam mislila sad po vrucini vec za 15ak dana kad se vratim sa mora. i da ovaj NE PLACAM U NATURI. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted July 22, 2007 Report Share Posted July 22, 2007 njegovo pitanje je bilo tipa 15 godina imamo. zato me je nerviralo. U suštini, ona nije definisala da li ima nameru da nagradi crtanje onih smešnih slika po svojoj sobi, te sam ja morao da saznam! ajde sad svi da pishemo daj pichke post, mozda ce da bude smeshno. NOT www.klanrur.rs/forum? O čemu drugom se kao pa priča ovde? jel morate svaki topik da userete? :/ btw nisam mislila sad po vrucini vec za 15ak dana kad se vratim sa mora. i da ovaj NE PLACAM U NATURI. Aha, velika slova, ukapirali smo. NEMA ZABUNE. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 22, 2007 Report Share Posted July 22, 2007 Ovo za velika slova sam ja hteo da napisem LOL :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 22, 2007 Report Share Posted July 22, 2007 i sad da mi neko od vas mizogina objasni šta je retardirano napisala na celom topiku, keve vam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted July 22, 2007 Report Share Posted July 22, 2007 KO ZNA ZNA KO NE ZNA NI NE TREBA DA ZNA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 22, 2007 Report Share Posted July 22, 2007 i sad da mi neko od vas mizogina objasni šta je retardirano napisala na celom topiku, keve vam. evo nam ivana, velikog branitelja pichetine ali dobro je da je reagovala samo na prozivke, a nije nishta pametno dodala, npr. slika zida, da li bi joj odgovarala odredjena tehnika, da li bi da nabavi materijal ili placa keshom, ili mozhda joj se uopshte ne placa.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted July 22, 2007 Author Report Share Posted July 22, 2007 ajde ovako... ko bi znao/mogao da mi uradi grafit nek mi posalje pm pa cemo se dogovoriti o svemu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted July 22, 2007 Report Share Posted July 22, 2007 Vrucina cini cuda za raspolozenje. Ne nije napisala nista retardirano i time prizvala nas da zatrujemo topic. Mene licno privukla glupost da trazi pomoc na formu da joj neko nacrta cica-glise. Majkumu 2 ladna piva i ciga Mile sto prenosi dzakove kod pijace moze da joj to nacrta. Ajde da razumem da zivi negde bogu iza nogu da nema neko raznoliko drstvo pa da se nadje neka dokona dusa da joj to odradi na brzaka. Sto nije slucaj jelte. Cak moze i ona, po meni najbolja solucija, taman da moze da kaze da je ona to uradila sama. Izaberes zid, nacrtas skicu grafitnom olovkom, prvo obojis pa onda izvuces crne linije da bude cist crtez i to je to. Ako hoces bas-bas da ti bude 100% u razmeri odradis na papiru prvo, podelis na segmente, isto u razmeri preneses na zid pa tako. To ko ne moze od oka ili tezi da bude sto lepse. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted July 22, 2007 Report Share Posted July 22, 2007 Pa tako proste grafite mozesh i sama da uradish Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 Ali onda rur nece znati kako ona ima cool grafite u sobi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 ajde ovako... ko bi znao/mogao da mi uradi grafit nek mi posalje pm pa cemo se dogovoriti o svemu. Dan ranije : Ja znam lika koji crta odlichno, mnogo crta itd itd, crtao je meni grafit za devojchicu, ispalo je extra, imam i slike, ako osh mogu da iskopam... Kapiram da bi on bilo koji od ova dva uradio bez problema, jer uopshte nije komplikovano. Jedino ne znam jel voljan i za koji kesh il` shtagod. Snou~TRK nick na forumu. Da nećeš Green i da ga nazove? Teško svetu koji ostaje na mladim lenjivcima. :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 Znaci ovaj RUR ;) Unikatan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts