Jump to content

grafit

Recommended Posts

Ja znam lika koji crta odlichno, mnogo crta itd itd, crtao je meni grafit za devojchicu, ispalo je extra, imam i slike, ako osh mogu da iskopam... Kapiram da bi on bilo koji od ova dva uradio bez problema, jer uopshte nije komplikovano. Jedino ne znam jel voljan i za koji kesh il` shtagod.

Snou~TRK nick na forumu.

njegovo pitanje je bilo tipa 15 godina imamo.

zato me je nerviralo.

U suštini, ona nije definisala da li ima nameru da nagradi crtanje onih smešnih slika po svojoj sobi, te sam ja morao da saznam!

ajde sad svi da pishemo daj pichke post, mozda ce da bude smeshno. NOT

www.klanrur.rs/forum?

O čemu drugom se kao pa priča ovde?

jel morate svaki topik da userete? :/

btw nisam mislila sad po vrucini vec za 15ak dana kad se vratim sa mora.

i da ovaj NE PLACAM U NATURI.

Aha, velika slova, ukapirali smo.

NEMA ZABUNE.

i sad da mi neko od vas mizogina objasni šta je retardirano napisala na celom topiku, keve vam.

evo nam ivana, velikog branitelja pichetine [:D]

ali dobro je da je reagovala samo na prozivke, a nije nishta pametno dodala, npr. slika zida, da li bi joj odgovarala odredjena tehnika, da li bi da nabavi materijal ili placa keshom, ili mozhda joj se uopshte ne placa..

Vrucina cini cuda za raspolozenje.

Ne nije napisala nista retardirano i time prizvala nas da zatrujemo topic. Mene licno privukla glupost da trazi pomoc na formu da joj neko nacrta cica-glise. Majkumu 2 ladna piva i ciga Mile sto prenosi dzakove kod pijace moze da joj to nacrta. Ajde da razumem da zivi negde bogu iza nogu da nema neko raznoliko drstvo pa da se nadje neka dokona dusa da joj to odradi na brzaka. Sto nije slucaj jelte. Cak moze i ona, po meni najbolja solucija, taman da moze da kaze da je ona to uradila sama. Izaberes zid, nacrtas skicu grafitnom olovkom, prvo obojis pa onda izvuces crne linije da bude cist crtez i to je to.

Ako hoces bas-bas da ti bude 100% u razmeri odradis na papiru prvo, podelis na segmente, isto u razmeri preneses na zid pa tako. To ko ne moze od oka ili tezi da bude sto lepse.

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

ajde ovako... ko bi znao/mogao da mi uradi grafit nek mi posalje pm pa cemo se dogovoriti o svemu.

Dan ranije :

Ja znam lika koji crta odlichno, mnogo crta itd itd, crtao je meni grafit za devojchicu, ispalo je extra, imam i slike, ako osh mogu da iskopam... Kapiram da bi on bilo koji od ova dva uradio bez problema, jer uopshte nije komplikovano. Jedino ne znam jel voljan i za koji kesh il` shtagod.

Snou~TRK nick na forumu.

Da nećeš Green i da ga nazove?

Teško svetu koji ostaje na mladim lenjivcima. :(