Jump to content

PTR 2.2.0 Patch

Silencer

Recommended Posts

Shaman je najdosadnija klasa do 40 lvla end of discussion...moras da ides sa 2h oruzjem(ench ofc) i cekas da procuje wf jer nemas stormstrike i bukvalno ubijas wf procom i autoattackom! Dmg ti je ocajan, moras cesto da pijes, totemi samo smaraju a buffuju extra malo u odnosu na mana cost, i relativno sporo ides! E onda na 40 lepo storm strike/dual wield, procuje wf stalno, odes 2-3 sm runa da sabijes gear i onda do 55 letis kako brzo ide!

Mag je meni najzanimljivija i najdinamicnija klasa u pvpu, a iskreno i najbolja pvp klasa imo! Jeste da ima milion sitnica i rupa tj ranjiv je na dosta stvari ali mozes svakog da dobijes! I od svakog da izgubis! I stalno se kreces,bezis,kastujes, jednostavno je brz i dinamichan!

0.o nema shpriestova u areni??

shadow priestove vidjam samo u 2v2 ponekad.

btw kakve veze ima levelovanje ffs ???

bratteeeee skoci u bunar neki jbt...

chucknorris1205880463.jpg

• Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pricamo o zanimljivosti klasa~odprilike kako sam ja shvatio! Idi lvluj shamana( ili vec jesi) do 40 i nemoj da se smoris! Ako uspes svaka ti cast! Sto killy naravno ne bi znao jer je njegovog shamana kupio! I nema sta onda da balavi okolo! Da je dao neki komentar na ono sto sam napisao o magu- kk np tvoje mishljenje ima covek 2 maga i jos rank 14 sa magom ako on ne zna-niko ne zna, a ne da napise ovo sto je napisao!

...

koliko god nekima bilo smesno, postoje ljudi kojima je zanimljivo i levelovanje... jednog dana kada ti "neki" nauce da to postuju, mozda ce shvatiti da postoji nesto osim high-lvl raidovanja/pvpa...

nije toliko zanimljivo sto killy ima 2 maga od kojih je jedan rank14... mnogo je zanimljivije to sto ih je on sam levelovao :D

Edited by L'Italiano

account sa shamanom sam kupio za 3k dianra

i jos ima 3 lika 70lvl na sebi i jos neke 60+ [:D]

i niko nece da ga kupi

to je bio propali pokusaj preprodavanja

tako da sam odlucio da sam igram posto nije puno para baceno :P

raelno maga sam igrao ceo wow

tako da sigurno znam vise nego vecina ljudi koji su rolali maga u bcu

a to koja je kakva klasa i sta je kome zanimljivo

nije vredno komentara zato sam i napisao to sto sam napisao

ko u vrticu kada deca pricaju koja im je omiljena boja

Dobro to je subjektivni dozivljaj klase i samim tim jeste glupo pricati o tome! A posto nisi igrao shamana tj lvlovao nemoj nista da pricas do 40og lvla bi verovatno batalio klasu ili isao elem i glumio maga i pio vodu posle svakog kill-a! I ne, nisam neko ko obozava lvlovanje cak sta vise smorno mi je, ali jebiga sastavni je deo igre i za nas koji ne kupujemo accove preostaje il' to il' da idemo ko wulfgar na 19 u wsg!

...

Ok ... da malo preformulishem moje stavove. ... ne smara mene warlock ... mene smara shpanchev warlock .. kk gg no re ?!

Topic zreo za lock, bolje da ga lockuju pre nego sto nas pobanuju sve :)

Edited by StormScion

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

Pricamo o zanimljivosti klasa~odprilike kako sam ja shvatio! Idi lvluj shamana( ili vec jesi) do 40 i nemoj da se smoris! Ako uspes svaka ti cast! Sto killy naravno ne bi znao jer je njegovog shamana kupio! I nema sta onda da balavi okolo! Da je dao neki komentar na ono sto sam napisao o magu- kk np tvoje mishljenje ima covek 2 maga i jos rank 14 sa magom ako on ne zna-niko ne zna, a ne da napise ovo sto je napisao!

Moj shaman je drinej i ja sam na silvani izlevelovao otp 5 - 6 sam bio posto ovi iz methoda su 24 sata igrali tj baja koji je prvi dingovo se menjao sa 2 ortaka tako da je svaki igrao po 8 sati...

naravno da se nisam smorio al sam se umorio ;0 extra je sto shaman od 20 ima ghost wolf tako da se nedrka do 40 og ko ostale klase ... tako da uopste nije smor...

Moj shaman je drinej i ja sam na silvani izlevelovao otp 5 - 6 sam bio posto ovi iz methoda su 24 sata igrali tj baja koji je prvi dingovo se menjao sa 2 ortaka tako da je svaki igrao po 8 sati...

naravno da se nisam smorio al sam se umorio ;0 extra je sto shaman od 20 ima ghost wolf tako da se nedrka do 40 og ko ostale klase ... tako da uopste nije smor...

jes ti Dzoshaman? [8D] Inace mene su shamani iz methoda prestigli u Nagrandu. secam se bash dobor... 22-23 jan ili tako nestho a ono pored mene trece Neris i Kasdeya lvl 66 zomg dranei shamani o.O

btw igrao sam malo locka na ptr i jebeno su imba za PvE. Spusti malo talenata u demo do demoni sacrifice i super.

Sta dugacak je fight sa bossom? Ajmo sacrafice felhunter i eto 300mana/5 ...jebote to je 10x jace od flaska. Fali dmg? Nista zato ...sacrafice imp/sucu i eto njima 15% vise fire/shadow spell dmg ..super. Ponestalo mane ? Life tap za 500hp 1500 mane. Ako ne dobije heal onda taj hp izdrejnuje od bossa a u 99% slucajeva cim izgubi health ce dobiti heal. Instand aggro reduce spell, 100 vishe spelldmg od buffa. Jako fino. A vi svi ostali se jebite i pijte flaskove i potove. Mislim samo retard ne bi bio medju prvih 3 na dmg listi pri takvim uslovima.

NERF LOCK!!!11

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

zar? ne secam se toga:) meni je levelovanje locka bilo kompletno uzivanje :) na haomi sam prvo krenuo priesta koga sam batalio na 37, a posle warra koji je trenutno 67 i jako me mrzi da ga igram, jer sam se bio vratio u wow kad su nerfovali warra nenormalno i trebalo mi oko 5 min da ubijem kripa :)

jes ti Dzoshaman? [8D] Inace mene su shamani iz methoda prestigli u Nagrandu. secam se bash dobor... 22-23 jan ili tako nestho a ono pored mene trece Neris i Kasdeya lvl 66 zomg dranei shamani o.O

btw igrao sam malo locka na ptr i jebeno su imba za PvE. Spusti malo talenata u demo do demoni sacrifice i super.

Sta dugacak je fight sa bossom? Ajmo sacrafice felhunter i eto 300mana/5 ...jebote to je 10x jace od flaska. Fali dmg? Nista zato ...sacrafice imp/sucu i eto njima 15% vise fire/shadow spell dmg ..super. Ponestalo mane ? Life tap za 500hp 1500 mane. Ako ne dobije heal onda taj hp izdrejnuje od bossa a u 99% slucajeva cim izgubi health ce dobiti heal. Instand aggro reduce spell, 100 vishe spelldmg od buffa. Jako fino. A vi svi ostali se jebite i pijte flaskove i potove. Mislim samo retard ne bi bio medju prvih 3 na dmg listi pri takvim uslovima.

NERF LOCK!!!11

nope ja sam kiccpe .. preso sam na ankiraj pre par meseci . bio sam u minority guildi na silvani.

Je l' iko ista prica o promeni night elfovske animacije za offhand dagger zabadanje? Svi su zapeli za jebene orcove i njihove shouldere, a moj char iskrivi ruku ko retard kad treba da zabode offhand daggerom .................

k.

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

Ocekivao sam ovakav odgovor od tebe...... [evil4]

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲