gruja Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 NIKOLA PEKOVIC NANANANANA JEBE GOGU SEKULIC NAAA NANANANA gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 Ja verujem u ovu ekipu, iako sam bio skeptichan na pochetku-mid sezone. ukratko Pekovic - glavni pogon. Chovek je toliko dominantan da nemam rechi. Uvek je blizu MVP ili je MVP kola, a generalno je medju najkorisnijim igrachima lige. Kada dobije loptu blizu kosha, ili je faul ili pogadja lagano... Palasio - mnooooogo je popravio svoju igru i sada lichi pleja. Ima srce, u zadnje vreme dobar procenat shuta, probija odbranu i shto je najbitnije vishe nema 123132473 izgubljenih lopti po utakmici Tepic - ima neki posebab stil igre i zna da odigra jako dobro poneku utakmicu a uglavnom odigra solidno. Ima puno iskustva za svoje godine u jakim utakmicama. Kecman - Cale. Ima dobar ulaz, shut, muda kada treba. Velickovic - ima veliko srce i veliki je borac. Zna da odigra i da odigra sa manje poena, ali igra dobro odbranu i dobar je u skoku. Vitkovac - jako bitan za ekipu. igra dobro i u odbrani i skace u napadu Tripkovic - ako ga krene sut za 3 moze da doprinese mnogo Vranes - popravio igru u poslednje vreme. bitan je za odbranu Bozic, Borovnjak, Milosevic - solidan doprinos Debeli - dobar je struchnjak a dokazuje to shto poslednje 2 godine igramo veoma uspeshno u Euroligi, iako imamo UBEDLJIVO najmanji budzet od svih ostalih klubova. Grobari - najbolji navijachi na svetu...nigde se ne navija kao u Pioniru. Imamo shanse protiv PAO-a samo ako rastereceno udjemo u utakmicu. Atmosfera ce biti paklena ufffff AJMO CRNO BELI!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 Ja se ne bih oslanjao toliko na atmosferu. Nije PAO varsity tim neke srednje shkole. Bile su paklene atmosfere u Pioniru i ranije pa smo gubili. Ali svakako moze da doprinese u odredjenoj meri. Ono shto bih takodje dodao je, da Tripko posle svih ovih godina, i dalje svoju igru oslanja kompletno na shut. Neko ce reci, "pa takav je igrac", takvi igraci - iskljucivo shuteri su odavno nestali, ne zato shto ih nema, vec zato shto su prevazidjeni. Vezbano je dosta na njegovoj snazi generalno, popravio je igru, ali i dalje ako ga ne krene shut onda od njega nista nema. Kad bi svoju igru nacinio barem malo raznovrsnijom, od igraca koji toplo-hladno nosi tim mogao bi da predje u pravog vodju. Da momci odigraju motivisano, hrabro, bez straha, imace podrsku sa tribina, svoj teren. Tokom cele sezone momci su pokazali da su veliki igraci, nece zakazati ni protiv PAOa. Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 uzeo sam karte za pao :) Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 a pushtaju se u prodaju u pon. ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 nemoj ja da krenem da mracim, mislim, 'go go hamilton' a nosi ferari duks, patike.. :D samo duks, i to mi je poklonio burazer :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 a pushtaju se u prodaju u pon. ? :) stric, b92, sheme i shemice, mis'im da ne pricham :)) Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 a pushtaju se u prodaju u pon. ? :) zar se nije prodavalo sve u paketu ?:D koji tripko valjda ce da ode ove sezone ne mogu da ga gledam vise ako ga duda pozove u reprezentaciju pljunucu mu usta :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 Ja se ne bih oslanjao toliko na atmosferu. Nije PAO varsity tim neke srednje shkole. Bile su paklene atmosfere u Pioniru i ranije pa smo gubili. Ali svakako moze da doprinese u odredjenoj meri. bilo kako bilo, sutra ce toliko ljudi da se ugura u halu da bismo prosto morali da nastavimo onu sjajnu prichu na temu koliko ljudi staje u pionir :-) #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 uz duzno postovanje,ali ja cu sutra sigurno igrati na PAO,iako cu navijati za Partizan. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 ja cu biti u pioniru! ole! a igram tiket za 500din produzetak...15 kvota :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 (edited) bilo kako bilo, sutra ce toliko ljudi da se ugura u halu da bismo prosto morali da nastavimo onu sjajnu prichu na temu koliko ljudi staje u pionir :-) i ispasce da je moja odokativna procena pobedila tvoju strucnu ("strucnu") :) Edited March 18, 2008 by Formica Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 uz duzno postovanje,ali ja cu sutra sigurno igrati na PAO,iako cu navijati za Partizan. bolje prati mene, a ne da igras te gluposti :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 Za protivnika u vaterpolu u Euro ligi dobili smo nashe arch-rivale - zagrebachku Mladost. Ko pobedi ide na final four. Samo da sutra dobro udjemo u utakmicu, a ne da jurimo njihovu prednost... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 Samo da sutra dobro udjemo u utakmicu, a ne da jurimo njihovu prednost... errr koju prednost? :) #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 (edited) errr koju prednost? :) jel to nesto novo "errrrrrrr"? voleo bih da cujem kako to zvuci u stvarnosti. :) mislio je verovatno, ako PAO dobro udje u mec, i povede, i onda moramo da ih jurimo. Edited March 19, 2008 by Formica Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 imam nade u nashe ;) ako prodjemo, pa ja ne znam.. Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 bice dobra utakmica .... potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 drugari gl nadam se da cete pobediti Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 bravo groblje, bravo. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 Ja ne znam shta da kazem... :( - stho nisam u srbiji. ali kakva utakmica.... mora da se smire emocije malo dok jos ne prokomentarisem ista. Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 gj misevi :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 Partizaaaaaaaaan :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 LoL stvarno dobra tekma. Pokidali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 POBEEDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! AJ KUKU MENI AHAHAHAHA .... DAJ neko neka donese casu vode i kocku secera ahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts