Jump to content

DVD Player

Sa1Nt

Recommended Posts

Pretrazih hardware forum, al' ne nadjoh nishta pametno... dakle, jurim DVD player neki da kupim, oko 4k dinsa (500 manje vishe) bih dao na isti, naravno da pusta divx, dvd blabla itd. (vi se u to bolje razumete), pa me zanima neka preporuka... ne bih davao brdo para na player iz prostog razloga sto smatram da u ovoj konkurenciji nema smisla bacati 100+e na tako neshto, da bih mozda 3 puta nedeljno odgledao film na istom :)

slabo se razumem u ovo, a i u video formate i subtitles formate, pa bi mi dobro legla neka preporuka (bazao sam po tehnomaniji, al' dzabe kad ne kapiram sta valja)...

hvala unapred ;)

evo da lupim par komada koji su u mom cenovnom rangu:

http://tehnomanija.iprodavnice.com/katalog...d_dvd_p360.html

http://tehnomanija.iprodavnice.com/katalog...d_dvd_p365.html

al' dzabe kad ja ne kapiram da li je ovo ok :) ima i philipsa, lg-ja u tom cenovnom rangu :)

ja uzeo sestri xwave 9300. Otvara sve živo, titlovi mogu da se podese (boja, pozadina veličina itd, i nije bilo filma koji nije pustio). Jedina mana, tray za disc izgleda kao da će svakog trena da se odlomi. :)

Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem

ja imam lg dvx162 i jako sam zadovoljan. u tom je cenovnom rangu, a svi formati i titlovi koje sam do sad rezao su radili bez problema, original dvd-eve da ni ne spominjem. stvarno ne bih znao da ti kazhem nishta drugo sem da je jako lep, deluje kvalitetno, jednostavan je za korishcenje i za sad radi bez greshke. mislim da je placen 3600 dingera u eltimu pre manje od godinu dana, dodushe bio je na nekom popustu.

Edited by darko