moyo Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 Imam neki trip da ne gasim racunar po 2-3 dana. Ukljucim ga ujutru i odem od kuce i udjem u sobu uvece ponovo i ukljucim neki dl celu noc i tako svezem po par dana nekad. A i imam neki trip da budem stalno logovan na MSN ne znam zasto :) Tako da mi nekad komp bude ukljucen i preko 80 sati bez prestanka. Znam da nije to neko opterecenje procesora ili sl jer ne radim nista na njemu ali opet nisam siguran koliko je to dobro po ovim vrucinama. A takodje sam video u jednom vecem net caffeu (igraonici) koja radi 24h/day vrlo cesto ne gase racunare duzi period a pri tome oni po ceo dan shljakaju punim opterecenjem. Sad koliko je to zdravo za mashinu hteo bi da znam Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 Ma samo uzhivaj, dok ne pregori sve je u redu! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 kolko sam ja citao, vecu su sanse da se nesto sjebe kad palis komp nego kad on radi non stop. to naravno pod uslovom da ti svaki kuler radi. Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 slobodno ne gasi.... moj radi 3 godine bez shutdown-a sem kad moram da ga resetujem ili kad nema struje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted July 16, 2007 Author Report Share Posted July 16, 2007 ma drugar mi je isto rekao ga ne valja paliti i gasiti cesto sam ipak hteo da proverim .. Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 Mislim ja posle rada na racunaru isti ugasim , kada opet krenem da radim upalim . u cemu je problem to je masina nece joj se nista desiti . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted July 16, 2007 Author Report Share Posted July 16, 2007 pa dobro ali verovatno ne valja ako se pali/gasi 20 puta na dana ..... Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 ja ne gasim godinama samo restart Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 kao sto su ti rekli nema potreba da se brines... opustencija...mada pak ako nemas klimu i ako ti je mnogo toplo u stanu , moj savet ti je ako izlazis preko dana i neces biti kuci duze malo da ga ipak ugasis ;) Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 Ako imas normalno hladjenje koje lepo radi u kucistu ne treba ti nikakva klima niti gasenje kad ides na duze napolje.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 (edited) da li je neko cuo za stand by lepo odes klik vratis se upalis i to je to jer ako se desi da ti je ukljucen ne stane i vrati se struja moze da ti gekne Edited July 17, 2007 by igorivan Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 Kad smo vetj kod tih vrutjina moj ti je savet da trzish kompu otvroenu,to je bar meni leti standarna procedura... Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted July 17, 2007 Author Report Share Posted July 17, 2007 pa i meni je isto stalno otvorena ....cak sam i izgubio taj bocni zid sto se skida xD Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 ako je komp ispravan, onda nema šta da ga otvaraš. u normalnoj sobi je zimi ~22 a leti ~28 stepeni, što je u ovom slučaju nikakva razlika. ako imaš klimu, onda tek nije problem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mecska Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 ja kad ne koristim komp onda ga iskljucim jer mi je ventilator glasan pa me malo nervira Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 Ako je protok vazduha dobar unutar kucista onda bi otvaranje stranice samo podiglo temperaturu. Kupi dobre coolere(to bar nije skupo ) i nema brige Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted July 18, 2007 Author Report Share Posted July 18, 2007 meni je komp otvoren iz drugih razloga ...i davno sam ga otvorio i stvarno ne znam gde mi je poklopac Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 ti si kul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted July 18, 2007 Author Report Share Posted July 18, 2007 (edited) naravno da jesam edit : sad vidim odakle ti 23k postova :p Edited July 18, 2007 by moyo Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 da, pošto ne mogu samo da otvorim cp i upišem sebi koliko hoću. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 Ma drzis ga upaljenog sve vreme kad ides da spavas roknes mu stand by i kraj price. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts