Jump to content

Pričajte!

Recommended Posts

Shawn__Bored_by_slumberdoll.jpg

odoh na qnt..

ubi me vrutjina..

pakao u mojoj sobi..

jbn zapadna strana..

Meni je prozor gleda na jug pa ti vidi kako je meni cele godine...Svaki dan ispratim sunce od istoka do zapada.

jbn severna hemisfera :)

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

bio na lidu, zveknulo me sunce opasno.

ipak te zveknulo? :S

jebemumisha bash, a namackao si se onim f30 i nisi absh rano doshao :/ sad si me uplashio iskreno. ima i ja da krenem da se mackam iako vetj imam boju :[

'beni sprzh od sunca

inache, pocheo zub da me boli... rastavitju nekoga od nervoze. even worse, sutra ujutru idem do bataje, pa do vikendice proklete da pomognem babi i dedi sa imanjem shta im treba. da kosim i berem shljive izgleda. gledatju da iskuliram posle dan-dva... idemi se na lido i igra mi se odbojka i fudbal, i gotik, i slusha mi se muzika, i chetuje mi se, i bleji mi se u kraju... sigurno mi se ne bleji u vikednici sa babom i dedom :[

Net me opet zajebava, a od ADSL-a nema nishta u skorije vreme :(

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

Razmishljam da li mi se isplati da legnem...Ili da pak radim shemu: partija na laderu-sklekovi-partija na laderu-sklelovi :)))

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

i think my screws are getting unscrewy [roflmao]

a) spao mi je otok pa mi deluje kao da je "ispao" srafko jedno 3-4mm napolje

b)stvarno je krenuo u setnju

c) paranoisem

srecom pa palim kod doce u cetvrtak, pa cu da utvrdim dal ce raditi srafciger za njega ili nesto od sedativa za mene [:D]

@ J

sta ti bi sa rukom, sraf razvio svoj intelekt, i krenuo da istrazuje ?

@ thread

pricam na headsima kako ne kocim kad mi macka izleti pred kola, i svi se nesto iscudjavaju...

i kontam da zakuntam soon...

sutra zovem kljovara, idem da me odere par 'iljada malo... :\

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

Meni se bash neda da spavam... Zub me boli T_T

btw, trenutno sam jedini na forumu :)

Edited by Dushan_

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

Nisi nisi, i ja sam tu, samo dva sata kasnije! :)

Citam sad u novinama o ovoj porodici sto su ih ubili u Belim vodama pa onda spalili, ko zna o cemu se tu radi. Ubili muza i zenu i njihovu cerku i dva psa i zapalili kucu. On kao radio u IMT-u a zena jedno vreme imala parfimeriju, a drzhali su i azil za kucice. Bas me zanima sta ce tu da ispadne.

Po izboru javnih licnosti nasi teniseri su nam najveci ambasadori u svetu u ovom trenutku, i to je valjda to :)

Ah da, kazhu da ce gazelu da rade u ukupnom trajanju od tri godine! :)

- istekla mi prokleta licna karta...

- em sam mator kao govedja dimljena, em moram da se cimam negde po ovoj vrucini

pre sest popodne, i to na raspustu

- mrs u picku materinu.

brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov

99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/

spika preko sms-a neki dan

-Tamara: E tjao! shta se radi? Gde si ti ovih dana?

- Pokushava se spavati. Na exitu, gde bi bio?

- Fuj! kako mozhesh da idesh tamo?

- ...

- Contact removed from Phone

Inache, idem da uzmem neke havajke i gluposti, sutra se pichi za more! JEEEE

Edited by Therion

Nisu jos krenuli da je rade, kako sam procitao, trebalo bi da krenu od septembra. Ja se prvo bunio kao - taman od septembra kad krenu guzve, sto nisu radili od jula ili avgusta, itd itd, ali kad sam saznao da ce raditi rekonstrukciju tri godine, sad mi je sve jedno, mogu da krenu kad god hoce, posto se selim na novi beograd ;)

Ludachki brz vikend.... Od petka nisam stala.... Beograd, Nish, Leskovac, pa opet Nish, Beograd, Novi Sad - Exit, pa opet nazad u Beograd - Stounsi.... A u medjuvremenu sam stigla sa Vladom i do Ade da odem i da odvedemo jedno maleno detence do Zoo vrta... Prezivecu danashnji dan, nekako...

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

tri godine

OMG! pa jesu'l oni normalni? pa nek naprave 3 pontonca negde oma sada oma umretje grad bez gazele....bozhe gospode koji retardi

sad mi je sve jedno, mogu da krenu kad god hoce, posto se selim na novi beograd ;)

ZOMFG! SF pricha o sultanu novog beograda pochinje da se obistinjuje!!!

@topic

napolju je odvratno kiputje...tj nije, u hladovini je predivno na suncu je smrt...pola familije mi onesposobljeno nekim stomachnim gripom...smor

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...