Sa1Nt Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 Ima li neko ko ce da mi preporuchi dobrog mehanichara za FIATa a da ne bude u staroj pazovi (kao moj trenutni), i da ne dere ko svinja a auto loshije da mi ide (bio jedan) ? dakle, hocu normalnog mehanichara, koji ce da mi popravi to shto treba i da dobije poshteno napojnicu, a ne da moram da idem kod lika u staru pazovu zato shto je jeftin i dobar mehanichar... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 moj savet - ako si našao dobrog majstora, idi kod njega, pa makar i u staru pazovu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 9, 2007 Author Report Share Posted July 9, 2007 heh, pa dobar je, al' postaje malo lenj... u fazonu, moram ja da ga cimam da mi proveri hladnjak, ulje itd... a pre toga chuku vremena bio ispod auta... drugo, auto mi je slabiji defintiivno, znachi nije kao pre, a on i dalje pricha kako je sve OK ;) mozda sam lud, al' ne toliko ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 Ja imam jednog, koji cekira Opela, i ok je bas, a sredjuje i Pezhoe, pa sad ne znam dal' radi i Fijata. Doduse, tu zavisi vise od toga da li si poznat ili nisi, dal' si dos'o po preporuci ili ne. Ovaj je na Miljakovcu, mogu da ti dobacim kontakt samo nemam ovde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 9, 2007 Author Report Share Posted July 9, 2007 meni treba mehanichar koji ce da brine o mom autu kao shto ja brinem o istom... recimo, ovom sam na 6k ostavljao soma bakshisha... i to nije problem kad mi sredi to shto treba da mi sredi... al' necu svake nedelje da visim kod njega, i ne zhelim da me shisha k'o majmuna ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 Ako ti na tablici piše BG, 99% njih će te šišati kao majmuna, jebi ga. Znam da je bar ovde tako, samo trljaju ruke kada vide BG. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 9, 2007 Author Report Share Posted July 9, 2007 zato ovde pokushavam da nadjem taj 1% :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts