Jump to content

experience gaming trailer

Recommended Posts

ko sve nece danas napraviti film [:D] salim se naravno skidam ga pa cu editovati za comentar :)

prosek al film neverujem da cu skidati ako bude taj koji ga pravi stavi ovoliko efekata .... VAZNI SU FRAGOVI ko sisa efekte ....

Edited by Dejan J.

lA DPS FAMILY

meni samo zvuk radi...a od slike nishta...winamp,win. med. player,bs itd...nishta...jedno veliko NISHTA...

za pochetak muzika je vnogo ukusi su razlichiti tako da sorry ali meni se muzika ne svidja...barem ne za jedan cs film...

Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće.

76561198022439373.png

Uzmi pushku i obesi se dechache,bolje bi ti ishlo plivanje. Nije bespotrebni hejt jer je meni trailer previshe dechiji i smeshan a ti uochi sam svoje greshke da se ne ljutish na druge kad ti kazu da krenesh iz pochetka malo ozbiljnije i bez tih dechijih efekata tipa kosturske glave itd...

best regards Bulevar Opichenih.

76561198022439373.png

i bez tih dechijih efekata tipa kosturske glave itd...

kosturske glawe dechiji efekar [?] ..nekada sam gledao horor filmowe u kojima je glawni logo bila dotichna kosturska glawa.. tako da [smajli2]

inache ne wolim horor filmowe pa netju ni da gledam [:D][:p]

dAJK d-.-b

@Mand1nat0r

realno prvi problem je ime ekipe,

EXPIRIENCE GAMING.. a u njemu 91> god.

REALNO,IGRAM CS 8GOD,Ne vidim problem?

@tema,nisam napisao,ali ovo sa kosturskim glavama je i meni sranje ali smo isprobavali nesto novo[jer ovako je z0la poceo da radi novi film,a on je radio kgb i jos par filmova da ne pisem],znachi samo smo isprobavali..nece biti ni priblizno ovoliko puno efekata na filmu,gde cemo biti preokupirani na prvo lice,lepe fragove i neke efekte kojih nece biti puno....a + ovo je uiradjeno za 2dana tako da i meni je bzvz :P Ponavljam Film ce biti znatno bolji,vise tipa veritas the movie,jer tamo nema nesto previse efekata ;)

Tolko od mene :)

Pain is temporary, Glory is forever...KBP

svi igraju 8 godina a srbija na 39-om mestu u cs-u u svetu...

mozda zato shto moramo da trpimo neshto novo u vidu kosturskih glava ili ne iskustvo na gaming sceni...

koliko si imao godina kada si pocheo da igrash cs? 8?

76561198022439373.png

da..ustvari 7...imao sam 9 godina i bio sam na pripremama sa klubom i ortak me je nauchio...a pre toga sam igrao par puta kod prijatelja,ali niasm ni znao ime igrice...i prve 3 god sam igrao sa botovima...pa?Kakve to veze ima sa filmom?

Pain is temporary, Glory is forever...KBP

pa kako pobogu nema veze sa filmom dechache,pa sve shto radish,radish iz nekog iskustva i stechenog znanja...ako si ti ovo nauchio za 8 godina onda fak all i predji na pecanje...

no hard feelings ali jbg.

76561198022439373.png

pecanje LOL

pecanje sabija ali imam ja bolji savet mi smo bili mali kad su nasi roditelji igrali tu igru zove se bocanje bolje da predjesh na bocanje !!!!!!!!!!!

Enzo says:

ja poceo se derem ceo bus me slusa

Enzo says:

ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO

Enzo says:

imam ga i na stimu bata = mali zen

Enzo says:

igraju GM vs ne znam ni ja ko

Enzo says:

i pita lik pod kojim nickom igra hamla ?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...