-HogaR- Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 xptrailer@rapidshare xptrailer@megaupload *Trailer traje skoro 2 min,i uvod je za film koji predstoji,koji ce biti zavrsen posle WCG-a,25-26august. *Sto se tice efekata,nije radjen windows movie makerom:P Korisceni su vegas 6.0,Particle Illusion 3.0 ;) *Ko skine nek ostavi comm :) Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 Previshe efekata :) ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 (edited) ko sve nece danas napraviti film salim se naravno skidam ga pa cu editovati za comentar :) prosek al film neverujem da cu skidati ako bude taj koji ga pravi stavi ovoliko efekata .... VAZNI SU FRAGOVI ko sisa efekte .... Edited July 9, 2007 by Dejan J. lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 previshe (nepotrebnih) efekata i bez kvalitetnih fragova, al dobro, petica za trud :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 koga boli uvo za hogarov film ? krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 pwned Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 ovaj sto je radio film mora da je vDJ :D nije lose sve u svemu gj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 mene bi bilo sramota da to kacim lol cemu one lobanje ? krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4trix Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 alo bre kakav je ovo filmitj.. farmovati botove ? ma lol a one lobanje i kosturi ? to neka sekta ?:D ahahaha http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Sylvanas&n=Chea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 realno prvi problem je ime ekipe, EXPIRIENCE GAMING.. a u njemu 91> god. Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 meni samo zvuk radi...a od slike nishta...winamp,win. med. player,bs itd...nishta...jedno veliko NISHTA... za pochetak muzika je vnogo ukusi su razlichiti tako da sorry ali meni se muzika ne svidja...barem ne za jedan cs film... Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 eh da je samo muzika problem :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 heh nisam uspeo da ga odgledam...moracu da pokusham opet sa kodecima da se njakam pa da kazem svoj komentar o celokupnom traileru. Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 Uzmi pushku i obesi se dechache,bolje bi ti ishlo plivanje. Nije bespotrebni hejt jer je meni trailer previshe dechiji i smeshan a ti uochi sam svoje greshke da se ne ljutish na druge kad ti kazu da krenesh iz pochetka malo ozbiljnije i bez tih dechijih efekata tipa kosturske glave itd... best regards Bulevar Opichenih. Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyk Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 i bez tih dechijih efekata tipa kosturske glave itd... kosturske glawe dechiji efekar ..nekada sam gledao horor filmowe u kojima je glawni logo bila dotichna kosturska glawa.. tako da inache ne wolim horor filmowe pa netju ni da gledam dAJK d-.-b Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted July 19, 2007 Report Share Posted July 19, 2007 U know what i mean ;) Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-HogaR- Posted July 21, 2007 Author Report Share Posted July 21, 2007 @Mand1nat0r realno prvi problem je ime ekipe, EXPIRIENCE GAMING.. a u njemu 91> god. REALNO,IGRAM CS 8GOD,Ne vidim problem? @tema,nisam napisao,ali ovo sa kosturskim glavama je i meni sranje ali smo isprobavali nesto novo[jer ovako je z0la poceo da radi novi film,a on je radio kgb i jos par filmova da ne pisem],znachi samo smo isprobavali..nece biti ni priblizno ovoliko puno efekata na filmu,gde cemo biti preokupirani na prvo lice,lepe fragove i neke efekte kojih nece biti puno....a + ovo je uiradjeno za 2dana tako da i meni je bzvz :P Ponavljam Film ce biti znatno bolji,vise tipa veritas the movie,jer tamo nema nesto previse efekata ;) Tolko od mene :) Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted July 21, 2007 Report Share Posted July 21, 2007 xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted July 21, 2007 Report Share Posted July 21, 2007 svi igraju 8 godina a srbija na 39-om mestu u cs-u u svetu... mozda zato shto moramo da trpimo neshto novo u vidu kosturskih glava ili ne iskustvo na gaming sceni... koliko si imao godina kada si pocheo da igrash cs? 8? Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 21, 2007 Report Share Posted July 21, 2007 Koja laz ovo za 8 godina,al' nebitno... ja cu sad da skinem pa bacam comm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted July 21, 2007 Report Share Posted July 21, 2007 veritas the movie wow :D lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
-HogaR- Posted July 22, 2007 Author Report Share Posted July 22, 2007 da..ustvari 7...imao sam 9 godina i bio sam na pripremama sa klubom i ortak me je nauchio...a pre toga sam igrao par puta kod prijatelja,ali niasm ni znao ime igrice...i prve 3 god sam igrao sa botovima...pa?Kakve to veze ima sa filmom? Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted July 22, 2007 Report Share Posted July 22, 2007 pa kako pobogu nema veze sa filmom dechache,pa sve shto radish,radish iz nekog iskustva i stechenog znanja...ako si ti ovo nauchio za 8 godina onda fak all i predji na pecanje... no hard feelings ali jbg. Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted July 22, 2007 Report Share Posted July 22, 2007 pecanje LOL pecanje sabija ali imam ja bolji savet mi smo bili mali kad su nasi roditelji igrali tu igru zove se bocanje bolje da predjesh na bocanje !!!!!!!!!!! Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted July 22, 2007 Report Share Posted July 22, 2007 bocanje = balote? koja je razlika izmedju indjijskog i beogradskog zoloshkog vrta??? ispred beogradskog majmuni ne igraju balote!!! Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts