Jump to content

Pricajte sta ste gledali u poslednje vreme.

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Da si rekao DH serijal pa ajde, ali dh 4 je smece...

edit: Sad kad razmisljam, DH filmovi mi i nisu neki, mada volim brusa, jako mi je kul u onoj seriji (mislim da se zove moonlight i mislim da je skoro bio na nekoj TV ko nije gledao nek chekira) , ali ima boljih akcija od DH kad je rec o akcijama...

Edited by Longleyy

cisto da iznesem moje misljenje u ocenama od 1-5 o par filmova koje komentarisete:

Hot Fuzz - konacno pogledah ovaj film i jbg zanimljiv je film i to je to 3+. NE znam kako je vama to extra film ali film je cisto da ga pogledas, nasmejes se i delete.

Wild Hogs - 1, to sam ugasio negde izmedju 15-20 minuta

Transporter - 1+

Good Shepherd - film je dug (traje 3 sata) i malo smara prvih sat vremena ali posle je sve zanimljiviji i ocena je 4-.

Snatch - e ovo vam je pure 5.

There's a little boy and on his 14th birthday he gets a horse...and everybody in the village says,"how wonderful" and the Zen master says,"we'll see".Two years later The boy falls off the horse,breaks his leg and everyone in the village says,"how terrible" And the Zen master says,"We'll see".Then,a war breaks out and all the young men have to go off and fight...except the boy can't cause his legs all messed up and everybody in the village says,"How wonderful" and the Zen master says,"We'll see".

Odgledah Bornov Ultimatum.

(treci i poslednji deo)

Posto sam prethodne delove gledao kada su izasli, malcie sam zaboravio radnju, ali sam se brzo vratio u kolosek.

Da ne spojlerisem, reci cu samo da je napetost u filmu vrh, akcija takodje i da mi se vise dopao od prethodna dva.

Kraj i muzika na kraju rulaju. Svaka preporuka.

Sva tri planiram da pogledam jos jednom u cugu, u neko dogledno vrmee (mozda kada ih nabavim u HD, hehe)

Odgledah Bornov Ultimatum.

(treci i poslednji deo)

Posto sam prethodne delove gledao kada su izasli, malcie sam zaboravio radnju, ali sam se brzo vratio u kolosek.

Da ne spojlerisem, reci cu samo da je napetost u filmu vrh, akcija takodje i da mi se vise dopao od prethodna dva.

Kraj i muzika na kraju rulaju. Svaka preporuka.

Sva tri planiram da pogledam jos jednom u cugu, u neko dogledno vrmee (mozda kada ih nabavim u HD, hehe)

pogledao sam sva tri u jednom cugu pre par dana, i muzika je ista na kraju svakog dela, u pitanju je Moby - Extreme ways :)

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

I ja sam gledao to uzdizanje na 2 diska i prvi disk je i prosao dobro ali drugi je takvo sranje a posebno kraj gde sam se smejao koliko moze biti glup boze, znaci film mi je poceo sa 4 a zavrsio se sa ocenom 2.

Ali pogledah The Pursuit of Happyness (2006) i film mi je extra, odusevio sam se, nisam ocekivao uopste takav film. Ocena 5

There's a little boy and on his 14th birthday he gets a horse...and everybody in the village says,"how wonderful" and the Zen master says,"we'll see".Two years later The boy falls off the horse,breaks his leg and everyone in the village says,"how terrible" And the Zen master says,"We'll see".Then,a war breaks out and all the young men have to go off and fight...except the boy can't cause his legs all messed up and everybody in the village says,"How wonderful" and the Zen master says,"We'll see".

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...