Jump to content

Champions League 07/08

manager

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 515
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

brzo je vreme proletelo..

vec u sredu se igraju opet..

neke prognoze smo bacili..meni su vizije iste kao i pre mesec-dva kad smo pricali..osim sto kapiram da barsa nece dobiti prvu tekmu nikako,em su van forme em ce skoti da iskreiraju nevidjen bunker..i mogla bi roma da namuci real,lepo igraju nalozeni su..ovoono..

Na emiratima i enfildu cekamo epic ties..

doduse ako se kaka ne oporavi do srede, nece biti epski uopste..

s druge strane za lpul se vraca tores a za inter pokretni lesh figo..manje vishe najaci sastavi..

p.s. i bicu jedini koji navija za mrtvi shalke:) ajmo krstajic i rakitic!

i ja navijam za Shalke protiv Porta

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

debil, zbog njega sam pao tiket..

nego, po meni totalno ocekivana pobeda rome protiv raspalog reala, ocigledno ne mogu bez robinja i snajdera, a i u jeku trenutne farse oko gutija ( http://www.blic.co.yu/sport.php?id=31024 ) nisu mogli bolje.

olimpijakos totalno iznenadjenje! svaka im cast, ocekujem kvotu na celzi 1.3 u revansu!

salke porto bez komentara, totalna nepoznanica dok ne pogledam pregled.

a inter.. mislim da losiju predstavu nisam video.. a ni lpool nije bio nista posebno..

brate kaznenu utakmicu smo gledali..

sve zbog malog fegeta koji je isforsirao crveni za materacija..

na stranu sto je on divljak retardirani ni za jedan ni za drugi faul u eng/ita ligi ne bi dobio zuti karton..pogotovu onaj drugi..posle toga se teren pretvorio u teren za rukomet de se inter zakljuco pozadi i molio se da ne pukne neka rupa..na nesrecu pukle su 2..

ne kazem, liverpul je zasluzio da dobije,vijera je napravio cist penal onde sa strane,bilo je jos nekih sansica ovo ono,dominacija..ali 2-0 je malo preterano..

lpul vec proso..a i real ce da ih kazni u madridu..

salke rulz:) nisu izdali od 0-2

p.s. guti roflmao..ladno je pedercina raspala

Edited by GibanicA

preterano?

ruka kordobe u prvom, ruka vijere u drugom? Trebalo je da bude vishe, Inter ti se pokazao na chelu sa predobrim Zanetijem u sredini

da a on je inace igrao loshe..i generalno nije neki igrac..to svi kazu..vidim prolazili su ga svi liverpulovi veznjaci..

i generalno nisu nista bili losiji od liverpula..nema sta da se pokazuje 10 na 11..to je stekanje standardno..ovi su ugurali dva gola na silu i to je to..

p.s. za penal vijerin sam vec rekao..

pa generalno i nije, dokazalo se jos jednom da kad Inter dodje do knock-out faze, da poduva kobaju, jer nema sudijske protekcije, i trener im je ochajan. Zanetija sam prvi put video kad je skinuo kapitensku traku da da dres, dok sam Ibru video u nekoj pauzi, valjda..sve u svemu..zasluzenih 2-0, moglo je i vishe

pa generalno i nije, dokazalo se jos jednom da kad Inter dodje do knock-out faze, da poduva kobaju, jer nema sudijske protekcije, i trener im je ochajan. Zanetija sam prvi put video kad je skinuo kapitensku traku da da dres, dok sam Ibru video u nekoj pauzi, valjda..sve u svemu..zasluzenih 2-0, moglo je i vishe

daj Pero budi realan,kojih vishe?Da nije bilo srecnog odbitka,ne biste ni probili led.Koje sanse ste zapravo i imali?Imali ste cist penal to stoji i onu priliku Toresa(koja opet nije iz akcije,nego iz odbitka).2:0 je apsolutno realan rezultat.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

prljavi milan jebem im mamu usranu

a onaj slepac jebo mamu nek osisa kosu pa nece promasiti prazan gol posle dva metra

na stranu sto smo dobili zuti karton umesto penala

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

krivo mi sto ne mogu da gledam pregled

zivo me interesuje fener-sevilja.

A ovo sam i ocekivao ovako,samo sam mislio da ce moci da im ucackaju jedan.A smor mi je sto su to dva moja omiljena tima iako Arsu volim vishe :))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.