ArktickaLubenica Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 LoL kakvi hejteri, besmisleno je raspravljati se jos kada cujem da navijaju za Milan a pricaju o funjarizmu i sreci, odmah se setim gol ramenom 2007 u finalu onog idiota Inzagija. Pa da Skrtel, samo sto se prvih 20 minuta malo izbezumio ali ok :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 pa lpool je lichio na milan u ovom dvomechu :) bunker do pobede (osim u prvom poluvremenu juche)... iz mog ugla, penal nije postojao, al' me boli kurac posto navijam za chelzi nadam se da ce da ih izgaze u polufinalu, jako mi pool ide na nerve :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 (edited) O cemu ti pricas?Bas u drugom poluvremenu je liverpul bio bolji i nije igrao bunker,a u prvom su se stekali do 30 minuta.Prosao je zasluzeno liverpul zato sto je igrao bolje...e sad sanse manje vise,imali su ih i jedni i drugi ali liverpul je dominirao 60 minuta.Da ne bude da sam fanboy vise volim arsenal al jednostavno rafa>>>venger.Ubio ga je takticki,pogotovo za vikend u premijer ligi. btw onaj kuyt je lud,decko je pretrcao duplo vise od ostalih Edited April 9, 2008 by Hell Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 pa lpool je lichio na milan u ovom dvomechu :) bunker do pobede (osim u prvom poluvremenu juche)... iz mog ugla, penal nije postojao, al' me boli kurac posto navijam za chelzi nadam se da ce da ih izgaze u polufinalu, jako mi pool ide na nerve :P ja se dobro secam da si se ovde na forumu nadao i prosle godine, a i 2005-e, ali jebiga, nada umire poslednja Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 O cemu ti pricas?Bas u drugom poluvremenu je liverpul bio bolji i nije igrao bunker,a u prvom su se stekali do 30 minuta.Prosao je zasluzeno liverpul zato sto je igrao bolje...e sad sanse manje vise,imali su ih i jedni i drugi ali liverpul je dominirao 60 minuta.Da ne bude da sam fanboy vise volim arsenal al jednostavno rafa>>>venger.Ubio ga je takticki,pogotovo za vikend u premijer ligi. btw onaj kuyt je lud,decko je pretrcao duplo vise od ostalih ochigledno nismo gledali istu utakmicu, al' znam da sam jako chesto video 2x4 igracha ispred liverpulovog gola, i jako puno pokusaja iz kontri. ja se dobro secam da si se ovde na forumu nadao i prosle godine, a i 2005-e, ali jebiga, nada umire poslednja ehhh :) sad su me bash iznervirali jer su dzukacki prosli :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 zato je chelzi full proshao dve preteske ekipe, olimpijakos i fener Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 ^ne diraj mi olymp :)) liverpool je iskoristio svoje sanse,arsenal nije...liverpoolu je sviran ocigledan penal,arsenalu isto tako ocigledan nije... i kraj price! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 Shkrtel je odigrao fantasticno juche.Da je takav bio Senderos sad bi se smejao Peri.A ovaj argument "sta se bunis navijas za Milan" je toliko smesan i retardiran da nemam rechi.Milan je sve prosle godine srecno prosao sem Manchestera koji je ugazio.A u finalu nije bilo tesko onakav liverpul dobiti,a i tad srecno.Ali verovatno ste se tada bunili da je Liverpul pukao nezasluzeno.E pa Milan je svoje sanse dao,Liverpul nije,to je to.To sto navijam za nekoga ne znaci da sam subjektivan.Kad je sudija svirao penal na poslednjem derbiju molio sam boga da promeni odluku da ih ne bismo pobedili iz onakvog penala. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 zato je chelzi full proshao dve preteske ekipe, olimpijakos i fener igraj ti vs fenera pa da vidish kako su teshki!! naravno, na prvi pogled bilo je penala, ali kad se odgleda replay naravno da nije bilo, jer se ebue/toure/kogod sam sapleo i jedva pipnuo ovog i marsh u qrac chelzi!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 liverpool je iskoristio svoje sanse,arsenal nije...liverpoolu je sviran ocigledan penal,arsenalu isto tako ocigledan nije... i kraj price! realno..i nema sad tu nesto fanbay nefanboy..ako realno gledamo arsenal u ukupnom dvomechu nije imao srece..ali to je gotovo ispali su, i to je to.. sad cekam da ta sreca napusti liverpul u odsudnom trenutku:) nego moze li ikako NESRECNI salke (ko je gledao prvu tekmu zna zasto:) da obavi neki upset veceras..:) ps. tek sam sad video vise volim arsenal al jednostavno rafa>>>venger.Ubio ga je takticki,pogotovo za vikend u premijer ligi. brate aj za vikend u redu, ali sad nikako se ne bi reklo da ga je ubio..pogotovu kad pogledas postavku igre nakon sto je poveo 2-1..otvorio se previse i primio gol u situaciji 4na1..a on je taj koji je trebao da se brani..pritom ta ideja sa kraucom mu juce i nije nesto sljakala.bolje da je voronjina npr pustio od starta Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 zato je chelzi full proshao dve preteske ekipe, olimpijakos i fener p'dobro, seti se sa kim je igrao proslih sezona i kako je gubio :) red je da i mi imamo srece:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 ne kazem, stoji to, al opet, i Chelzi je prolazio na srecu, prosle godine Valensija u 92-om minutu i onaj gol Esiena, tj bolje receno katastrofalna odbrana Kanjizaresa, i sl.. Samo je smor sto ce biti 2 tekme sa plafon 2 gola po mecu i to je to Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 (edited) pa lpool je lichio na milan u ovom dvomechu :) bunker do pobede (osim u prvom poluvremenu juche)... iz mog ugla, penal nije postojao, al' me boli kurac posto navijam za chelzi nadam se da ce da ih izgaze u polufinalu, jako mi pool ide na nerve :P Ajde ovde se prica o mecu Liverpool Arsenal, kada ga odgledas dodji da komentarisemo @penal http://www.d1g.com/video/show/?id=1918577 evo ti gledaj Babel u punoj brzini, prvo ga Fabregas vuce za ruku a lopta i Babel su u sesnaestercu, onda Babel pokusava da ostane na nogama ali ga Ture u pokusaju da se pomeri zakacinje i ovaj gubi korak i pada a cak je i sporo padao jer ga je Ture i dalje nosio na kolenu i tek sekundu posle pomerio nogu. Edited April 9, 2008 by arct!c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 (edited) ^dobro a sad daj snimak s druge strane ...!! i tako.... Edited April 9, 2008 by hpo Quote potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 Da sa druge strane verovatno pomocni AWP-om bez zooma skida Babela. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 sve u svemu englezi u finalu .... Quote potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 vecherash sex na old trafordu xDDD man utd zauvek!!! Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 Da sa druge strane verovatno pomocni AWP-om bez zooma skida Babela. Postavljen je snimak iz boljeg ugla,gde se vidi da mu Fabregas nije ischupao ruku ko sto ti kazes i gde se vidi da ga Ture nije dokacio. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 vecherash sex na old trafordu xDDD man utd zauvek!!! tai rad:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 roma,roma! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 Ajde ovde se prica o mecu Liverpool Arsenal, kada ga odgledas dodji da komentarisemo izvini? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 izvini? Prihvatam izvinjenje, nije toliko opasno nego samo odlgedaj tekmu pa se vrati da komentarisemo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 popice on suspenziju ako ovako nastavi :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 koji su slucajevi ovi rimljani Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 http://www.skysports.com/story/0,19528,11945_3406144,00.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts