kRiK u tAmI Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 http://www.frangipani.info/photography/main.php vredi pogledati.. bila je neka akcija da se uradi u nsu.. al odjedared su utihnuli.. :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 u jbt ....shahtovi:) su ledilo..bas su dobro odradjeni Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 dzaba kad bi cigani odmah pokrali.. nismo mi josh uvek dostigli taj nivo - setite se samo murala na zidu gradske biblioteke.. inache i ideja i izvodjenje su ekstra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 mi bi trebali biti zadovoljni kad bi imali sve sahtove a ne ovakve ;) Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Cenim da je dovoljno to shto imamo preterano fensi ulice u poredjenju sa nashom ekonomskom situacijom - mada kako smo krenuli verovatno tje da ubacimo i te shaHAtove. Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 OMG, kakvi cigani, ja bih prvi ovakvim necim osvezio gajbu :-) Salu na stranu, ideja i realizacija je ekstra, skolski primer kako moze da se smisli dobar fazon i dobije na atratktivnosti lokacije, a, pretpostavljam, uz ne prevelika ulaganja... A onda pogledam kod nas u Sapcu, i vidim one extremno fensi-pitaj-boga-koliko-skupe-fenjere po gradu, a narod nema leba da jede... Sta ces, neko je kreativan, a neko placa:-) Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts