Child Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 Verovatno je ovo jedan korak blize poboljsanju svega vezanog za prevoz putnika. Nadam se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 aj pisemo peticiju da im daju letnja odelca :) Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 svi havajske koshulje i japanke! Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 Potpun OT ali... Ne znam je li neko primetio ali u pojedinim trolama radi grejanje!? Grejanje u trolama radi od vajkada, a posebno se ukljucuje leti, da radi jache :) Sto se teme tice, ne mogu da verujem da ste TOLIKO negativni. Gledajuci ove vase postove, u bilo kom preduzecu (ali ajde da se zadrzimo samo na gspu) ne bi trebalo nista da se promeni, jer treba da kupe autobuse sa klimom, a i tu neko pere pare. Znaci resenje je da se uniforme rade u 30 razlicitih kompanija pa da jedna maks dobije milion, i pod dva, da se potrosi oko verovatno 50,000 evra (ustvari mozda i 90,000, ne znam bas cene autobusa) da bi se kupio bus novi sa klimom, pa daj onda cemo dalje da vidimo. Da ne pricam sto jedan autobus ne znaci nista, treba ih najmanje recimo 50 da bi se napravio neki efekat kod gradjana. Pa ako tako gledamo kako je to PRVA stvar koja treba da se uradi, ne bismo imali ni ova normalna stajalista, jos bi isli oni matori visokopodni autobusi sa "harmonika" vratima i slicno. Uniforme su svugde u svetu normalna stvar za vozace gradskog prevoza, i treba svakako da budu i kod nas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 Krule pokusaj da nosis ciele 2 broja manje, i onda kada se izujes znas koja je to milina.. bshhhhhhhhhhhhh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 klima sa fiksnom temperaturom = najgore zlo ikad smishljeno klima koja je namestena da obori temperaturu u kolima/prostoriji -3 do -5 u odnosu na spoljashnju = odlichna stvar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted June 27, 2007 Author Report Share Posted June 27, 2007 zato su minibusevi super.. =] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 klima koja je namestena da obori temperaturu u kolima/prostoriji -3 do -5 u odnosu na spoljashnju = odlichna stvar da, baš bi juče bilo super u kolima u kojima klima održava 33 stepena :P nema potrebe za tim ograničavanjem, samo na poslednjem semaforu pred gajbom otvoriš prozore, pa malo kasnije ugasiš klimu, i izađeš potpuno normalan. isto kao što ti ništa ne bude kad izađeš iz raslađenog stana, jer prvo izađeš u hodnik gde je malo toplije, pa u lift, pa ulaz, pa tek onda ulica. laki, ti si u principu u pravu, ali da li zaista misliš da na tenderu za uniforme nije pobedio neki kum? ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 pa mislim, zna se kako se ti veliki tenderi dobijaju kumasin da kumasinu u komisiji procenat a ovaj dobije posao... :)) srbija :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 marina prva ljubav je menjach u autobusu Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 jesi lud, ko bi NJOJ dao špansku mušicu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 jesi lud, ko bi NJOJ dao špansku mušicu? URBANE LEGENDE! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 laki, ti si u principu u pravu, ali da li zaista misliš da na tenderu za uniforme nije pobedio neki kum? ;) Ma naravno da je dobio neki kum, nema tu sta da se puno prica, tu ni nema sta da se promeni niti moze. Ako bas bude klepio sa cenom, vec ce to Insajder da ispita ;) Ovako deluje da cena nije losa, nesto preko 100 evra po odelu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 meni je zao ljudi koji moraju da rade i u dugim pantalonama na 40 stepeni, a kamoli i sa odelom i kravatom. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 mazu nam oci :D kao nesto se radi :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 meni je zao ljudi koji moraju da rade i u dugim pantalonama na 40 stepeni, a kamoli i sa odelom i kravatom. Hvala sto se saosecas samnom :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 najveronatnije ste culi zeleznicku stanicu Zoo u Berlinu i to da nekad je bila puna narkica itd. ali ih nema vise. cuo sam da ih nema vise od kada se zeleznica privatizovala. danas imaju i redare sa vucjacima, ljude koji samo ciste itd. pa stanica (kao i vecina) izgleda super... Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted July 2, 2007 Author Report Share Posted July 2, 2007 danas nisu svi nosili "uniforme".. =] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 A ti si isla da proveris da li nose uniforme ? O debila .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted July 2, 2007 Author Report Share Posted July 2, 2007 oO jes.. svaki bus na zelenjaq sam overila.. ne prduckaj.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 Meni nije palo napamet da cekiram kad sam prolazio pored autobusa. Bas me interesuje kakvo je stanje stvari! I onda ako ne nose prijavimo ih za obmanu i uzmemo puno para :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 upravo sam se vozio gsp-om i nisam nesto video te uniforme.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 video sam danas tramvajdziju u beloj kosulji sa sve kravatom i tamnim cvikama :) i sve bi to bilo lepo da onaj tramvaj bar na nesto lici te te Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 Video sam i ja sinoc kochnichara u koshulji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 U svim tramvajima koje sam video nosili su odela , a u basevima im puca **** za odelo Quote Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts