dULEYM4N Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 elem, posto uglavnom skidam filmove sa neta, i onda naknadno skinem prevod i sve to ok meni radi kad gledam na kompu... ali kad narezem na dvd ili cd, pa hocu da ga pustim na dvd playeru, prevoda NEMA... ne znam u cemu je problem.... ja sam cuo da film i prevod trebaju da imaju isto ime, ja to uradio opet i nista... pa me znima da li neko zna u cemu je problem?! poz Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 OMG zaobikolazite axxo filmove... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 instaliraj ffdshow i podesi ga da prikazuje titlove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 instaliraj ffdshow i podesi ga da prikazuje titlove ali kad narezem na dvd ili cd, pa hocu da ga pustim na dvd playeru, Vazi sto si mu procitao post :) Edit: pretece me neo :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 instaliraj ffdshow i podesi ga da prikazuje titlove ali kad narezem na dvd ili cd, pa hocu da ga pustim na dvd playeru, prevoda NEMA... la la la la la :P Probaj da direktno namestis u DVD playeru sub preko glavnog menija. Meni se desavalo da nece nekad da odma pusti sub ili da namesti da ne prikazuje sub. Pojma nemam sto, vecina radi automatski ali samo za taj mali broj filmova moram rucno da palim sub. Licno smatram veoma smesnim cinjenicu da su se nasla 3 *tri* sa istom idejom. Zezati Ivana_ :) Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 jaoj, kakvi ste carevi, uhvatili ste velikog ivana sa donjom crtom u momentu gluposti. al zamalo kada konvertuje divx u dvd, ffdshow isporuči sliku sa nalepljenim titlom, i ona takva ode na dvd. onda na dvd plejeru ima nalepljen titl. ako pak skida full dvd-ove sa neta, onda tu nema šta da mu ne radi, to je standardizovano i nema devijacija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 Cisto da naglasim da mi je smesno to sto Neo, Stator i ja nismo znali sta ce drugo dvoje da ostavi kao odgovor a ispali su isti. To sto si pogresio odpisujem na pregrejavanje memorije. I to sto nastavljas da gresis prepisujem toploti od 38' u hladu ffs! Ko hoce, skupimo pare i idemo severno dok nam ne bude hladno ? Mozda do ZerBah u posetu ako hoce da nas ugosti, zivo me zanima, nikad nisam bio u Moskvi. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 @dMan... Jel imas samsung dvd plejer? Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 firmware novi Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 OMG zaobikolazite axxo filmove... zašto ? bolji su od the scene ripova 10 puta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 Ko ne zna sam da se snađe taj ne treba ni da gleda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 Nije svako rodjen tehnoloski potkovan pa da kapira neke stvari ili da mu samo dodje. Neki su bolji u nekoj oblasti a neki u sasvim drugoj. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 Mozda do ZerBah u posetu ako hoce da nas ugosti, zivo me zanima, nikad nisam bio u Moskvi. Ma nema frke, samo strpite se josh malo dok ne kupim kucu Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 (edited) zašto ? bolji su od the scene ripova 10 puta Svi najbolji torrent sajtovi se drze scene a ti si naso da kazes da je axxo 10x bolje ....bravo aXXo is some fancy American teenager who creates DVDRips for "the torrent scene" aXXo has no relation to the scene or whatsoever. Some of his rips are good, others are bad. Probably a lot of the releases are stolen from scene groups. The only thing what makes aXXo popular is that they are released on torrents. Real scene released are secretly leaked to torrents. Since aXXo supports DVDRips for millions of torrent-users, we say no to aXXo. The scene shouldnt be for everyone, this will ruïne the scene eventually. Besides encoding methods, aXXo also steals scene releases. Often the aXXo releases are released just a couple of days after the real scene release. Just my 2 cents, Pyro, scener for 8 years Edited June 26, 2007 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 Ovo isto važi i za game scenu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted June 26, 2007 Author Report Share Posted June 26, 2007 ma nema pojma... ja mogu da gledam svaki film na kompu imam bsplayer, pustim film i samo "prevuchem" na sliku i to je to... ili stavim isto ime kao film i ide... ali problem nastaje kad ga narezem na dvd ili dvix pa ga pustim u dvd playeru.... gore je pomenuto, da mozda dvd player uchitava samo oderedjeni titl... tj. odredjenu existenciju... pokusacu to da proverim... hvala jos jednom... ako se neko necega seti nek napise... poz Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 Moj ti je savet da uvek skines i .srt i .sub. i nazoves ih po .avi fajlu. To mozes jer su razlicite extenzije i sanse da ces naici na player koji ne cita ta dva formata su ravne promilima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted June 26, 2007 Author Report Share Posted June 26, 2007 a dvd player je orion dvd 3035 ja nikad cuo ranije za njega, ortak ga kupio u nemackoj... onako, bas fino izgleda, mali, lako prenosiv :) Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 Pitao sam te za marku jer ja imam problema sa Samsungom. U upustvu pise da chita samo .SMI titlove,probao sam sa svim mogucim programima za titlove da napravim fajl u toj ekstenziji,i plejer ga prepoznaje,ali kad pustim film nece da ga crta. I ja ne znam sta da radim :) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts