marxus Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 Ortaku je telefon upao u kadu punu vode i probao je da ga upali previse rano ,telefon je radio ali se onda smuljao i vise se nije palio......al neko zna dali mu ima spasa ili je 100% nesto napravilo kratak spoj kao sto ja mislim.......da se ne cima do servisa jer ce da ga oderu za to......... Quote GOT MIT UNS Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 osusi sve kontakte rastavi ga pa fenom Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 Ortaku je telefon upao u kadu punu vode i probao je da ga upali previse rano ,telefon je radio ali se onda smuljao i vise se nije palio......al neko zna dali mu ima spasa ili je 100% nesto napravilo kratak spoj kao sto ja mislim.......da se ne cima do servisa jer ce da ga oderu za to......... moguce da je pregorela neka komponenta, ali nije sigurno najbolje je da ortak ostavi da se telefon osushi. moze fenom, ali bolje bi bilo da se ostavi na sobnoj temperaturi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 Bolje na sobnoj, fen hoće da stvori statički elektricitet što može samo još više da zakenja stvar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts