Geom Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 (edited) Sta se bre desava sa domacim sajtom za Fallout. Negde sam na forumu video da je neko hteo da napravi??? Ja sam imao ideju i skupio preko 300 mb materijala sto SSh, sto tekstova i dr. ali avaj ode fck Win a nisam to beckupovao zatim sm krenuo od 0 i trenutno imam oko 20 shotova koje sam uradio i upovao na net i mozete ih pogledati na www.g-mm.net/fallout/images/fallout2-1.jpg samo ovaj broj 1 zamenite brojevima do 18 trenutno. Svako je dobrodosao cak i Vudi :) i neka posalje mail na join@fallout.g-mm.net Molim vas da navedete sta umete i sta imate od materijala, nemojte mi slati materijale pre nego sto se dogovorimo putem maila. Obezbedjen je hosting od 500 mb i sa dosta trensfera. Edited June 23, 2007 by Geom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 Da se razumemo ako treba, meni su i vudu i vulfgar jako simpatični i ovo sve shvatam kao dobroćudno prepucavanje. A neverovatnoće tipa "Kotor2 u istoj psihološkoj ravni sa Tormentom" pripisujem nedostatku igranja Tormenta. nedostatak nechega definitivno jeste.. ali dobro, vudu je jedan od igracha koji voli da sve prshti i shljashti po ekranu, i da rechi, ako vec moraju da iskachu po ekranu, nemaju vishe od dva sloga.. ..ali ga i pored svih njegovih mana volimo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 Trebace slike za Vudiwiki projekat. Dajte neke Vudijeve slike. Vudi brate, daj neke slike. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 24, 2007 Author Report Share Posted June 24, 2007 nece otici, on je kul ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 got vudu? Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 To ce biti motiv za majice. Vudijeva vugla i ispod "Got Vudu?" Stvarno nam trebaju slike da razradimo takve ideje. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 ja bih da pohvalim gajbicu što forsira britanski pravopis (favoUrites). a vudu je kačio svoje slike, i to baš neke koje su zgodne za majice. ima čak i majspejs nalog, pa vi vidite. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 ja bih da pohvalim gajbicu što forsira britanski pravopis (favoUrites). a vudu je kačio svoje slike, i to baš neke koje su zgodne za majice. ima čak i majspejs nalog, pa vi vidite. iz arhive :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 fap fap fap fap! Daj izvornu varijantu(e)! Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 Trebalo mi je malo vremena, ali chini mi se da sam uspeo da izguglam Vudijevu myspace stranu. Ne podudara se sve, ali chini mi se da je to otprlike to... Kali, daj vishe tu sliku na mail... :( Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 Trebalo mi je malo vremena, ali chini mi se da sam uspeo da izguglam Vudijevu myspace stranu. Ne podudara se sve, ali chini mi se da je to otprlike to... you sick sick mofo Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 Trebalo mi je malo vremena, ali chini mi se da sam uspeo da izguglam Vudijevu myspace stranu. Ne podudara se sve, ali chini mi se da je to otprlike to... Kali, daj vishe tu sliku na mail... :( ne dam, ali evo ti tvoja chibi slika! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 27, 2007 Author Report Share Posted June 27, 2007 update Serete mnogo. Jebala vas izometrija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frubi Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 E ne dirajte Vudu-a ! [evil4] [evil8] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts