Jump to content

Favourite quotes

G!!!

Recommended Posts

Sta se bre desava sa domacim sajtom za Fallout. Negde sam na forumu video da je neko hteo da napravi???

Ja sam imao ideju i skupio preko 300 mb materijala sto SSh, sto tekstova i dr. ali avaj ode fck Win a nisam to beckupovao zatim sm krenuo od 0 i trenutno imam oko 20 shotova koje sam uradio i upovao na net i mozete ih pogledati na www.g-mm.net/fallout/images/fallout2-1.jpg samo ovaj broj 1 zamenite brojevima do 18 trenutno. Svako je dobrodosao cak i Vudi :) i neka posalje mail na join@fallout.g-mm.net Molim vas da navedete sta umete i sta imate od materijala, nemojte mi slati materijale pre nego sto se dogovorimo putem maila. Obezbedjen je hosting od 500 mb i sa dosta trensfera.

Edited by Geom

Da se razumemo ako treba, meni su i vudu i vulfgar jako simpatični i ovo sve shvatam kao dobroćudno prepucavanje. A neverovatnoće tipa "Kotor2 u istoj psihološkoj ravni sa Tormentom" pripisujem nedostatku igranja Tormenta.

nedostatak nechega definitivno jeste.. ali dobro, vudu je jedan od igracha koji voli da sve prshti i shljashti po ekranu, i da rechi, ako vec moraju da iskachu po ekranu, nemaju vishe od dva sloga..

..ali ga i pored svih njegovih mana volimo meow.gif

ja bih da pohvalim gajbicu što forsira britanski pravopis (favoUrites). a vudu je kačio svoje slike, i to baš neke koje su zgodne za majice. ima čak i majspejs nalog, pa vi vidite.