Jump to content

Studentski popusti

Recommended Posts

Dakle ocu da idem sa nekim drugarima u bugarsku na more e sada ocu da ustedim koji dinar.

1.Dakle znam da ima onaj http://www.etc.org.yu ali onda daje 50% popusta samo za ztp usluge unutar nama voljenje srbije pa mi to ne radi posao.

2. Drugo sto sam naso je ISIC ali njih zovem vec 2 dana i stalno zauzeto lol, a sajt im je stur.

3. Cuo sam i za onaj EU <26 e za njega ne znam nista.

E pa ako neko zna neki info, neka se ne usteze :)))

ne znam samo na shta planirash da ushtedish, jednino ako idesh autobusom laste do bugarske, za koji iskreno mislim da ne postoji.

ta kartica ti ej realno ako putujesh malo po eu, da obilazish muzeje, uzivash te popuste za prevoz i tako to, znachi negde gde ima civilizacije:)

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

Pazi, pre 2 godine kad sam isao u bugarsku s ortacima na more, jedan od njih je imao EU 26 i hteo je da uzme kartu za voz sa popustom...otisli mi na stanicu, baba za shalterom u fazonu.. Euro26? jel se to maze na leba? nema nikakvog popusta trt mrt... a pisalo je na sajtu eu26 da ima popust... to je bilo tada, sada su oni u evropskoj uniji pa mozda cak i uspes da uradis nesto s tim.

Get smart or die dumb!

Pazi, pre 2 godine kad sam isao u bugarsku s ortacima na more, jedan od njih je imao EU 26 i hteo je da uzme kartu za voz sa popustom...otisli mi na stanicu, baba za shalterom u fazonu.. Euro26? jel se to maze na leba? nema nikakvog popusta trt mrt... a pisalo je na sajtu eu26 da ima popust... to je bilo tada, sada su oni u evropskoj uniji pa mozda cak i uspes da uradis nesto s tim.

Takve probleme sam ja stalno imao sa onom usranom ETC karticom, odem na shalter i kao da mi daju popust, a oni "wtf?!", pa onda zovu upravu, pa menadzer neki dodje, pa onaj, pa ovaj, pa kako, i na kraju mi pobegne bus.

Ma dobro to jos kod nas... ali kad sam video nekog studenta Nemca u sred Sofije kako pokusava nekoj brkatoj babi da objasni kako on ima neki uber popust zato sto je kupio rezervaciju unapred za 5 presedanja i daje joj neki dokument koji je na nemackom... a baba uzima, gleda, klima glavom (kao shatro razume nemacki).... lik se taman ponadao kad mu baba vraca papir i kaze nesto na foru... "ne moze, to kad dodje evropska unija"... znaci umro sam od smeha.

Get smart or die dumb!

Euro 26 bi trebalo da fercera, a ISIC ce ti izdati ista "kutja" ako hoces, tamo su iznad Slavije u Beogradskoj. Znaci pokupi telefon sa euro26.org.yu ili kako vec bese sajt, i pitaj ih lepo sve sta ti treba i kraj price. I na kraju krajeva, uzmi odmah povratnu kartu kod nas da se ne bi zezao sa bugarima.

• 2 weeks later...

ISIc kartica ce ti nece mnogo pomoci oko putovanja ona je vishe za ulaske u muzeje i galerije i koshta 450 dinara cini mi se samo trebash da ponesesh potvrdu sa faksa i fotografiju.Euro 26 je bash predvidjena za putovanja i prosle godine ortak je na vozu koji je isao do Crne Gore ustedo 50% ali kupi odmah povratnu kartu da ne bi imao problema ipak bugari su to nisu zivi ako nekog ne zajebu.