Jump to content

Gabriel & Dresden 28. JUL BGD

Recommended Posts

andain-beautiful things,depeche mode-here is the house,rachael starr-till there was you,beber&tamra-travelling on,paul oakenfold-southern sun,the killers-read my mind,tracking treasure down,arcadia,sta ja znam,to je to sto bih ja izdvojio,poslednje dve su njihove stvari,ovo ostalo su oni napravili remixe

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Tracking Treasure Down je vrh pesma... Takodje mi se svidja i njihov remix pesme Clocks od Coldplay-a...

edit: typo

Edited by Dushan_

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

Ako ne odem na more onda cje morati da se poseti.

@andain-beautiful things gabriel n dresden remix

moja sveca obozava ovu pesmu [8)]

Edited by M!ST!CX

U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date"