47@mission Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 alo ljudi,nemojmo biti metalci Nije mi postvao juce, pa sada ponavljam:) Metal only! shalim se SAMO REJV @ lag - nisam cuo, nab me Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 Ili kojim slucajem jeste postovao a obrisano je jer je debilno ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 http://www.discogs.com/release/57590 ^_^ Da lag ali nema kako da skinem odatle jedino da probam preko dc++ ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 21, 2007 Author Report Share Posted June 21, 2007 A inace Dino ti si kompetentan da procenis da li neka muzika valja ili ne valja? OMG ! :\ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 E brate da razchistimo jednom stvarno. Moj tjale jedino vrti pravi rejv i svi ostali DJevi su pichke - moj tjale im bre lupa shamare u vrsti svaki dan. E da, i moja keva pravi najbolji prebranac. I kraj priche. Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 A inace Dino ti si kompetentan da procenis da li neka muzika valja ili ne valja? OMG ! :\ Brate gde ti je mozak ajde reci mi ?!!?!?!?? Ti ces meni da kazes da ja nisam kompletan ajde idi kuci samo zapocinjes svadju nista vise i da mozes da mi se sagnes usput :DD Ko si ti bre neki coban mby ???:DDD Da kompletan sam i mogu da procenim sta mi se svidja a sta ne . Ajde paljba omg on ce meni nije me ni video u zivotu ni nema pojima nista o meni reta ce meni da ja ne mogu ovo ovo mogu i tako to pa brate samo dokazujes koliki si reta nista vise , a sto je najbolje ni ne dotices me ni najmenje ako ti je to cilj :)))) E da a usput jos igras counter LOL . STRASNO .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 Brate gde ti je mozak ajde reci mi ?!!?!?!?? Ti ces meni da kazes da ja nisam kompletan ajde idi kuci samo zapocinjes svadju nista vise i da mozes da mi se sagnes usput :DD Ko si ti bre neki coban mby ???:DDD Da kompletan sam i mogu da procenim sta mi se svidja a sta ne . Ajde paljba omg on ce meni nije me ni video u zivotu ni nema pojima nista o meni reta ce meni da ja ne mogu ovo ovo mogu i tako to pa brate samo dokazujes koliki si reta nista vise , a sto je najbolje ni ne dotices me ni najmenje ako ti je to cilj :)))) E da a usput jos igras counter LOL . STRASNO .. Brate nisi kompetentanta, samo je moj tjale kompetentan i mozhda moj deda...ako prichamo o rejvu - ako je do prebranca - onda keva ima all rights reserved. P.S. Nadam se da kontate shta otju retji sa zadnja dva posta? Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 Da sluzis prebranac u trezoru, i da ti tjale nameshta ribe ? ;) Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 ALI KOMPLETAN JEBOTE :))))))))))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 P.S. Nadam se da kontate shta otju retji sa zadnja dva posta? hvala ti shto si nam ukazao na skrivenu poruku u tvojim postovima http://www.discogs.com/release/57590 ^_^ Da lag ali nema kako da skinem odatle jedino da probam preko dc++ ^^ www.slsknet.org Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 Lag fala skinucu :)) Da kontam ja sta si ti hteo ta 2 posta da kazes ali brate :)))))))))))))))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 jesi kompletan, dino? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 Nisam :D Naravno da nisam niko nije kompletan :) ( niko nije savrsen ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 Ivane jel smo ti i ja kompletni? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 ne, suviše smo lenji :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 22, 2007 Author Report Share Posted June 22, 2007 I posle sam ja reta i glup...lol a ako hoces da vredjas,dodji na pm da se dogovorimo... A sto se tice KOMPETENTNOSTI,naravno da nisi...kao sto niko nije da proceni da li neka muzika valja ili ne...jer jednostavno,opet cu to reci "ukusi su razliciti",i tu je zaista kraj svakoj diskusiji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 strasno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 @Ivan_ not funny man btw. i? sta kaze vecina? tjesto gay? saxxor? what? Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Planetar Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 Zamolio bih te da cutis ili razmislis sta stvarno znas o muzici jer iz posta u post pokazujes koliko si glup. Slushaj me majmune mali,sledeci put kada te vidim na nekom rejvu imam da te dezintegrishem.kraj. Quote "Ja uvek vidim greh i uvek prvi,ma koliko bio oprezan i mali,ja ga vidim jer ja sam uvek tu..."I'm so hidden and you're never gonna see,I'm cold,forgiven all because of my beliefs,I'm nobody that you ever wanna be cause,I know that the world is afraid of me! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 LOL! Tiesto vrti od '89te tako da stfu all. Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 vrti chigru Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 vrti chigru jebote grujo kolko si nadrkan na tiesta. kapiram sta hoces da kazes, ali covek stvarno ima dobre stvari, koliko god bio iskomercijalisan. i da.... isao bih na njegov set/koncert/zurku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 I posle sam ja reta i glup...lol a ako hoces da vredjas,dodji na pm da se dogovorimo... A sto se tice KOMPETENTNOSTI,naravno da nisi...kao sto niko nije da proceni da li neka muzika valja ili ne...jer jednostavno,opet cu to reci "ukusi su razliciti",i tu je zaista kraj svakoj diskusiji... Sta je pisac hteo da kaze :DDDDDDDDDDD Pa procitaj pazljivije sta sam ja napisao . I da kako brate ti meni mozes da kazes da ja ne mogu da procenim sta se mni svidja a sta ne !>!>!>!>! Jel si ti na dorgama nekim :D ? Da usput hoce li on gostovati nekada kod nas :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 nadam se da cete jednog dana shvatiti. Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 lol,podsecate me na mene kad sam se lozio na Skazija,Dina Psarasa i ekipu. I kad su mi ljudi pricali da su krsh,a ja vukao na drugu stranu. Al sva sreca da sam brzo skapirao,pa me sada chak i blam sto sam ih ikada slusao :) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts