grdja Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 Ma jok, nema sanse, kakav diablo 3. :) ZOMG ZOMG ZOMG, jeste SC2 domen bio registrovan sto godina, ali ima nade ima nade. Samo da malo sredim fax pre nego sto se D3 pojavi, jer znajuci Blizz, QQL3L3, bice zarazan kao kijavica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 Ne dao bog da naprave Diablo 3. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 Ne dao bog da naprave Diablo 3. pregrizi taj lajavi jezik jednom zasvagda :) Quote Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 Samo sam cekao kada cesh ti da se pojavish Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 D3 _nece_ biti MMORPG jer bi se onda zvao WOD a oni su registrovali bas D3 domen. E sada konkurencija na polju H & S frp-a realno gledano ne postoji ljudi kada oce H & S igraju i dan danas D2. Tako da ne moraju da zure ono sto ja mislim da ce da odrade je da unaprede B-Net igranje D3-a. Dakle da omoguce vise igraca u jednoj igri i ko zna sta jos, verovatno neke inovacije koje mi smrtnici ne mozemo u ovome trenutku da zamislimo ali kada nam ih neko da pitacemo se kako smo ziveli svo ovo vreme bez njih :) Setite se samo kako je D2 napljuvan kada je izaso, secam se opisa u SK-a gde su zavrsili opis sa citiram "„Blizzard” se nesumnjivo popeo na tron jedne od najuspešnijih firmi za proizvodnju kompjuterskih igara, pritom ostavljajući gorak ukus pobede kod svih ljubitelja elektronske zabave." http://www.sk.co.yu/2000/08/siop01.html a igra je dobila 80 ?!?! Iako znam da je autor ovih reci pozeleo da pojede svoje reci i on ce postati ogroman fan ove igre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 statore ne budi budala =o) 1. prochitati opis a ne samo gledati ocenu 2. uvideti da nije samo jedan nego 2 autora i da zbog toga imamo oprecne stavove u textu 3. zainteresovati se kako se daju ocene igrama...+ ko od autora je radio final cut texta pre slanja na lekturu ;o)) 4. priznati da je d2 samo MOTS u odnosu na D1, ustalom kad volish da citirash nemoj samo baneta nego i mene "Diablo 2 nesumnjivo je zarazna i veoma zabavna igra, ali prvenstveno zahvaljujući svom prethodniku kome duguje sve elemente koji magnetički privlače i u ovom delu" dalje 4. to sto je ime d3 a ne wod je tebi indikator formata igre? =o))) 5. d2 kao i sve blizz igre svoju dugovechnost duguju bash mp delu, a mmo je trenutno najprofitabilniji/kontrolabilniji mp format 6. ne kazhem da hoce biti mmo, ali dok oni nista ne kazhu ne vidim smisao hvatanja za ime igre... Apu Nahasapeemapatilpon sez: "Thank you, pay up, get out and come again!" ;oP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 pa d2 i jeste bio razocharenje kada je izashao, jer je izgubio svaki shmek u odnosu na prethodnika, plus milion gluposti, ali je sve to kompenzovano muliplejer komponentom koja je extra ispala posle koliko patcheva. meni lichno je i dalje d1 >>>> d2 kada se dodje do merenja atmosferichnosti cele igre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 ne znam kole ja da sam radio sa nekim opis igre i da sam video da ce da 80 i da tako zavrsi text ja bi samo reko nemoj moje ime da stavljas u opis. Milim budimo realni :) Ali ajde oprastamo ti :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 hvala statoil sto mi oprastash nego igram ovaj mythos malo...simpa je...tachno mislim da ce blizz prvo da sacheka da flagship zavrshi HG:L pa ce onda da krenu da izbacuju prve detalje o gamplayu u d3 =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 bice sranje ako ne bude FPS jel tako? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 Khm,khm...D3 ce gotovo sigurno da bude sp. Bar po mojoj logici,jer trenutno imamo situaciju u kojoj je blizzard pkorio sve ciljne grupe, sem FRP fanova.Imamo WoW koji je uveliko drzi pred monitorima milione fanova,i koji ce biti josh godinama tu zahvaljujuci brojnim patchevima sa gomilom novih featurea. Imamo josh uvek i te kako svezi i (ma koliko ga ljudi pljuvali) fenomenali Wc3 koji i dan danas na bnetu igraju redovo stotine hiljada ljudi. Imamo SC II u najavi koji ce kad izadje samo da ponuni vec osetno rasapalu SC scenu, milionima i milionima novih igracha.Dakle blizz ima jedan gotovo zaokruzen proces 3 generacije svojih franshiza,sa samo jednom rupom a to je neki FRP,tj D3. Tek nakon njega,i nakon shto masu smori WoW,pojavice se diablo mmo(neshto slichno kao shto je nakon WC3 izashao WoW).Tad vec moze da se ochekuje i WarCraft FPS :))) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 ijao sta bi dao da najave d3 da gluposti od starcraft sveta izadji sa prvog plana 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 ijao sta bi dao da najave d3 da gluposti od starcraft sveta izadji sa prvog plana mislio sam ovo da obrishem on general principle, ali bolje da ostavim kao pokazatelj opasnosti losheg uticaja preteranog guslanja wowa...naravno, uvek postoji mogucnost da je kili bio budala i pre nego sto je krenuo da igra wow, ali eto, sta ces... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 Potpuno se slazem sa Koletom :) Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 A svako ko ne misli kao ti je retard? Middle age kriza? fixed lol 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhhh Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 Prosle godine sam na netu procitao sledecu informaciju: Diablo 3- MMO, factions: Heaven&Hell.Bio je i neki forum i tu su razglabali oko toga.Moguce da je i fake ili da se neko salio,ali ja svakako Diablo nastavak vidim kao MMO. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 Umesto "sledecu informaciju",mozesh slobodno da stavish "sledeci trach". Pre ce sledeci nastavak Komandosa da bude sportska simalcija,nego shto ce novi Diablo da bude mmo.Blizz nije toliko malouman da stavi direktnu konkurenciju WoW-u,kad slobodno moze da bere plodove od istog bar josh narednih 4-5 godina.U medjuvremenu izlaze scII, exp za scII ,Diablo III ,exp za dIII. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 d3 bi sigurno bio solo rpg sa opcijom za battlenet kao sto sada pokusavaju da ozive bnet sa sc2 jer na taj nacin ne ugrozava wow a opet ce pokriti sve oblasti igara i vladace svime 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 29, 2007 Report Share Posted July 29, 2007 ali u Diablu svetu ne postoje 2 zaradjene frakcije ima samo PvE i to je to. A to je dosadno za mmorpg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 29, 2007 Report Share Posted July 29, 2007 n+1vi put: niko od nas ne zna kako SADA izleda "sanctuary" tj svet iz igara diablo serijala. nakon lomljenja worldstonea lepo ubacish 500 godina rupu, podelish novonastali dzhumbus na obozhavaoce djavola koji oce da otvore ponovo neki portal ka paklu i good guys koji im ne daju i to je to =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 29, 2007 Report Share Posted July 29, 2007 a mozda ce sve biti smesteno oko d1 ili d2 ali igrash kao kao losh baja? :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted July 29, 2007 Report Share Posted July 29, 2007 In your dreams G! Ne d'o Bog da naprave Diablo 3... Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted July 29, 2007 Report Share Posted July 29, 2007 shto? da vidimo dokle mogu da idu u krajnost sa svojom stupidnoshcu...ili iznenade sve nas pa naprave dobru igricu!? mada,kao shto reche onaj lik...nije lood blizz da pravi konkurenciju nechemu na chemu zaradjuju velik shke...vreme ce pobrati narod!! Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 29, 2007 Report Share Posted July 29, 2007 auh al ga sad pretera, dal mozda ne pokushavash da nam kazesh da zapravo mislish da su sve blizz-ove igre krsh? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 3, 2007 Report Share Posted August 3, 2007 Jebiga,izgleda da nije bio ni Diablo III,ni Diablo mmo, vec josh jedna expanzija da dosadni WoW :) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts