G!!! Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 cheoveche ovaj daki zaista misli da je neko na njega ljubomoran :) poor daki nije hejt, ali bolje je kada samo trolujesh ... mislim bolje po tebe :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 23, 2007 Author Report Share Posted June 23, 2007 Evo daki ja te podrzavam \o/ Svaki Ubuntu korisnik je i moj prijatelj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 I ja podržavam svakog koga ne-nepodržavam! Captain Obvious to the rescue! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 Evo daki ja te podrzavam \o/ Svaki Ubuntu korisnik je i moj prijatelj Izdao si slackware, dokle vise DOKLE!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 23, 2007 Author Report Share Posted June 23, 2007 Izdao si slackware, dokle vise DOKLE!? Ja slack nisam imao ni jednog sec ni na jednoj mojoj masini ?? wtf ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 (edited) Ja slack nisam imao ni jednog sec ni na jednoj mojoj masini ?? wtf ? Pa zato i jesi vikend linuxas, kad budes drzao slack onda mozes reci da si linuxas do tada idi cukaj UBUNTU LOL! Svi koriste Linux jer zele da budu alternativni samo je jedini problem sto 90% njih ne zna da ga koristi a kad radis na Ubuntu nikada neces ni nauciti. BTW zezam se nemoj shvatati ozbiljno lol :D Edited June 23, 2007 by De1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 uf, dobro je da si naglasio. ja taman pomislio da ce neko ozbiljno da te shvati! Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 Ali LOL,ljubomorni na Dakija,kako je tebi dobro u glavi,original Marko iz VB - "2 miliona muskaraca u Srbiji je ljubomorno na mene" :) Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 (edited) on je supak ja sam faca to svi znamo on je glup a ja sam u mensi to je razlika a mega post sa dakijevom satnicom ne treba komentarisati:))) e zato je lose staviti ga na ignore:) sta fali satnici? vis ti kad ja dolazim kuci ^_^ Edited June 24, 2007 by daki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 (edited) on je glup a ja sam u mensi to je razlika Kapiram ja da ti to ne smatraš pravim argumentom, zbilja. Mislim, Xcain je u Mensi. Edited June 24, 2007 by Laza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 sta fali? mensa je dobar argument. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 Ne, nije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 lol, necu da se raspravljam, zna se sta je mensa. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 Da, papir na kome piše tvoj (OMG NADPROSEČNI) IQ, to otvara sva vrata. Daj, u to sranje nisam verovao ni kad sam imao 5 godina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 Znas kako, to sto ti neverujes u nesto ne znaci da to ne postoji. A daleko da mensa sertifikat otvara sva vrata (iako ih otvara sve vise). Ja sam samo rekao da je clanstvo u mensi prilicno dobar argument zasto neko pametan. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 nije loša stvar da ubaciš u CV, i to je otprilike to. mislim da čak kod nekih poslodavaca može proizvesti kontraefekat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 (edited) Ja sam samo rekao da je clanstvo u mensi prilicno dobar argument zasto neko pametan. Naravno da ova rečenica nema veze sa životom - jer kad bi imala mogli bismo dokazivati svoju pamet parčetom papira. A to nije merodavno, pokazalo se u praksi (Xcain - da, to je primer, ako se ne sećaš, ima još par primera na forumu, da ih ne navodim sada). I ne, ne mislim na Darijana. Edited June 24, 2007 by Laza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 Ne kazem da neko treba da dokazuje parcetom papira da je pametan, nije to jedina merodavna stvar.. ali da nema nikakav znacaj ne bi ni postojala mensa... ipak, svega 2 posto ljudi je u istoj, to valjda ima neku tezinu. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 samo da primetim da bi procenat bio dosta vetji da je test obavezan :] ali i da dopunim lazu... chak i ako to parche papira "dokazuje" tvoju inteligenciju... to ne znachi da si ti full chovek sa tim. shta vishe, znam jedan broj inteligentnih ljudi koji nisu ch od choveka :[ e i da, intelekt =/= pamet. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 (edited) Potonje je upućeno Pesmi. Pazi, možda se mi ne razumemo zbog toga što ja ne pridajem značaj samom IQ-u, jer sam viđao ljude koji su u Mensi (ne bih da zvuči kao "OMG JA ZNAM TAKVE", ali sam upoznao par) i stvarno su to bili ljudi, da tako kažem, nepodesni za okolinu (Lag excluded). Znaš, kada lik mnogo sere, i ja mu na kraju kažem da kenja i da ne razumem kao može tako da priča (a stvarno sam bio tolerantan tokom razgovora), dobijem "Pa da, nas visokointeligentne vi obični ne razumete"... A pride ničime u životu nije dokazao taj svoj pozamašni intelekt, osim parčetom papira. Zbog par takvih primera sam počeo da zazirem od ljudi koji se hvale članstvom u Mensi. Da ne bude da kenjam, hteo sam i ja raditi taj test svojevremeno, čisto da bih znao svoj IQ, ali sam onda provalio da moram da se radi previše onih zadataka, a to me smara. Ne interesuje me toliko da bih se cimao. Pa sam odustao. :) A ovo ispod je upućeno Ramirezu : :( Zbog Fight Cluba. Edit - upućivanja. ;) Edited June 24, 2007 by Laza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 e i da, intelekt =/= pamet. ali jedno ne iskljucuje drugo u vecini slucajeva jedno implicira drugo a ja sam mega pametan pride to svi znaju samo se boje da priznaju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 Znam bubasvabe koje su pametnije od tebe. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 ja se ne bih time hvalio, ipak si u prehrambenoj industriji i to... bubašvabe su loš pr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 Pa ne bas, meni one ulaze sad kroz vrata tokom dana ovako ih nema, prskam 1 mesecno. Laze onaj ko tvrdi da nema bubasvabe u kuci ili bilo kom drugom objektu. Prvo se usele one pa tek onda novi stanari. Bolnice su pune, samo zato sto ih ne vidis tokom dana ne znaci da kad padne noc neces da se probudis gledajuci u 20 na plafonu. Licno sam to doziveo 2001. I to na intezivnoj ffs!! Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 @Laza - znas kako, igrom slucaja sam i sam bio clan mense i sve clanove koje sam upoznao bili su ok, pametni, nachitani, ljudi sa sopstvenim misljenjem, znaci zdravi i pravi. Sad, jeste da sam upoznao tamo neki mali broj ljudi... ali procentualno sam tamo upoznao daleko vise pametnijih ljudi nego ovako u zivotu, sto je mene dovelo do nekog zakljucka da su tamo zaista pametniji ljudi... jedini minus je sto zive u zemlji Srbiji gde realno vishe vredi instinkt za prezivljavanjem i snalazenjem neko sirovi intelektualni potencijal... i sa te strane se slazem, inteligentan covek ne mora da bude zivotno sposoban za sve. @ Ramirez: Slazem se da bi procenat bio beci da je test obavezan, ali takodje mislim da bi generalno kao globalni prosek bio manji. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts