Guest Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 :( jebi ga, ionako nije bilo bog zna šta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 ocu ja u Vrsac, osim ako ortak ne napravi bas 23. diplomsku zurku! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 :( jebi ga, ionako nije bilo bog zna šta taj fazon :) a i bogatiji sam za 1500din :) i ivi je danas ok ;) OMG, dolazi i bole Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 14, 2007 Author Report Share Posted June 14, 2007 ljudi ako stvarno razmisljate da banete 23-ceg, mogu vam reci da necete zazaliti, zvuk, prostor i zika ce biti vrh, nazalost necemo smeti da przimo do jutra, ali ako ste u fazonu da dolazite, dobrodosli ste! btw, nedelju dana posle toga - 30. Juna vam je Garnier koncherto u BG-u, to je ono sto je najblizhe od velikih partija, cisto da znate zbog troskova koji nadolaze... Aj pa javite imate fore jos nedelju dana, jedan auto - 4 coeka, svako po 200 din za chorbu, plus cena cirke u Vrscu je na nivou cena ostalih gradova unutrasnjosti, znaci ROFL... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 morao sam da prodam, cerkica mi je dobila neki virus, a juce od pola 6 ujutru sam upisivao klinca u zabaviste, pa danas moram da ga vodim na polaganje za zeleni pojas...jbg, sve bi odradila zena da je mala iva ok :( jbt Shule,zar je moguce da je klinja vec toliki?;) I nemoj vise da sam cuo zeleni pojas,sledeci put nek bude "idem sinu na tekmu" :)) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 jbt Shule,zar je moguce da je klinja vec toliki?;) I nemoj vise da sam cuo zeleni pojas,sledeci put nek bude "idem sinu na tekmu" :)) ima 5 godina bwe :) ici ce 2 godine u zabavistance posto je u vrticu bio u starijoj grupi zao mi bilo da ga sad razdvojim od drugara. A zeli da krene na fudbal samo je jos mali, mada cu verovatno da ga pustim sad od sledeceg meseca. Jbg na tae kwon se lozi :) idem sad za vikend u Zr na takmicenje sa njim. E ti budi dobar tamo na zurci 2 dana kasnije pikamo fudbalice ;) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 19, 2007 Author Report Share Posted June 19, 2007 ojha sutra krecu flyeri po selu, ovaj VRSCU !!! Boris Koljchicki najavljuje 38Cza subotu, znaci ibizza !!! BRRRMMMM !!!!!!!! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 ima 5 godina bwe :) ici ce 2 godine u zabavistance posto je u vrticu bio u starijoj grupi zao mi bilo da ga sad razdvojim od drugara. A zeli da krene na fudbal samo je jos mali, mada cu verovatno da ga pustim sad od sledeceg meseca. Jbg na tae kwon se lozi :) idem sad za vikend u Zr na takmicenje sa njim. E ti budi dobar tamo na zurci 2 dana kasnije pikamo fudbalice ;) pa ni ronaldinjo nije krenuo ranije!! ima vremena za malog ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 kruko dolazi kako god! ko hoce sa njim, nek se javi. ko nece ko ga jebe 8) brate, ceka te VIP tretman, a ovim sisicama sto prodaju okacicemo slike na kojima se pretvaramo da nam je predobro :D Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 21, 2007 Author Report Share Posted June 21, 2007 Shoosh, u koje pare da ce debeli prmp da proda za vrsac? Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 Ne znam, deluje mi kao da je bas resio da dodje :) Vodimo ga gore kod Laze na chill? :)) Ajvan se femka, jer nema prevoz...ako se mohi otvori za pepsimobil mozda dodje OMG crew :D Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 dolazim solo, sve sisica do sisice ^^ Odma posle fudbala sam tamo ;) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 ostao sam gajbi zbog tekme :(( bolje da nisam ostao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 bilo mega =) ahahahahaha :D Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 25, 2007 Author Report Share Posted June 25, 2007 taman smo podigli raju oko 01h... i umesto da rendamo do 03h u 1.15 smo utishali a ubrzo potom i ugasili sve... "THE ZAKON" se mora poshtovati... well... SEREM IM SE NA ZAKON! i najjadnija od svih fotki Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 izlazi mi duh iz telefona! pa jebiga, ugasili pa ugasili, bilo je kul dok je trajalo. samo mi se ne isplati ovakva akcija da dolazim na jednu noc, skup prevoz. pozdrav za sxtakore :))) poz od fat kangaroo-a :P Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 (edited) Shoosh prica dozivljaje po obicaju, a Stiven naravno vristi. (i naravno, shoosh drzi ruke u sxtakorskoj pozi) Edited June 25, 2007 by VEGE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 brate kako su dosadne te fore kada uzmesh pa bacash foto aparat unaokolo pa je kao sve ludilo BASH SU SUPER SLIKE, IZGLEDA TAKO NEOBICHNO JER JE SVE RAZMAZANO - SAD MI JE ZHAO SHTO NISAM BIO Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
masta b Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 Beshe dobro...samo shto sam kasno saznao za after na bregu :( ...vec sam zahrko jbg... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts