skrimke Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 PRODAO SI MASTA!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 HOCU DA KARAM GAVRU I BAGERA KLOSARE ! krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 (edited) Mislim da velika vecina ovde nije igrala nista jako dugo ^^ tako da su greske sa obe strane ocekivane :) edit : bah, dok ja odlucim da napisem nesto Ramirezu nabije se sto spamera :D Edited June 20, 2007 by GcV.Bjeli web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
masta b Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 PRODAO SI MASTA!!! smrtz...nemoj tako bro....par partija smo dobili mojom zaslugom..ali par Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 dobro je bilo. za ubuduce svi koji igraju neka dodju na irc kanal, eventualno vi iz igraona ako bash ne mozhete ne moorate. takodje igrace se na novom serveru kojeg smo testirali danas i koji ekstra shljaka, fala alexu iz tehnikoma :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 na onim kompovima na kojima smo igrali eyel i ja nije bilo mirca, za sledeci put ko zna :) shoosh, ti kad stignes okaci satnicu za nastavak :) web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Mislim da velika vecina ovde nije igrala nista jako dugo ^^ tako da su greske sa obe strane ocekivane :) edit : bah, dok ja odlucim da napisem nesto Ramirezu nabije se sto spamera :D znam znam, sve vishe ljudi se ustruchava da mi se obratja, ujedam :D Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
masta b Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Ok poshto ja i nisam bio u toku ko je sve bio sa mnom u ekipi jer dosta je menjalo nickove...znam da je darko-Rev...za ostatak nisam siguran :))) i ono...u ekipi sam bio sa Saletom,Exe Bre,i zaboravih drugu dvoicu....hahha...ae refreshujte me :))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 bio si sa mandom, sandzdakom/rokom, immz-om i exe-om. Link to comment Share on other sites More sharing options...
masta b Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 bio si sa mandom, sandzdakom/rokom, immz-om i exe-om. danke na informaciji...nadam se da cemo se ponovo sresti na istom serveru...naravno ja da budem sa tobom u ekipi poshto si ti pro [:D] ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roka Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 (edited) Ne ja sam samo pomogao na de_nuke Sandzo je pingovao RUR1 4 eva hahaahahahahaha rur 6 rdy 4 action! RUR1 sabiotti hua hua hua :D:D: :D:D:D:D [:D] [:D] E stvarno je do jaja :D Evo uploadovao sam demone eyel okachio Ovde click Edited June 20, 2007 by FullProof.Roka Glavom kroz zid kao kamikaza, zavrsicu u ustanovi Lazarevic Laza. Kada namirishem cu ja sam maher kao shu, iza ime zvu ujee, lud sam poput Crne Guje, kao Nikola Simic u srcu sam laf Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 to nocas, a? jebiga, bio sam ceo jebeni dan u Beogradu, doshao umoran kuci, i ushao na server, kad me odjednom dropovalo iz cs-a, i kada god bi pokushao da se konektujem na server izbacio bi me.. tako da sam odustao i otishao da spavam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 20, 2007 Author Report Share Posted June 20, 2007 jebiga, bio sam ceo jebeni dan u Beogradu, doshao umoran kuci, i ushao na server, kad me odjednom dropovalo iz cs-a, i kada god bi pokushao da se konektujem na server izbacio bi me.. tako da sam odustao i otishao da spavam. note to my self: zapamtiti ovaj izgovor :))))) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 haha, ma ne bre, ozbiljno :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 rami nije booth nego boost :) penjanje ne igrača ;) i opušteno ti si bio sa nama oni su imali exija :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roka Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 (edited) Exi zabada :) aa Corey nhf ali kako nekog ubijem ono ti snjih Edited June 20, 2007 by FullProof.Roka Glavom kroz zid kao kamikaza, zavrsicu u ustanovi Lazarevic Laza. Kada namirishem cu ja sam maher kao shu, iza ime zvu ujee, lud sam poput Crne Guje, kao Nikola Simic u srcu sam laf Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 20, 2007 Author Report Share Posted June 20, 2007 Rami imo si krompir ko teror na nuke-u olololo Smejem ti se dok jos nisam igrao :))) sutra cu da editujem verovatno :) a coka je rupa najgora, ali jednom je ko ct na dust-u resio na b sajtu, da ne bude bas da se samo manekenisao :)) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roka Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Coka je objasnio samo malo kao CT warmup bio :) Glavom kroz zid kao kamikaza, zavrsicu u ustanovi Lazarevic Laza. Kada namirishem cu ja sam maher kao shu, iza ime zvu ujee, lud sam poput Crne Guje, kao Nikola Simic u srcu sam laf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 "snjih" wtf Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 evo i ja da se izvinim svojim saigracima na dosta losoj predstavi! necu da trazim izgovore KAO NEKI;) vec cu samo reci da cu se sledeci put bolje pripremiti. ali sta rev i skrimke rade... nemam reci... veceras se igra? jel sam rezerva RUR2 ekipi ili je vec neko otkazao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 kad vas skrimke radi, nemam rechi :(( Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 20, 2007 Author Report Share Posted June 20, 2007 RUR2 ajde odziv :) Sta kazete da malo pomerimo satnicu zbog fudbala? javite se pa se dogovorimo, posto sada iamo svoj server ;) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 (edited) a mogli smo ladno dejan's crew da napravimo... al to cemo sledeci put... :D @doMi: Igramo u chetvrtak,tj lomimo u chetvrtak :D Edited June 20, 2007 by uNkind ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 (edited) ahahahaha bilo je extra zezanje! dosta dobrih fragova i ninja akcija! nuke smo se prodavali previshe ali bitno je da smo se zabavili. sorry ekipo ako sam "malchice" smarao i bio naporan ali nisam mislio nista lose! kad cemo opet? nadam se da ima ono kad zabadam imenjaka deglom na infu ... ^ ^ obavezno kaci demo-e sutra! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa necu ti ni to zaboraviti @unka sto se tice dejan's crew mozemo for fun eto dejani vs bilo ko od prijavljenih Edited June 20, 2007 by Dejan J. lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Rami imo si krompir ko teror na nuke-u olololo Smejem ti se dok jos nisam igrao :))) sutra cu da editujem verovatno :) a coka je rupa najgora, ali jednom je ko ct na dust-u resio na b sajtu, da ne bude bas da se samo manekenisao :)) zajebavajte vi Coku kolko hocete, ali resio je 1 v 2 na dustu i 1 v 1 na nuke :D web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts