SandzakHawk Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 kk :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 e boli ih sve n1s da se cimaju.... razlozi lol.... otisao mi drugar sa kljucevima od stana da prebaci 2tone belog... LOL krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 18, 2007 Author Report Share Posted June 18, 2007 Stavio sam topic sa rezervacijom na cs srbija, nadam se da ce sve biti ok. Heh, kada je pocelo svi se polomise da mi pomognu oko servera, sada svi junaci... :P fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 pa jel se igra na kraju veceras ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SandzakHawk Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 (edited) a jbt vise ne verujem ... server nije podesen ne moze lock kazem shoosh-u za to i dogovorimo se da nadjem server ... nadjem teh 2 public server a shoosh se ne javlja 20 minuta .. i meni lepo dodju gosti u 8:40 do malopre ... sada nigde nikog ... znao sam ... btw sory Edited June 18, 2007 by SandzakHawk Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 taj server je zakljuchan sve vreme bio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia @ vozd Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 na kom serveru se sutra igra??? KULA JE PREDGRADJE VRBASA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 18, 2007 Author Report Share Posted June 18, 2007 (edited) na kom serveru se sutra igra??? 4 posta ^^ citajte ljudi malo :( @hawk jbg braticu, igrao sam Virtua Tennis3, ali poslao si mi sve jedno ip tehnikomovog servera sa passwordom :( VECERAS U 21H RUR1vsRUR6 CS-SRBIJA ClanWar 212.200.164.21:27015 obezbedicu vam admina do pocetka meca...igrate dust2, potom ko izgubi bira sledecu mapu i na kraju bez obzira na rezultat ekipa koja je dobila dust2 bira mapu koja ce se igrati treca Edited June 19, 2007 by shoosh fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 19, 2007 Author Report Share Posted June 19, 2007 (edited) Ako nekoj ekipi zafali igrac, javite mi na vreme da pronadjemo neku zamenu, ja cu biti sve vreme online na MSN-u, imate ga u mom profilu ;) gl&hf videcu da li je moguce da obzervujem ;) Edited June 19, 2007 by shoosh fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 (edited) narucio sam hltv ja. samo stavite na server sifru rur http://www.hltv.org/?pageid=12&matchid=369973 kanal na quakenetu #rur.cw rur1 dolaze svi za rur6 valjda samo kojota nema poz pa se pucamo Edited June 19, 2007 by eyel I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 RUR6: kojot Corey kobrica Ramirez genky kori, genki i ja bi trebalo da smo sigurni vecheras. kjoota nema nigde i ne znam kako dotji do njega, same goes for kobrica. poslao sam im pm-ove pa se mozhda i jave do vecheras :/ Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 19, 2007 Author Report Share Posted June 19, 2007 Evo neka od pravila sa CS Srbija CW servera i samo mogu da vas zamolim da ovo prvo maximalno ispostujemo ;) Pocetak match-a 15 min. pre pocetka meca pocinje zagrejavanje.U vreme dogovoreno za pocetak meca zakljucava se server. Admin u chat napise svim igracima lozinku. Ako nema dovoljno igraca za mec (5x5) admin odlazi i dogovara se evtl. novi termin. Admin nece cekati da se pojave svi igraci. Mole se leaderi klanova da se pobrinu da svi igraci budu prisutni do pocetka meca. Match time Match se igra 2x15 rundi. Prva runda je "knife round". Ko pobedi bira stranu. Nakon 15 rundi se menjaju strane. Ako igrac ispadne sa servera admin pauzira match max. 3 min. Ako se igrac ne pojavi match se prekida. Exploiti Iskoristavanje nedostaka mape je zabranjeno. Ko bude uhvacen odmah se prekida match. Jos uvek mi se nije javio niko da bude admin, ajte ljudi ako neko zna nekog preko veze ;) ovo je lista admina: Root Corrupt smile El Diablo Administratori DeuS | AK-47* Server Administratori hallucin YAO knezha eminem Zokman The Annihilator QM zderavko b0k@c tht-virus Navareni4Life V.I.R.U.S. XL N F H S | z 0 L A LoyalToTheGame Arkan groovy Xam1 Smarky hOlyYy Gera Draza eSkim hkj phanat1c fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 kjoota možeš naći u mojou bilo kad uveče pika dotu :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 19, 2007 Author Report Share Posted June 19, 2007 kjoota možeš naći u mojou bilo kad uveče pika dotu :P Ramize vadi bear trap iz steka :)) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 za koju ja na kraju ekipu igram? i kada igramo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 19, 2007 Author Report Share Posted June 19, 2007 (edited) za koju ja na kraju ekipu igram? i kada igramo? Menjy...suck my butt :)) eo jos jednom samo za tebe: Sesti igrac: RUR1: xnikolax RUR2: manager RUR3: SandzakHawk RUR4: DrNikRivera RUR5: rev RUR6: mrk1 Znaci dodat si ekipi rur2 i igras sutra protiv mene i reva...hohohohohoho...your ass is grass :)) Zahvaljujuci nasem prijatelju Ervinu aka SandzakHawk-u i Root-u od sutra iamo svoj RUR CW server, mozda jos i od danas ;) Dobicete naknadno ip i pass-ove Edited June 19, 2007 by shoosh fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 ja ne mogu u chetvrtak ... a poshto vidim da sandzakhawk mnogo otje da igra nek on uleti mesto mene ovu :DDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 19, 2007 Author Report Share Posted June 19, 2007 ja ne mogu u chetvrtak ... a poshto vidim da sandzakhawk mnogo otje da igra nek on uleti mesto mene ovu :DDD nije problem ;) lepo sto si javio na vreme...nadam se da ces moci sledece nedelje ;) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Sutra uveče igraju mladi.... i stari... Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 19, 2007 Author Report Share Posted June 19, 2007 Sutra uveče igraju mladi.... i stari... da to sam prevideo :( ali ako budemo imali svoj server u funkciji, a trebalo bi,mozemo malo da pomerimo termin, naravno ako se svi slazu ;) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 jel moze da se uleti u neku semu :) dobiam net danas.....sreca sreca radost.....poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Ja nemam net... :( Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Alo RUR3 nemoj da vas sanjam u chetvrtak! ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 tim 6 bi trebao da je ceo na broju vecheras sem kjoota od koga josh nema ni traga ni glasa (kurve, droza, alkohol... iskreno ni ja se ne bih igrao sa nama ). stim shto je mrki obaveshten kako mi genki reche pa valjda imamo petorku! Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GenKy Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 rur 6 rdy 4 action! ONE LOVE, TJM! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts