Jump to content

Kikiriki Puter

Recommended Posts

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

U covece ... ja se tebe secam sa ade od pre par godina, nisi delovao nesto nabildovano, sad jedva cekam da vidim o cemu se tu radi kad se toliko govori o tome. A i imam jedno pitanje, nista hejt i to - sta tacno cekas pa mora da je "very soon" ? Kao, nisi nabio biceps na ne znam, 55 cm u obimu nego je jos uvek 52 pa cekamo jos ta tri santima ili ? Ako tako nastavis, bice kao kupovina novog kompa kad cekas da "padne cena", pa stalno izlazi nesto novo pa ti nikad nista ne pazaris.

Da, sećam ga se i ja, krupan lik, visok, ništa bilderana i ti fazoni. :) Samo što sam ga video jednom kad je skoro obrijao glavu, pomislio sam da je došao iz Padinjaka, NHF: ;)

Lucky nisam bio ozbiljan :)) zašto bi ja postavljao svoju golotinju :)) nego elem đelem prošlog leda nisam se ni bildao, više sam trčao da skinem stomak i šlauf, a i da je to tako lako nabiti se za jedno leto svi bi bili veliki zar ne

Kako je Ivanu uspelo!? :)

a sto te je sramota da okacis svoje slike?

evo obecavam, necu se smejati!

zbunlong-1.gif

Edited by Laza

"Da, sećam ga se i ja, krupan lik, visok, ništa bilderana i ti fazoni. :) Samo što sam ga video jednom kad je skoro obrijao glavu, pomislio sam da je došao iz Padinjaka, NHF: ;)"

pu pu pu kucni u drvo :)) kakav crni Padinjak :D

ne kapiram vas.

kolko god da nekom bio kikiriki puter gadan, sigurno je buranija sa masnim zilavim mesom gora.

na to sam mislio.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

zasto svi govore buranija, kada i na pakovanjima pishe bOranija.

i ja volim boraniju sa piletinom, jabucharom i dobrim sirom....milina

Ma super i ja volim siroticu sa ne znam, kavijarom, gaudom i trticom...

Sta bese jabucar, ne mogu da se setim.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

ne dirajte korija,sprema se za mr olimpiju pa ne sme jos slike da otkriva,zbog konkurencije :)

salu na stranu lepo je odradio ramena,ruke i noge to je ono sto se vidi na prvi pogled.a za trbusne mora jos da se potrudi,ali otom potom.

inace ja ne znam kako puter kikiriki moze da bude zdrav,to me samo asocira na mast koja se direktno vezuje za krv i ubija :)

ajde ok je sirovi kikiriki ali cim se to preprzi,pa ubaci so,secer,mast ne moze na dobro da ispadne.

Bjukenon Mitch