Demian Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 (edited) kako tebi radi mozak jbt Edited June 5, 2007 by Demian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 jel to ima veze sa nekim kojotarijama?!?! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 ^^ Hm :))) Igor KRALJ ali bas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 (edited) U covece ... ja se tebe secam sa ade od pre par godina, nisi delovao nesto nabildovano, sad jedva cekam da vidim o cemu se tu radi kad se toliko govori o tome. A i imam jedno pitanje, nista hejt i to - sta tacno cekas pa mora da je "very soon" ? Kao, nisi nabio biceps na ne znam, 55 cm u obimu nego je jos uvek 52 pa cekamo jos ta tri santima ili ? Ako tako nastavis, bice kao kupovina novog kompa kad cekas da "padne cena", pa stalno izlazi nesto novo pa ti nikad nista ne pazaris. Da, sećam ga se i ja, krupan lik, visok, ništa bilderana i ti fazoni. :) Samo što sam ga video jednom kad je skoro obrijao glavu, pomislio sam da je došao iz Padinjaka, NHF: ;) Lucky nisam bio ozbiljan :)) zašto bi ja postavljao svoju golotinju :)) nego elem đelem prošlog leda nisam se ni bildao, više sam trčao da skinem stomak i šlauf, a i da je to tako lako nabiti se za jedno leto svi bi bili veliki zar ne Kako je Ivanu uspelo!? :) a sto te je sramota da okacis svoje slike? evo obecavam, necu se smejati! Edited June 6, 2007 by Laza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 "Da, sećam ga se i ja, krupan lik, visok, ništa bilderana i ti fazoni. :) Samo što sam ga video jednom kad je skoro obrijao glavu, pomislio sam da je došao iz Padinjaka, NHF: ;)" pu pu pu kucni u drvo :)) kakav crni Padinjak :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 ^^ Hm :))) Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 ne kapiram vas. kolko god da nekom bio kikiriki puter gadan, sigurno je buranija sa masnim zilavim mesom gora. na to sam mislio. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 zasto svi govore buranija, kada i na pakovanjima pishe bOranija. i ja volim boraniju sa piletinom, jabucharom i dobrim sirom....milina Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 ja volim boraniju u kanti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 na to sam mislio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 zasto svi govore buranija, kada i na pakovanjima pishe bOranija. i ja volim boraniju sa piletinom, jabucharom i dobrim sirom....milina Ma super i ja volim siroticu sa ne znam, kavijarom, gaudom i trticom... Sta bese jabucar, ne mogu da se setim. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 lose ti je poredjenje. Piletina, paradajz jabuchar i sir je nesto sto postoji u srbiji vec nekoliko vekova Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 ne dirajte korija,sprema se za mr olimpiju pa ne sme jos slike da otkriva,zbog konkurencije :) salu na stranu lepo je odradio ramena,ruke i noge to je ono sto se vidi na prvi pogled.a za trbusne mora jos da se potrudi,ali otom potom. inace ja ne znam kako puter kikiriki moze da bude zdrav,to me samo asocira na mast koja se direktno vezuje za krv i ubija :) ajde ok je sirovi kikiriki ali cim se to preprzi,pa ubaci so,secer,mast ne moze na dobro da ispadne. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts