Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Definitivno moram klimu uzeti... Koliko to koshta ? 200, 300 evra ?

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

ustao sa glavoboljom, pa se vratio u krevet.

tako 3x, i sad sam konacno ustao, al glavobolja je i dalje tu :\

rasirio kimono da se malo provetri, a veceras kontam da ce pasti krv na treningu, kad saopstim treneru neke bitne stvari lol.

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

Ja se zab'o unutra i ne planiram da izadjem do 17h, pa onda lagano, valjda ce malo da splasne vrucina sto se ono kazhe. Jeo sam neku madjarsku gulash corbu, tako da mi je to bas prijalo :))

Sad moram da procitam neke ugovore :)

nije talas infekcija ništa čudno u ovo doba godine, ljudi se zabarikadiraju u sobu sa klimom i ne provetravaju je po ceo dan.

klima je u drugoj sobi, a prozor u mojoj je otvoren 24/7 (+ vrata od terase u dnevnoj, so called "gief promaja plx")... daj drugu dijagnozu :)))

otišao bajsem do susednog bloka i totalno prokuvao. vidim da će pauza od teretane da se produži ;)

daj drugu dijagnozu :)))

hmmmmz... možda si mala sisica? :)

Garantujem ti da ces imati isti ten iso na more ili ne. Ovo je preterano, smislio sam plan da sve prozore u kuci oblozim kartonima i tako zamracim kucu sto vise. Bije sunce neumoljivo a prica se da ce da bude toplije. Najgore od svega je sto mi treba 30 min da budem ponovo mokar od znoja posle tusiranja. A takav se lepim za povrsine ko mokra krpa. A monitor ko pec, moram da menjam za tanji neki.

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

vidim zelje rurovaca su se ostvarile... izvukla sam prvi stih,ali dzaba ! pitao me je najnajnajnajnajsitnija crevca a ja sam samo htela da se izvucem..a plus sam bila prva :P katastrofa ! :P

ali moja sreca je neizmerna kada znam da mi je sledeci ispit u septembru ! ! ! :D

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

Koliko je samo vrutje. Od sutra definitivno nosim sa sobom rezervnu majicu i peskir :) Posto je vazno da nosis peskir gde god da krenes :)

A sutra opet nesto idem do Indjije, ali nema veze, lepo je da malo promenis okolinu. Pa onda uvece na rhh i taaako :)

Koliko je samo vrutje. Od sutra definitivno nosim sa sobom rezervnu majicu i peskir :) Posto je vazno da nosis peskir gde god da krenes :)

A sutra opet nesto idem do Indjije, ali nema veze, lepo je da malo promenis okolinu. Pa onda uvece na rhh i taaako :)

Koji si nub, ja peškir uvek nosim u rancu već dve godine. :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...